perjantai 29. syyskuuta 2023

Tänään on Pimeän kaupan ilta!

Tänään on Pimeän kaupan ilta joka on Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n järjestämä tapahtuma. Sitä on järjestetty varmaankin jo kymmenen vuotta ja se on edelleen tosi suosittu kauppatapahtuma.


-20% alennus on voimassa verkkokaupassa koko viikonlopun su 1.10. asti koodilla PK23


Lähtekää ihmeessä liikkeelle keskustaan ja ostoksille paikallisiin kivijalkaliikkeisiin! Tämä tapahtuma on äärettömän tärkeä meille pienyrittäjille ja pitää hengissä aina vain tyhjenevää keskustaa. Vaikuta sinäkin omalta osaltasi tämän historiallisen kaupungin keskustan menestymiseen ja käy katsomassa, mitä oman kaupungin liikkeistä löytyy.

Hoitolassa palvelen asiakkaita tänään pe 29.9. klo 10-18 ja verkkokaupassa ale jatkuu koko viikonlopun koodilla PK23. Kaikki norm.hintaiset tuotteet ovat -20% ja yli 100€ ostoksista saat Dermalogican matkakokopussukan (arvo 32€) Lahjapakkaus sisältää Oil to Foam Total Cleanser puhdistusgeelin, Melting Moisture Masque naamion ja BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoiteen matkakoot sekä näytteet BioLumin-C seerumista ja Daily Milkfoliant kuorinnasta.


Näitä kannattaa ostaa

BioLumin-C Serumista (98€-20%) on edelleen olemassa muutama erikoispakkaus, missä on normaalikokoisen seerumin lisäksi BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoide ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoide matkakokoisina.
Tämä BioLumin-C Serum on erinomainen korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa rypistymistä ja ihon vanhenemisoireita. Tutkimusten mukaan vielä kolme kuukautta aurinkokauden jälkeen antioksidanttipitoinen C-vitamiini korjaa säteilyn vaurioita. 
iS Clinicalin kuoriva puhdistusgeeli Cleansing Complex Polish (63€-20%) on nopea ja miellyttävä tapa kuoria ja puhdistaa iho. Geeli sisältää selluloosarakeita mekaanisena kuorivana aineena ja se soveltuu hyvin ohuelle ja kuivalle vanhenevalle iholle. Tällä hetkellä se on oma suosikkikuorintani ja käytän sitä kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena. Alkupuhdistuksen teen Micellar Prebiotic PreCleansella NYT 39€ (52€) tai iS Clinicalin Cream Cleanserilla (55€-20%) ja heti perään kuorivan puhdistuksen Cleansing Complex Polish geelillä. 
Dermalogicalla on toinenkin uusi puhdistus Micellar Prebiotic PreCleansen lisäksi eli Oil to Foam Total Cleanser (63€-20%). Tämä tuote on ovela koostumukseltaan ja tosi miellyttävä käyttää. Se on ensin öljymäinen, mutta kun käsiin lisätään hiukan vettä, öljy vaahtoutuu ihanan runsaaksi pesuvaahdoksi. 
Huomioikaa myös, että kaikki iS Clinicalin ja Dermalogican tuotteet ovat tosi riittoisia. Varsinkin nämä kaksi Cleansing Complex Polish ja Oil to Foam Total Cleanser ovat ihan älyttömän hyvin levittyviä ja niitä pitääkin ottaa ihan pieni määrä kerrallaan, jottei aineita hukkaannu turhaan.

Vakio-ongelmia

Ei ole tainut olla sellaista Pimeän kaupan tapahtumaa, etteikö tapahtuman järjestelyissä tule minulle jotain ongelmia. Jos on olemassa joku ”yrittäjien jumala” niin olen kyllä hänet perusteellisesti suututtanut, kun aina Pimeän kaupan illan aikoihin iskee joku katastrofi. 
Keskiviikkona aamun ensimmäinen asiakas yritti maksaa pankkikortilla ja kone vastasi, ettei saa yhteyttä palvelimeen. Sydämeni melkein pysähtyi, kun jo näin sieluni silmin, miten korjaaminen voi viedä monta päivää ja se tietää lukuisia puheluja eri asiakaspalveluihin. 
Onneksi voin vakioasiakkaille antaa pankkisiirron, mutta kokonaista Pimeän kaupan tapahtumaa ei oikein pankkisiirroilla hoidella. Onneksi olin jättänyt keskiviikolle puolentoista tunnin tauon tilauslistoja varten ja käytin nyt sen ajan soittelemalla sinne tänne. 
Nets on hoitolan maksupäätettä hallinnoiva yritys ja muuten olen Telian asiakas. Kummankin firman kanssa kokemukseni mukaan saattaa mennä viikkokin ennen kuin vika alkaa selviämään. Itse olen ihan tumpelo näissä teknisissä asioissa, eivätkä ne edes kiinnosta minua, joten olen näiden asiakastukien varassa. Onneksi mieheni on minua fiksumpi ja osaa yleensä auttaa minua.
Pelkäsin tietysti pahinta, kun nyt on iltalehdissä uutisoitu miten Verifonen maksupäätteet ovat alkaneet siirrellä heinäkuussa tehtyjä ostoja vasta nyt. Onneksi tällaista ongelmaa ei Netsillä ole ollut. 
Minulla meni aikaa jo siihen, että yritin selvittää, onko vika Telialla vai Netsillä. Tämä jäikin salaisuudeksi, koska kumpikaan asiakastuki ei osannut ongelmassa auttaa. Sitten vika korjaantui kuin itsestään ja kone alkoi toimimaan. Puhuin useaan otteeseen Netsin asiakasneuvojan kanssa, eikä hänkään loppujen lopuksi tiennyt, mitä koneelle tapahtui. Onneksi tilanne selvisi ja kaikki pelittää taas hyvin. Tämä oli taas kokemus siitä, miten avuton ihminen on, jos joku osa tietokoneesta ei toimikaan niin kuin pitää. 

⭐️ Ja osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti