torstai 28. syyskuuta 2023

Perjantaina tehdään pimeää kauppaa

Pimeän kaupan ilta perjantaina 29.9. hoitolassa klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK23. Kaikki norm.hintaiset tuotteet -20% ja yli 100€ ostoksista saat Dermalogican matkakokopussukan (arvo 32€).


Pimeän kaupan illan alesta kannattaa hankkia tarpeeksi kosteuttavia tuotteita talveksi.


Kasvot kaipaavat paljon kosteutta

Varautukaa siihen, että muutaman viikon päästä iho huutaa kuivuuttaan, mutta nyt sen vielä ehtii ennaltaehkäistä. Viikonloppuna hoitotuotteet saa hyvillä alennuksilla, niin nyt kannattaa satsata terveeseen ihoon. Tiedän itsestänikin, että kutisevan kuiva iho pilaa koko olotilan. 
Hoitosuihke on nopea apu kuivuuteen ja siihen suosittelen Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mistin (47€-20%), joka täyttää ryppyjä keramideilla ja silottaa ihon. Samalla se myös vähentää ihon oman kosteuden haihtumista. Hyaluronic Ceramide Mistin voi suihkauttaa vaikka kesken päivänkin meikin päälle. Itse käytän sitä myös kutisevaan selkään, kun se on helppo suihkauttaa itsekin, ettei tarvitse kenenkään apua.
Toinen hyvä hoitosuihke on iS Clinicalin Copper Firming Mist (45€-20%), joka on hiukan täyteläisempi ja erittäin kiinteyttävä. Tämänkin suihkeen voi sumuttaa meikin päälle.
Vanheneva iho tarvitsee monipuolista hoitoa ja seerumeista suosittelen Dermalogican Smart Response Serumia (148€-20%) myös hyvin kuivalle iholle. Tämä älyseerumi on jo koostumukseltaankin hiukan täyteläisemmän maitomaista ja siksi se tuntuu hyvältä ohuella ja kuivalla iholla. Smart Response Serum vaikuttaa neljällä eri tavalla eli se rauhoittaa, kiinteyttää, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä. 


Super Rich on aina Super Rich

Talvella suosituimpia voiteita on Dermalogican Super Rich Repair (50ml 98€-20%) ja nythän siitä on vakituisesti saatavilla myös isompi koko 100ml (149€-20%). Moni varmaan miettii, miten tämä uutuusvoide Stabilizing Repair Cream (73€-20%) eroaa tästä täyteläisestä Super Rich Repairista.
Ne eroavat toisistaan paljonkin, vaikka kumpikin on täyteläinen voide. Super Rich Repair on vanhenevan ihon Age Smart -hoitolinjaan kuuluva elvyttävä voide, jota en suosittele alle kolmekymppisille. Siinä on runsaasti ihon kimmosäikeitä vahvistavia vaikutusaineita ja se silottaa ryppyjä ja juonteita. 
Uusi Stabilizing Repair Cream sopii kaikenikäisille vaikka alle parikymppisille atoopikoille. Se kuuluu rauhoittavaan Ultra Calming -hoitolinjaanjonka tuotteet vähentävät ihon herkistymistä ja punoitusta. Stabilizing Repair Cream on erinomainen suojaava yö- ja päivävoide, koska siinä on ”talvitakki” tyyppinen koostumus, joka vahvistaa ihon omaa hydrolipidistä kalvoa. Vanhenevalle iholle suosittelen sen alle elvyttävän seerumin, esimerkiksi Smart Response Serumin.
Älkää unohtako myöskään iS Clinicalin Sheald Recovery Balmia (89€-20%), joka on erinomainen kiinteyttävä ja ihon jäntevyyttä lisäävä voide. Kaikkiin arpiin ja mustelmiin tämä Sheald Recovery Balm on ihan loistava. Se nopeuttaa ihosolukon uudistumista ja arpikudosta ei pääse syntymään. 
⭐️ Ja osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti