tiistai 19. syyskuuta 2023

Tähtitarjoukset 2.10.-23 asti

Dermalogican alkupuhdistustuotteet ovat nyt kaikki tarjouksessa sekä markkinoiden todennäköisesti tehokkain kaulavoide: 


Viisi upeaa Tähtitarjousta 2.10.-23 saakka!

Alkupuhdistus on kaksoispuhdistuksen perusta

Sisälämmityskauden alkaessa pitää huomioida, ettei puhdistusaine saa olla liian kuivattava, mutta tehoa pitää löytyä tarpeeksi. Kaksoispuhdistus on hoitotoimi, joka pitää ihon puhtaana, mutta samalla tukee muutenkin ihon tasapainoa. 
Nyt supersuositut Dermalogican alkupuhdistustuotteet ovat muutoksessa ja niihin on tullut yksi tuote lisää ja toinen jäänyt pois. Niistä on nyt jokainen Tähtitarjoushinnalla ja huomioikaa, että mukana ovat myös tuotteet, joita ei enää tämän jälkeen saa.
Uusin alkupuhdistustuote on Micellar Prebiotic PreCleanse maitomainen alkupuhdistusaine. Voin sanoa, että tästä tuli heti minun lempituotteeni ja se onkin suunnattu enemmän pintakuivalle ja ohuelle iholle. Mielestäni se on myös helpompi käsitellä, kuin öljymäinen PreCleanse. Käyttötapa on muuten sama eli maito hierotaan kuivin käsin kaiken meikin päälle ja hetken hieronnan jälkeen se emulgoidaan kostein sormin. Sen jälkeen se huuhdellaan pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. Micellar Prebiotic PreCleanse sisältää misellejä, jotka imevät lian ja meikin pois hellävaraisesti. Siinä on vaikutusaineina myös prebiootteja, jotka tukevat ihon omien hyvien bakteerien toimintaa. Myös silmämeikki liukenee Micellar Prebiotic PreCleanseen.
Öljymäinen PreCleanse sopii kaikille ihotyypeille, mutta myös hyvin öljyisen rasvainen iho hyötyy siitä, koska se sulattaa huokoset puhtaaksi ihon omasta talista. Muuten käyttö on kuin Micellar Prebiotic PreCleansellakin. Olen saanut myyntiin vielä muutaman jumbokoon PreCleansesta ja ne ovat erityisen edullisia. Niistä kannattaa tilaus tehdä heti, koska niitä ei ole montaa.
Samoin sain vielä pienen erän Precleanse Balm balsamimaista alkupuhdistusainetta, joka jää kokonaan myynnistä pois. Niitäkin on vain muutama, joten olkaa nopeita. 


Älä unohda kaulaa!!

Kosmetologin sieluni itkee välillä verta, kun tiedän, miten vähäisesti kaulan ihoa hoidetaan. Siksi laitoin Tähtitarjoukseen iS Clinicalin NeckPerfect Complexinjoka on kaulavoiteiden kuningatar. Kävin läpi kosmetiikan myyntitilastoja ja kaulavoiteet ovat Suomessa ihan peränpitäjiä. Amerikassa ja Ranskassa niitä myydään melkein saman verran, kuin silmänympärysvoiteita, mutta meillä niitä käytetään tuskin ollenkaan.
Kuitenkin erityisesti juuri Suomessa tarvittaisiin kaulavoiteita, koska koko talven huivit ja kaulukset hankaavat ohutta kaulan ihoa ja imevät sen vähäisenkin kosteuden. On turha päivitellä viisikymppisenä rypistynyttä kaulaa, ellei koskaan tee sen eteen mitään. 
NeckPerfect Complex levitetään joka ilta leuankärjestä rintoihin saakka ja samalla voi tehdä muutaman jumppaliikkeen kaulaan. NeckPerfect Complexin vaikutusainepitoisuus on erittäin korkea ja se saattaa aluksi tuntua kihelmöivältä ja iho voi hiukan punoittaa. Tämä kertoo sen tehokkaasta vaikutuksesta ja yleensä nämä tuntemukset jäävät pois noin viikon käytön jälkeen, kun iho tottuu voiteeseen. 
⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.

Tänään 19.9.23 arvonnassa voitti Nina Jokelainen, joka oli kommentoinut blogissa. Paljon onnea! Ninalle on lähetetty sähköpostia.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti