keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Pimeän kaupan ilta perjantaina 29.9.

Olemme taas päässeet siihen vaiheeseen syksyä, että Hämeenlinnan perinteinen Pimeän kaupan ilta on edessä nyt perjantaina 29.9. Kannattaa hankkia koko talveksi tehokkaat ihonhoitotuotteet tarjoushintaan!


Pimeän kaupan ilta pe 29.9. klo 10-18 hoitolassa ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK23


Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% ja yli 100€ ostoksesta lahjaksi Dermalogican matkakokopakkauksen (arvo 32€).

Tarjoukset ovat voimassa pe-su 29.9.-1.10. hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla PK23. Kauneushoitolassa palvelen koko perjantaipäivän ostoksilla kävijöitä klo 10.00-18.00, joten voit poiketa mihin aikaan tahansa. 

Huomioi, että pidän hoitolan auki kello 18.00 asti, enkä myöhempään, koska on osoittautunut, etteivät omat asiakkaani ole liikkeellä kovin myöhään. Panostan siis tuohon aamuun ja aloitan jo klo 10.00, koska se on ollut asiakkaille mieleisempää. 

Nyt myös uutuusvoide Dermalogican Stabilizing Repair Cream on -20% tarjoushinnalla, vaikka ehdin jo joillekin mainita, ettei se olisi. Kävin tiukan neuvottelun ja sain sillekin ale-hinnan. 

Ellet ehdi perjantaina ostoksille ja haluat hakea tuotteet hoitolasta, niin perinteiseen tapaan voit tehdä tilauksen tekstiviestinä tai sähköpostina ja kerro, mitä tuotteita haluat ja koska ehdit tulla ne noutamaan. 


Näitä tuotteita kannattaa hankkia

Tässä on muutama vihje hoitotuotteista, joita kannattaa hankkia syksyksi ja talven varalle. Nyt on ollut poikkeuksellisen lämmintä säätä, joten vielä ei tunnu se kuivuus, mikä yleensä ihoon iskee syksyn tullen. Uskon, että jo muutaman viikon päästä iho huutaa kosteutta ja siihen kannattaa varautua hyvillä hoitotuotteilla.
iS Clinicalin Youth Serum (30ml 185€-20%) on huippuhyvä seerumi, koska se on superkiinteyttävä, mutta myös runsaasti kosteuttava. Se on koostumukseltaan täyteläinen geeli ja sen päätarkoitus on kiinteytys ja kollageenisäikeiden vahvistaminen, mutta se sisältää paljon myös kosteutta. Jo sitä levittäessä tulee tunne, että iho saa tarvitsemaansa nestemäistä ravintoa. Youth Serum on myös todella silottava ja olen itse kokenut sen vaikutukset näkyvinä. Youth Serum on siitä harvinainen seerumi, että sen voi levittää myös kevyesti silmien ympärille. 
Youth Serumin kanssa yhdessä Youth Intensive Crème (50g 239€-20% ja 100g 399€-20%) on parasta, mitä ihon vanhenemisen hidastamiseksi voi kotona tehdä. Voisin sanoa, että tuo Youth Intensive Crème on taivaallinen voide, joka jäntevöittää ihoa ja vähentää veltostumista.
Dermalogican uutuusvoide Stabilizing Repair Cream (73€-20%) on balsamimainen voide, joka sopii kaikille ihotyypeille normalisoimaan ihon toimintaa, rauhoittamaan punoitusta ja suojaamaan ihoa. Se on kuin tehty Suomen ilmastoon suojaavuutensa vuoksi, mutta se ei ole rasvainen ja sopii siksi hyvin myös meikin alle. 

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti