tiistai 26. syyskuuta 2023

Muista Tähtitarjoukset!

Nyt kannattaa hankkia talven puhdistustuotteet ALE-hinnalla! Kokeile vaikka Dermalogican uutta maitomaista alkupuhdistusainetta Micellar Prebiotic PreCleansea NYT 39€ (52€). Puhdistusten lisäksi Tähtitarjouksena on iS Clinicalin supertehokas kaulavoide NeckPerfect Complex NYT 83€ (110€) 


Tähtitarjoukset voimassa maanantaihin 2.10. asti.


Alkupuhdistusaineet poistavat myös silmämeikit

Dermalogica on tarkoittanut, että PreCleanse-tuotteita käytetään myös silmämeikinpoistoon. Käytän itse uutta Micellar Prebiotic PreCleansea siten, että otan sitä vanulapulle. Kastelen vanulapun, puristan sen kuivaksi ja siihen laitan pari tippaa alkupuhdistusainetta, jolla pyyhin silmämeikin pois. Kumpaakin PreCleansea voi hieroa suoraan silmämeikkiin ja ripsiin, mutta itse tykkään käyttää aina vanulappuja. Vedenkestävä ripsiväri tai luomivärin pohjustus liukenee parhaiten öljymäiseen PreCleanseen. 
Xtreme Lashes -rajauskynät ja luomivärikynät (35€) lähtevät oikein hyvin kummallakin PreCleansella.
Minun mielestäni paras ominaisuus näissä puhdistustuotteissa on se, että ne ovat hoitavia, mutta kuitenkin täysin vesiliukoisia. Haluan, että voin pestä puhdistusaineen pois kunnolla, eikä siitä jää mitään tahmaa ihon pintaan.
PreCleanse alkupuhdistuksen jälkeen iho ei koskaan jää kuitenkaan kiristeleväksi tai kuivan tuntuiseksi, vaan rutikuiva vanhenevakin iho tuntuu sileältä ja pehmeältä. Myös teini-ikäisten meikinpoistoon PreCleanset käyvät hyvin. Monella teini-ikäisellä on vaihe, jolloin käytetään hyvinkin paksua meikkivoidetta sekä vahvaa silmämeikkiä ja välillä pelkään puhdistetaanko ne varmasti kunnolla pois. PreCleanset on helppo tapa sulattaa vahvakin meikki hellävaraisesti.


Hoida myös kaula

Muistattehan aina käyttää puhdistustuotteet ihan solisluihin ja rintakehään asti? Kasvoja puhdistettaessa kannattaa aina nostaa hiukset tukevasti pois kasvoilta meikkipannalla ja ottaa pusero pois. Muuten hiukset sotkeentuuvat kasvoille, eikä hiusrajaa tule pestyä kunnolla. Samoin, jos jättää puseron päälleen, sitä varoo pestessä, eikä puhdista kaulaa kunnolla.
iS Clinicalin NeckPerfect Complex on tehokkain kaulavoide ja siinä on runsaasti kiinteyttäviä vaikutusaineita. Tehokkuus tuntuu pienenä nipistelynä ja kihelmöintinä iholla ensimmäisinä levityskertoina, mutta tunne häipyy nopeasti, 
Hyvä ominaisuus NeckPerfect Complexissa on sen keveys ja hyvä imeytyvyys. Kaulavoide ei valu tai tule tahmaiseksi hikoilun myötä. Tämä on hyvä tietää, jos kärsii vaihdevuosi-iän hikoiluaalloista. Ei ole kiva tunne, jos voide alkaa valumaan kaulaa pitkin varsinkin öisessä hikoilupuuskassa.
Kaulavoiteen käyttö pitää ihon sileämpänä ja pehmeämpänä eikä se veltostu niin helposti. NeckPerfect Complex vaikuttaa jonkin verran myös kaksoisleukaan, varsinkin jos levitystä tehostaa hieronnalla tai jumpalla. 

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti