maanantai 4. syyskuuta 2023

Nämä tuotteet ovat unohtuneet

Jostain syystä aina on muutamia tuotteita, joita unohdan suositella, vaikka ne olisivat erinomaisen tehokkaita. Siksikin erilaiset koulutukset ja kertauskurssit ovat tärkeitä, että taas aktivoituu kaikkien tuotteiden käyttötavat, eikä mikään pääse unohtumaan.


Kuoriva puhdistusgeeli Cleansing Complex Polish on tällä hetkellä Suomessa iS Clinicalin myydyimpiä tuotteita.


Asiakkaiden suosikkituotteet unohtuvat välillä

Joidenkin tuotteiden kohdalla moitin kyllä itseäni, etten huomaa jotain superhyvää tuotetta suositella, joka kävisi monelle ihotyypille. Sen annan itselleni anteeksi, että unohdan suositella ja kirjoittaa tuotteesta, joka sopii vain harvoille ihotyypeille.
iS Clinicalin Firming Complex (159€) on loistava kiinteyttävä seerumi, joka käy myös hoitovoiteeksi vähemmän kuivalle iholle. Itse käytän Firming Complexia kuureittain eli yksi pullo loppuun jokailtaisena seerumina. Omalle ihotyypilleni se on liian ohutta sopiakseen hoitovoiteeksi, vaan tarvitsen sen päälle Sheald Recovery Balm (89€) yö- ja päivävoiteen. 
Firming Complex silottaa ja kiinteyttää ihoa ja sen tuntee jo ensimmäisellä levityksellä. Iho kihelmöi ja nipistelee vartin verran sen levityksen jälkeen, mutta noin viikon käytössä iho tottuu suureen vaikutusainepitoisuuteen.  Firming Complexia takuulla ostetaan uudestaan, kun sitä on kerran kokeiltu. Firming Complexin pakkaus 50g on myös lähes tuplakoko verrattuna yleensä seerumeihin ja tuo yksi pullo riittää aina iltaisin käytettynä 8-10 viikkoa. 
Toinen iS Clinicalin unohtunut tehotuote on uusi Cleansing Complex Polish (63€) kuoriva puhdistus. Tätäkin käytän itse jatkuvasti, mutta jostain syystä en ole muistanut siitä kertoa tarpeeksi asiakkaille. Tällä hetkellä se on Suomessa iS Clinicalin myydyimpiä tuotteita. Viime viikolla kaksi asiakasta poikkesi hakemaan uuden tuubin Cleansing Complex Polishia ja kertoivat käyttökokemuksistaan. Kumpikin oli tosi tyytyväinen tuotteeseen ja sen kuorivaan vaikutukseen. Se on keskivahva kuorinta, eikä missään tapauksessa kuivata ihoa. Cleansing Complex Polish on siis samalla puhdistusgeeli sekä kuorinta-aine. Itse käytän sitä usein iltaisin meikinpoistoon. Poistan ensin silmämeikin vanuun laitetulla Cleansing Complex puhdistusgeelillä ja sitten pesen koko kasvot Cleansing Complex Polish kuorintageelillä. 
Tämä kuorintageeli poistaa hyvin meikin, puhdistaa huokoset ja kuorii pois hilseilyn. Se sisältää hoitavaa jojobaöljyä, eikä kuivata ihoa, vaan jättää pehmeän ja sileän pinnan. 
Muistutan taas, että kuorinnan jälkeen kaikki muutkin tuotteet imeytyvät paremmin. Niistä saa kaiken tehon irti, kun osa ei turhaan imeydy kuolleeseen solukerrokseen.


Nämä tuotteet kannattaa muistaa

Dermalogican puhdistustuotteista on unohtunut Daily Glycolic Cleanser (150ml 40€ ja 295ml 64€) ja tämä koskee vain minun hoitolaani. Siitä teen sen johtopäätöksen, että olen unohtanut kertoa asiakkaille tai kirjoittaa tässä blogissa glykolipitoisesta Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä. 
Raporttien mukaan Daily Glycolic Cleanser on erittäin suosittu puhdistustuote koko Suomessa. Uskon sen täysin, koska itsekin pidän siitä tosi paljon. Se on kevyesti kuoriva, mutta samalla myös hoitava. Aikaisemmin glykolipitoiset tuotteet helposti kuivattivat ihoa ja jättivät kiristävän tunteen kasvoille. Tässä puhdistusgeelissä on vaikutusaineina rauhoittava kehäkukkauute ja ravintorikas jojobaöljy, jotka poistavat kuivan tunteen iholta. Daily Glycolic Cleanser kirkastaa ja hehkeyttää ihon värin ja vähentää kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. 
Toinen Dermalogican tuote, mikä tuntuu unohtuneen on PowerBright Overnight Cream (93€) yövoide, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä. Se on ollut aikaisempina kesinä erittäin suosittu hoitovoide, mutta nyt se on unohdettu. PowerBright Overnight Cream on nimenomaan tämän hetken paras yövoide, koska se kirkastaa ihon värin ja tasoittaa pigmenttiläiskien tuomaa kirjavuutta. Se on geelin ja voiteen välimuoto, joten mikään paksu yövoide se ei ole. Jopa rasvoittuvalle iholle se on ihan sopivan kevyt voide yöksi. Suosittelen tätä voidetta ihan jokaiselle poistamaan uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta ja heleyttämään ihon väriä.

⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti