sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Melting Moisture Masque jää pois myynnistä

Olen tosi harmissani ja niin on moni asiakaskin, kun Dermalogica poistaa valikoimastaan Melting Moisture Masquen (74€). Minulla on vielä hyllyssä muutamia ja saan sitä maahantuojalta lisää vielä syyskuussa, mutta sitten tuote lopetetaan.


Monen suosikkinaamio Melting Moisture Masque valitettavasti poistuu Dermalogican valikoimasta, joten ole nopea!


Loistava naamio Suomen talvisäähän

Melting Moisture Masque on ollut täydellinen tehohoito ohuelle ja kuivalle iholle Suomen talvessa. En ymmärrä, miten tulen toimeen ilman sitä ja olen ottanutkin sitä varastoon ihan itseäni varten. Kaikki kuivaihoiset kiittelee Melting Moisture Masqueta sen nopeasta vaikutuksesta.
Naamiohan vain levitetään iholle paksuna kerroksena ja annetaan vaikuttaan yön ylitse tai päivän ajan. Kaikki kiristely, kuivuus ja kihelmöinti loppuu heti, kun Melting Moisture Masque on levitetty iholle. Viime talvena käytin sitä noin joka toinen päivä ja aika usein laitoin sen aamulla ja jätin meikin alle. 
Ainoa harmillinen asia on ollut tämän Melting Moisture Masquen pakkaus, kun sieltä tulee tuotetta raivostuttavan hitaasti. Siitä on tehty useampi reklamaatio tehtaalle, mutta toistaiseksi se ei ole auttanut. Paras keino saada tuote pumppupullosta ulos on lämmittää sitä pari minuuttia kuuman veden alla. Naamio notkistuu ja tulee sujuvammin ulos purkista. 
Kyllähän tuon pakkausongelman varmaan pystyisi korjaamaan, eikä sen takia tarvitsisi koko tuotetta lopettaa. Mitään selitystä en ole saanut, kun kysyin, miksi Melting Moisture Masque jää pois. Arvelen, että syy on taas rahassa. Muualla maailmassa ei tarvita Melting Moisture Masquen kaltaisia tuotteita, kun missään ei iho kuivu niin kuin talvella Suomessa. Eikä Suomen myynti yksinään pidä tarvittavaa myyntiä kannattavana. 

Nyt kannattaa hamstrata

Muuta neuvoa en osaa antaa kuin, että ostakaa muutama tuotepakkaus omaan varastoonne. Kysyin Dermalogicalta onko Melting Moisture Masquen tilalle tulossa jotain muuta ja ei kuulemma ole. Tämä on kyllä harmittava takaisku meille rutikuiville ihmisille. 
Nyt uutuutena myyntiin tullut Stabilizing Repair Cream (73€) ei korvaa Melting Moisture Masqueta, vaan se tuli Barrier Repairin tilalle. Tuota Barrier Repair ”talvitakkia iholle” minulla on hyllyssä vielä pari kappaletta, joten sitäkin ehtii vielä hamstraamaan. 
Stabilizing Repair Cream on kyllä ihan huippuhyvä voide suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa. Se on tarpeeksi täyteläinen superkuivalle iholle, mutta imeytyy kuitenkin täysin. Stabilizing Repair Cream käy yö- ja päivävoiteena ja se toimii myös meikinalusvoiteena, eikä iho kiillä yhtään. 
Tiedän jo nyt, että Stabilizing Repair Creamista tulee suomalaisten suosikkivoide, koska kuulen siitä pelkkiä kehuja. Se onkin melkein viety käsistä ja voide loppuikin viikossa minulta ja maahantuojalta. Onneksi sitä saatiin heti uusi erä ja nyt sitä on runsaasti hyllyssäni. 
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

 1. Anonyymi10:43

  Tosi ikävää, että Melting Moisture Masque poistuu, koska se on aivan loistava tuote. Oma ihoni ei ole kuiva eikä ohut, mutta yhden pakkauksen tuota olen käyttänyt kuurina siten, että jätän naamion yöksi vaikuttamaan. Aamulla iho on hohtanut.

  Harmittelen myös Lip Renewal Complexin lopettamista. Se on ollut minusta niin paljon enemmän kuin "huulirasva". Olen hieronut sitä huulien ympärille yöksi, ja se jotenkin terhakoittaa koko alueen.

  Mutta tällaista se on: tuotekokoelmat elävät.

  Leena

  VastaaPoista