sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Paras hetki kasvohoitoon on nyt!

Jos pitäisi sanoa, mihin vuodenaikaan on tärkeintä tehdä kasvohoito, niin se olisi juuri tämä syys-lokakuu. Järkevintä on aina ennaltaehkäistä ihon ongelmia ja siksi parasta olisi kosteuttaa iho kunnolla ennen kuin kuivattava sisälämmitysaika alkaa.


Syksyllä kannattaa tehostaa ihonhoitoa ja etenkin kosteutusta, jotta selviää ihoa rajusti kuivattavasta sisälämmityskaudesta.  


Sisälämmitys kuivattaa ihon parissa päivässä

Lähes jokainen on kokenut sen, miten nopeasti kasvojen iho kiristelee, hilseilee ja rypistyy, kun sisälämmitys alkaa ja ilmankosteus häipyy. Jos tämä kuivuminen saa jatkua ilman, että ihonhoitoa tehostetaan, muutamassa viikossa syntyy kuivia, punoittavia läiskiä ja iho tuntuu kutisevan kireältä. 
Yleensä joulun tienoilla tarvitaankin jo ihotautilääkärin apua ja kortisonivoiteita, jotta iho pysyy ehjänä. Harvoin kuivuusongelmat tokenevat ennen seuraavaa kesää.
Kannattaakin herätä tehostamaan ihonhoitoa juuri nyt. Parasta olisi tehdä Nanolift-kasvohoito (131€), joka räätälöidään jokaisen iholle yksilöllisesti vaihtamalla vaikutusaineita tilanteen mukaan. Iho on yleensä kesän jäljiltä hilseilevä ja kuollut solukko estää kotihoitotuotteiden imeytymistä. Ellei tätä auringon ja hikoilun tekemää kuollutta kerrosta poisteta kasvohoidolla, kotihoitotuotteet eivät imeydy ja vaikuta kunnolla. 
Rasvoittuvalla iholla alkaa helposti syntymään finnejä ja mustapäitä, jos kuollut solukerros saa jäädä tukkimaan ihohuokosia. On siis monella tapaa tärkeää, että juuri tähän vuodenaikaan panostetaan tehokkaaseen kasvohoitoon.


Kuorintaa ja kosteutusta

Kasvohoidon vaikutusta ylläpidetään kuorinnalla ja kosteutuksella. Ihosta irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja ilman kuorintaa huokoset tukkiintuvat uudestaan parissa viikossa. Sisälämmityskausi haihduttaa koko ajan ihon omaa kosteutta ja siksi kosteuden lisääminen kotihoitotuotteilla on välttämätöntä.
Kuorinta-aineista olen itse tykästynyt iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) kuorintageeliin, jota käytän lähes joka ilta. Puhdistan ihon ensin Cleansing Complex (55€) puhdistusgeelillä, joka on hoitolani suosituin puhdistustuote. Huuhdeltuani Cleansing Complexin pois otan noin riisijyvän verran Cleansing Complex Polish kuorintageeliä ja pesen kasvot sillä toistamiseen. Tämä Cleansing Complex Polish on tosi hyvin levittyvää ja siksi sitä tarvitaan ihan älyttömän pieni määrä, ettei sitä turhaan hukkaantuisi.
Jokainen ihotyyppi ja kaikenikäiset tarvitsevat talvella lisäkosteutusta ja iS Clinicalilla se on Hydra-Cool Serum (72€/112€) hyaluronihapposeerumi. Tätä seerumia kannattaa käyttää ainakin iltaisin, mutta mielellään illalla sekä aamulla. Hydra-Cool Serum parantaa myös ihon omaa kosteuden sitomiskykyä, niin ihosta ei haihdu kosteutta niin helposti.
Tähtitarjoukset 18.9. asti:

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti