lauantai 16. syyskuuta 2023

Laiskurin laadukas ihonhoito

Tiedän, että hyvin tehty ihon kotihoito vaatii viitseliäisyyttä ja itsekuria. Moni jaksaa käyttää hiuksiinsa joka aamu jopa puoli tuntia, mutta kasvojen välttämätönkin hoito, mikä vie pari minuuttia, on ihan liian vaativa suoritus.


Tehokkaan ihonhoidon ei tarvitse olla vaivalloista ja hidasta.


Uutuustuotteet ovat helppoja käyttää

Itselläni ei aamuisin kulu aikaa hiusten laittoon, koska sitaisen ne ponnarille minuutissa. Olen itsekin hyvin laiska ihonhoitaja ja valitsen aina nopeimmat vaihtoehdot. Meikin teosta en luista ja teen sen aina huolellisesti niin, että se varmasti kestää siistinä koko päivän. 
Aamutoimeni peseytymisen ja meikin teon kanssa vie maksimissaan puoli tuntia ja siinä ajassa jo ruokin viisi nälkään kuolevaa kissaakin, jotka sähläävät ja hösäävät koko ajan, kun meikkaan. Aina jonkun tassu on tavoittelemassa luomikynää tai poskipunasivellintä. 
Iltaisin nopeutan puhdistusta sillä, että poistan silmämeikin vanulappuun laitetulla iS Clinicalin Cleansing Complexilla (55€)  ja muuten pesen kasvot Cleansing Complex Polish (63€) kuorintageelillä. Siinä tuotteessa on puhdistus ja kuorinta yhdessä ja vaikka se tuntuukin hyvin raemaiselta, se ei ole liian voimakas omalle kuivalle iholleni.
Ellen käytä Cleansing Complex Polish -tuotetta pyyhin pesun jälkeen iholle Active Peel System (109€) lappuset. Ne ovat nopea ja tehokas tapa tehdä iltahoito. Periaatteessa tuon kakkoslapun hoitotiivisteen jälkeen ei tarvitse laittaa mitään muuta, mutta nyt, kun taas tulee kuiva talviaika, laitan päälimmäiseksi Sheald Recovery Balm (89€) hoitovoiteen. 



Älä jätä pois seerumia

Niin kiire minulla ei olekaan, ettenkö ehtisi laittaa seerumia hoitovoiteen alle. Koen, että hoidosta jää puuttumaan niin suuri osa ilman seerumia, ettei niin puolinaista hoitoa kannata tehdä. iS Clinicalin Firming Complex (159€) on varma valinta minkä tahansa hoitovoiteen alle. Se on superkiinteyttävä ja tekee kevyestäkin kosteusvoiteesta napakan ryppyvoiteen. 
Huomioi myös, että Firming Complex on 50g eli huomattavasti isompi kuin seerumit yleensä. Kesällä se käy ihan yksinäänkin yö- ja päivävoiteena, ellei ole kovin kuiva iho. Esimerkiksi Sheald Recovery Balmin alla se on hyvä valinta ja niiden myötä hoidosta tulee kiinteyttävä ja kosteuttava.
Helppo ja hyvä lisäys ihonhoitoon ovat hoitosuihkeet ja niitä kannattaakin sumutella pitkin päivää. iS Clinicalin Copper Firming Mist (45€) on erinomainen kiinteyttävä suihke, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä. 
Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€) on laiskurin paras kaveri. Sillä pystyy pitämään ihon kuivuuden kurissa, jos muut hoitotuotteet eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Suihkeessa olevat keramidit silottavat ryppyjä ja tekevät ihosta tasaisemman. Hyaluronic Ceramide Mistiä kannattaa sumuttaa myös selkään ja sääriin, niin kuivuus ja kutina helpottavat niissäkin.




Huom. Tähtitarjoukset enää ma 18.9. asti:

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Hei Inkeri! Kun pimeän kaupan ilta lähestyy ja myös talvi..niin aattelin kysyä millaista ihonhoito-ohjelmaa suosittelit 47 v ja atoopikko. Haluaisin tietysti mahdollisimman kosteuttavan ja elvyttämään! Kiitos jos ehdit vastata. Aika monta Dermalocigan purkkia kaapissa odottaakin jo talvea..Mutta Haluaisin välttää sen kipeän kuivan ihon, mikä tuntuu vuosi vuodelta vaan pahenevan. Kasvohoidossa en oo käynyt hetkeen, mutta mietin, jos alkaisin käymään säännöllisesti, kuinka usein olis hyvä? Ja mahtuuko sinulle uusia asiakkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeri10:55

   Kiitos Mari hyvästä kysymyksestäsi! Teen mielelläni näitä hoitosuunnitelmia tässä blogissa, kun niistä hyötyy kaikki lukijat.
   Suosittelisin, että tulisit nyt syys-lokakuussa Nanolift-kasvohoitoon (131€), koska sisälämmityksen alkaessa olisi tärkeää kosteuttaa iho hyvin ja ennalta ehkäistä kuivuminen heti talven alkaessa.
   Pystyn kyllä ottamaan uusia asiakkaita. Päiväaikoja löytyy yleensä viikon sisällä, mutta klo 15.00 jälkeiset ajat ovat varattu 3-4 viikkoa eteenpäin.
   Kannattaa tulla edes yhteen kasvohoitoon, koska se tuplaa kotihoitotuotteiden vaikutukset moneksi viikoksi eteenpäin. Ihanteellista olisi käydä säännöllisesti 4-6 viikon välein, mutta jo yksikin kerta vuodessa auttaa paljon.
   Puhdistukseen suosittelen uuden Micellar Prebiotic Precleansen joka on nyt Tähtitarjouksessa 39€ (52€). Sen rinnalla kaksoispuhdistuksessa atoopikolle paras on Ultra Calming Cleanser ja hoitosuihkeena rauhoittava Ultra Calming Mist. Seerumina suosittelen Smart Responce Serumin joka on elvyttävä, mutta myös rauhoittava ja sitä voi käyttää aamulla ja illalla. Ja ehdottomasti tärkein on uutuusvoide Stabilizing Repair Cream! Se on paras voide Suomen talveen mitä olen ikinä kokeillut.
   Naamioksi kannattaa ostaa Melting Moisture Masque jonka voi jättää yöksi vaikuttamaan ja sitä voisit käyttää 2-3 kertaa viikossa. Silmänympärysvoiteena paras ”ryppyvoide” on iS Clinicalin Youth Eye Cream ja sillä pystyy hidastamaan rypistymistä ja turvotuksia.
   Toivottavasti näistä ohjeista on apua mahdollisimman monelle. Muistutan vielä, että atoopikon pitää satsata ihon kosteuttamiseen nyt, kun pahin kuivuminen ei ole vielä alkanut. Sitten on jo vaikeampi palauttaa kosteutta, kun atooppinen ihottuma on jo päällä.

   Inkeri

   Poista