torstai 7. syyskuuta 2023

Kunnollinen ihonhoito vaatii aikaa ja vaivaa

Nuorempana selitin asiakkaille, ettei ihon kotihoitoon mene kuin pari minuuttia päivässä, enkä oikein ymmärtänyt, miksi sekin olisi liikaa vaadittu. Nykyisin sanon suoraan, että kaikki itsensä ja terveytensä hoitaminen vaatii aikaa ja vaivaa.


Muutama kasvohoito vuoden aikana ei yksinään tehoa, vaan iho pitää hoitaa kotona joka aamu ja ilta.


On oma valinta, miten itseään hoitaa

Aikaisemmin yritin kaikin keinoin saada asiakkaan ymmärtämään, että ellei ihoa hoida, se näkyy vanhenemisena ja rypistymisenä. Olin myös hyvin harmissani, kun en saanut asiakasta vakuuttumaan kotihoidon tärkeydestä.
Nykyisin ajattelen, että on jokaisen oma valinta, miten itseään hoitaa. Minä en ole siellä kotikylppärissä muistuttamassa tehokkaasta puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Ellei ihminen itse ota vastuuta itsensä hoitamisesta, ei kukaan muukaan sitä tee. Otan taas esimerkin hampaiden hoidosta. Ei hyödytä kovinkaan paljoa, jos käy suuhygienistillä pari kertaa vuodessa, mutta ei kotona pese hampaita ollenkaan. 
Sama on ihonhoidossa. Ei muutama kasvohoito vuoden aikana yksinään tehoa, vaan iho pitää hoitaa joka aamu ja ilta. 
Ei voi olla ylivoimaista käyttää viisi minuuttia aamulla ja toinen illalla pesuun ja kosteutukseen. Mikään ihmisen kunnon ja terveyden ylläpidossa ei tule helposti ponnistelematta, vaan tarvitaan työtä sen eteen. Vanhemmiten olen oppinut ymmärtämään, ettei mikään kehon osa pysy kunnossa ilman huoltoa ja hoivaa. Täytyy ylläpitää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa, jotta pystyy liikkumaan vielä kasikymppisenäkin. Samoin iho tarvitsee hoitonsa, jottei olisi parinkymmenen vuoden päästä ihan kurttuinen rusina.


Kotihoito tukee kasvohoidon vaikutuksia

Kasvohoidon vaikutuksia voi huomattavasti lisätä oikeilla kotihoitotuotteilla, jotka sisältävät samoja vaikutusaineita, kuin kasvohoidossa on käytetty.
Nyt alkusyksystä tehty kasvohoito on erittäin tärkeä, koska sillä ennaltaehkäistään parhaiten sisälämmityksen kuivattavaa vaikutusta. Nanolift-kasvohoito (131€) räätälöidään aina jokaisen ihotyypin mukaan erikseen. Sekoitan kaikki käytetyt hoitotuotteet aina juuri hoidossa olevaa asiakasta varten.
Nanolift-kasvohoito on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu kaikki, mitä iholle pystyy yhdellä kertaa tekemään. Nanolift on puhdistava, kirkastava, kosteuttava ja kiinteyttävä. Jokainen yli kolmekymppinen tarvitsee lisätehoa ylläpitämään kimmosäikeitä ja ennaltaehkäisemään veltostumista. Erittäin hyvä jatkohoito kotiin on nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin Active Glow Collection NYT 99€ (152€), joka sisältää pikkukoon Cleansing Complex -puhdistusgeeliä, kolme paria Active Peel System -hoitolappusia ja normaalikokoisen Active Serum -tehoseerumin elvyttämään ihon toimintoja. 
Nanolift-kasvohoidon jälkeen käytetään joka ilta Active Serum ja sen päälle hoitovoide. Active Peel System -hoitolappusista voi käyttää ensimmäisen parin noin viikon kuluttua Nanolift hoidosta ja loput kolmen päivän välein. 
Tämä kotihoito silottaa pintaryppyjä, tasoittaa ihon väriä ja parantaa kimmoisuutta. Tämä Active Serum riittää käytössä noin 6-8 viikkoa ja siinä ajassa ihon silottuminen ja tasoittuminen tulee näkyvästi esiin.
Tähtitarjoukset 18.9. asti:⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti