torstai 14. syyskuuta 2023

Hoidetun ja hoitamattoman ihon ero on suunnaton

Jos ihmiset näkisivät sen, mitä minä näen jokapäiväisessä työssäni, varmaan moni tehostaisi ihonhoitoaan. Varsinkin näin kesän jälkeen hyvin hoidettu seitsemänkymppisen iho on huomattavasti kauniimpi ja terveempi kuin hoitamattoman viisikymppisen.


Hyvin hoidettu iho todellakin näyttää ja myös tuntuu paremmalta.


Meikki auttaa ihonhoidossa

Täysin selvä ero on meikkiä käyttävän ja meikkaamattoman iholla, mutta tämä ei tietenkään koske kaikkia. Itselläni on useampia vakioasiakkaita, jotka hoitavat ihonsa esimerkillisesti, vaikka eivät meikkiä käytäkkään,
Moni syyttää rypistymisestä perintötekijöitä, mutta niiden vaikutus on häiviävän pieni. Kyllä suurin ero on viitseliäisyydellä. Tietysti perintötekijöiltään ohut ja kuiva iho rypistyy ja veltostuu nopeammin kuin rasvoittuva iho, mutta ei rasvainenkaan iho kunnossa pysy ilman hoitoa. 
Meikin käyttö vaikuttaa ihon hyvinvointiin kahdella tavalla. Meikkivoide suojaa ihoa uv-säteilyltä, lämmönvaihteluilta ja kaikelta muulta ulkoiselta haitalta. Nykyisin laadukkaat meikkituotteet sisältävät hoitavia vaikutusaineita, jotka vaikuttavat ihoon positiivisesti.
Meikin käyttäjä myös puhdistaa ja kosteuttaa ihon aamulla sekä illalla. Tietysti on niitäkin, jotka eivät ihan joka ilta pese meikkiä pois, mutta meikkivoiteet ovat niin hyvälaatuisia, ettei tästäkään ole muuta haittaa kuin mustapäät ja sotkuisen näköinen iho seuraavana päivänä.


Hoidettu iho tuntuukin ihan erilaiselta

Minä teen tärkeimmän analyysin ihosta tuntoaistilla ja jo ensimmäisellä kosketuksella aistin, onko iholla hyvä olla. Oletettavasti asiakas itsekin tuntee sen, jos iho ei voi hyvin. Periaatteessa iho ei saisi tuntua miltään. Kaikki tuntemukset kutina, kiristys, kuumottelu ja kihelmöinti kertoo siitä, ettei iho voi hyvin. Näitä tuntemuksia pitää kuunnella vähän kuin kengän hiertämistä: jos on joku epämiellyttävä tunne, se pitää korjata. 
Mitään suurta repertuaaria kylppärin hyllyllä ei tarvita, kunhan tuotteet on oikein valittu. Minua harmittaa, kun ajattelen, miten suuria määriä ihmiset tuhlaavat ostamalla kosmetiikkansa umpimähkään. Onneksi tähän on hiukan tullut muutosta ja selvästi huomaan, että tiukka taloustilanne saa asiakkaat turvautumaan asiantuntijaan.
Tietysti se on minullekin tärkeää, koska yrittäjä kokee aina stressiä kaupankäynnistä. Tällä hetkellä on nähtävissä, että kolme-nelikymppiset ovat harkitsevia ostajia ja olen saanut useampia uusia asiakkaita, jotka haluavat todella tietää, mitä heidän ihonsa tarvitsee.

Tähtitarjoukset 18.9. asti:

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Itse huomannut kun ikää tulee lisää niin kiinnittää ihoon huomiota eri tavalla,hyvät yöunet,ravinto,vitamiineja,tarkka pesu ja kosteutus jne..

    ninajokelainen85@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Olisi kyllä mahtava päästä sun luokse kasvohoitoon ja saada ihonhoito ohjelma! Blogistakin olen toki paljon oppinut.

    VastaaPoista