lauantai 23. syyskuuta 2023

Kaksi erilaista PreCleansea

PreCleanse 150ml NYT 39€ (52€) alkupuhdistusöljy on ollut vuosikausia yksi Dermalogican suosikkituotteista. Se kehitettiin tehokkaan kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen ja nyt kesällä sille tuli sisarustuote Micellar Prebiotic PreCleanse NYT 39€ (52€).


Kaksoispuhdistus takaa, että iho pysyy tasapainossa ja muut hoitotuotteet toimivat tehokkaasti.

Kaksoispuhdistus normalisoi ihon 

Tähtitarjouksena on nyt 2.10. asti kaikki Dermalogican alkupuhdistusaineet. Öljymäisestä PreCleansesta on vielä saatavilla muutama jumbokoko eli 473ml NYT 99€ (145€), joka on erityisen edullinen. Tämä iso pullo ei jää vakituisesti myyntiin, joten nyt on viimeinen mahdollisuus ostaa alkupuhdistusaine huippuedullisesti. Pois jää myös balsamimainen PreCleanse Balm NYT 32€ (46€) ja niitäkään ei ole enää jäljellä kuin pieni määrä. 
Ihonpuhdistus on aivan olennaisen tärkeä vaihe kotihoidossa ja ilman kunnollista puhdistusta koko hoito-ohjelma mitätöityy. Ei parhaatkaan seerumit imeydy, jos iho tukkeutuu talista, hilseilystä ja liasta. Kaksoispuhdistus normalisoi ihon toiminnan ja rauhoittaa rasvaisuuden, mutta estää myös ihon kuivumisen. 
Yksinkertaisesti sanottuna alkupuhdistus eli PreCleanse poistaa meikin ja ulkoapäin tulevan lian ja toinen puhdistusvaihe ihotyypin mukaisella puhdistustuotteella poistaa ihon itsensä erittämän talin ja hien. Olen omilla asiakkaillani nähnyt lukemattomia kertoja, miten kaksoispuhdistukseen siirtyminen rauhoittaa parissa viikossa finnit ja muut näppylät sekä kiristävän kuivuuden. 
Olen huomannut myös sen, miten usein huolimaton ihon puhdistaminen tukkii ihoa ja kasvohoidossa näen, miten huokoset ovat täynnä meikkivoidetta tai poskipunaa. Varsinkin paksu heikkolaatuinen meikkivoide ei liukene kunnolla kuin kaksoispuhdistuksella ja iho kärsii epäpuhtauksista.


Mitä eroa on kahdella eri PreCleansella

Kumpikin näistä PreCleanse alkupuhdistuksista sopii kaikille ihotyypeille ja monien kohdalla onkin kyse makuasiasta kumman valitsee. Kuitenkin niillä on iho-ongelmiin erilaiset vaikutukset. Koostumukseltaan ne ovat erilaiset, koska Micellar Prebiotic PreCleanse on maitomainen ja PreCleanse on ohut öljy. Kumpikin on täysin vesiliukoinen ja huuhtoutuu hyvin iholta pois.
Uusi Micellar Prebiotic PreCleanse on parempi herkälle, hyvin kuivalle ja atooppiselle iholle, mutta rasvainenkin iho voi sitä käyttää. Micellar Prebiotic PreCleanse sulattaa hellävaraisten, mutta tehokkaiden misellien avulla paksunkin meikin ärsyttämättä ihoa. Esimerkiksi keittiötyössä tai siivoojina olevat saavat päivän mittaan kasvoille erilaisia roiskeita ja rasvoja, jotka imeytyvät huokosiin. Micellar Prebiotic PreCleansen misellit imaisevat ne pois huokosista ilman hankausta ja prebiootit taas vahvistavat ihon omaa bakteerikantaa. 
Öljymäinen PreCleanse on erinomainen sulattamaan ihotalia ja puhdistaa hyvin rasvaisenkin ihon huokoset. Kumpikin PreCleanse sopii silmämeikin poistoon, mutta tämä öljymäinen poistaa myös vedenkestävän ripsivärin. 
Tällä hetkellä itse pidän enemmän tästä uudesta Micellar Prebiotic PreCleansesta, mutta se on ehkä uutuuden viehätystä. Asiakkaiden kommentit jakautuvat aika tasan, kumpaa pidetään parempana. Jokainen voi itse kokeilla, mikä sopii omiin tottumuksiin paremmin.


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti