tiistai 12. syyskuuta 2023

Täyteläisiä voiteita talven varalle

Ilman talven kuivattavaa vaikutusta monen suomalaisen iho olisi paremmassa kunnossa, eikä couperosaakaan olisi niin paljon. Meillä on pitkä ihoa kuivattava sisälämmityskausi, jota harvassa muussa maassa on.


iS Clinicalin Sheald Recovery Balm suojaa, korjaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


Suojaavat hoitovoiteet

Myynnissäni on kolme hoitovoidetta, joita erityisesti suosittelen käytettäväksi syyskuusta huhtikuulle. Ne ovat iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€) ja Dermalogican Super Rich Repair (100ml 149€ ja 50ml 98€) sekä uutuusvoide Stabilizing Repair Cream (73€) . Näidenkin kanssa suosittelen käytettäväksi ihotyypin mukaisia seerumeja, joilla saadaan täsmävaikutuksia ihon tilanteeseen. 
Moni muukin voide sopii talvikäyttöön yhdistämällä niitä seerumeihin, mutta nuo kolme ovat koostumukseltaan kaikista täyteläisimmät. iS Clinicalin Sheald Recovery Balm on balsamimainen ja sulaa ihon rakenteeseen. Se on ollut lempivoiteeni jo monena talvena ja sen päälle meikkikin levittyy hyvin. Sheald Recovery Balm on myös erityisen hyvä nopeuttamaan haavojen ja arpien parantumista. Äitini isot basalioomaleikkauksen jättämät arvet paranivat ihan hämmästyttävän hyvin Sheald Recovery Balmin avulla. 
Sheald Recovery Balm tukee myös ihon hyvien mikrobien toimintaa ja vähentää tulehdusten vaaraa. Siksi se sopii erinomaisesti atooppiseen ihottumaan tai psoriasikseen.
Dermalogican Super Rich Repair on näistä voiteista tunnetuin, koska se on ollut myynnissä jo toistakymmentä vuotta. Super Rich Repair on monen asiakkaan luottovoide, joka käy yöksi ja päiväksi. Se on Dermalogican täyteläisin voide tähän asti ja siinä on suojaavuuden lisäksi myös runsaasti kosteutta. 
Kumpikin voide Sheald Recovery Balm ja Super Rich Repair auttavat kollageenisynteesia ja sitä kautta ne hidastavat ihon rypistymistä ja veltostumista.


Uutuusvoide Stabilizing Repair Cream

Dermalogican uutuus Stabilizing Repair Cream on täydellinen voide Suomen talveen. Se on erilainen vaikutuksiltaan kuin nuo kaksi edellä mainittua. Stabilizing Repair Cream on tarkoitettu herkälle helposti punoittavalle ohuelle iholle. Se jättää ihon pintaan suojaavan kerroksen eli niin sanotun ”talvitakin” iholle. Voiteen vaikutusaineet sulavat ihon omaan hydrolibidiseen kalvoon ja vahvistavat sen suojaavaa vaikutusta.
Lämmönvaihtelut ja kuivuus aiheuttavat ihon punoitusta, kihelmöintä sekä kutinaa ja näitä ongelmia Stabilizing Repair Cream poistaa. Voiteen balsamimainen rakenne sulaa ihon kerroksiin ja se vahvistaa myös pintaverisuonten seinämiä, jolloin couperosaa ja punoitusta ei synny niin helposti. 
Stabilizing Repair Cream ennaltaehkäisee myös ruusufinnin syntymistä, joka iskee couperosaiholle herkemmin talviaikaan. Stabilizing Repair Cream imeytyy hyvin täyteläisyydestään huolimatta ja se sopii myös meikinalusvoiteeksi. 
Suositeltavin seerumi talveksi on Dermalogican monipuolinen ”älyseerumi” Smart Response Serum (148€), joka korjaa useampia ihon ongelmia. Toinen hyvä valinta on iS Clinicalin Youth Serum (30ml 185€), joka on hyvin kosteuttava ja superkiinteyttävä. 


Tähtitarjoukset 18.9. asti:

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti