tiistai 5. syyskuuta 2023

Tähtitarjoukset 18.9. saakka


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 18.9.-23 asti.

Heleyttä iholle

Dermalogican PowerBright Overnight Cream yövoide on pigmenttiläiskiä ja ihon kirjavuutta tasoittava hoitovoide. Se on geelin ja voiteen välimuoto ja erittäin hyvin imeytyvä tuote yökäyttöön ja sopii ihan kaikille ihotyypeille.
Suosittelen PowerBright Overnight Creamia kaikille, jotka kokevat ihon värin sameaksi ja kirjavaksi eli lähes kaikille, jotka eivät ole onnistuneet suojaamaan ihoaan kunnolla auringolta. Harva vaihdevuosi-ikäinen saa tasaista rusketusta, koska estrogeeni vaikuttaa niin paljon pigmenttisolujen syntymiseen. 
Omasta mielestäni tämä kirjava ihonväri korostaa ikääntymistä ja siksi ihon tasaisuuteen kannattaa panostaa. 
Silloin, kun pigmenttiläiskät ovat hyvin tummia suosittelen käyttöön koko PowerBright -hoitolinjaa, missä on tämän yövoiteen lisäksi aurinkosuojallinen päivävoide ja seerumi. Tämä kolmen tuotteen yhdistelmä tasoittaa ihon väriä näkyvästi ja tuloksia huomaa jo 2-3 viikon käytön jälkeen.
PowerBright Overnight Cream oli viime syksynäkin elo-syyskuussa eniten ostettu hoitovoide ja monelle vakioasiakkaalle se on suosikkivoide loppukesään. Ellet ole sitä vielä kokeillut, niin nyt on hyvä hetki kokea itse sen vaikutukset.


Active Glow Collection 

iS Clinicalin Active Glow Collection on erinomainen tehopakkaus korjaamaan kesän tuomia vanhenemisen merkkejä ja valmistamaan iho kestämään sisälämmityksen rasituksia. Varsinkin kasvohoidon jälkeen Active Glow Collection -tuotteet jatkavat hyvin hoidon vaikutuksia. 
iS Clinicalin suosituimpia seerumeja on tämä Active Serum, joka maksaa yksinään 102€, joten saat koko pakkauksen nyt 3 euroa edullisemmin kuin pelkän seerumin! :)
Mukana olevat Cleansing Complex -puhdistusgeeli (60ml)  ja kolme Active Peel System -hoitolappuparia tehostavat Active Serumin vaikutuksia. Cleansing Complex on hyvin kevyesti ihoa uudistava ja siksi se parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Active Peel System -hoitolaput käytetään seerumikuurin aluksi joka kolmas ilta ja silloin Active Serum laitetaan vasta aamulla. Muuten Active Serum on parempi käyttää iltaisin, niin se saa rauhassa vaikuttaa yön ylitse.
Nyt tarjouksessa oleva Dermalogican PowerBright Overnight Cream on oikein hyvä valinta Active Serumin päälle yövoiteeksi. Ne tukevat toistensa ihoa kirkastavaa vaikutusta.
Active Serum on erittäin elvyttävä ja uudistava seerumi, joka myös tuntuu tehokkaalta. Levitettäessä se saattaa kihelmöidä voimakkaastikin, mutta se menee heti ohitse, kun päälle levitetään hoitovoide. Noin viikon käytön jälkeen kihelmöinti vähenee, kun iho tottuu tehokkaisiin vaikutusaineisiin.
Active Serumista voi sanoa suoraan sen olevan ”ryppytippa”! Active Serum on tehokkain seerumi poistamaan kuivuudesta johtuvaa pintaryppyä. Varsinkin meillä kuivaihoisilla ihon pintakerrokseen syntyy helposti ryppyverkko, joka syvenee koko ajan ilman hyvää hoitoa. 
Active Serumilla saa tämän ryppyverkon tasoittumaan ja olen käytännössä nähnyt, miten hyvin yli kuusikymppisen iho silottuu tämän seerumin vaikutuksesta. 
⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.

Tänään 5.9.23 arvonnassa voitti Anniina Vainio, joka oli kommentoinut Facebookissa. Hänelle on lähetetty viestiä. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti