maanantai 18. syyskuuta 2023

Kaikilla on kaula

Jossain vaiheessa iän karttumista lähes jokainen asiakkaani harmittelee kaulan ryppyisyyttä ja veltostumista. Usein myös uusi asiakas tulee Dermatude-kasvohoitoon siksi, että kaulan vanheneminen on niin suuri huolen aihe.


iS Clinicalin NeckPerfect Complex on kokemukseni mukaan tehokkain hoitotuote, mitä kaulan hoitoon on saatavilla.


Kaulan hoito unohdetaan

Omasta kokemuksestani tiedän, että kaulan hoito unohdetaan täysin ja sen vanheneminen huomioidaan vasta sitten, kun ei ole enää kovinkaan paljon tehtävissä. Korostan aina ihonhoito-ohjeita antaessani, että kasvojen hoito jatkuu kaulaan ja dekolteelle asti. 
iS Clinicalilla ja Dermalogicalla on erinomaiset kaulavoiteet, mutta niitä käyttää todella harva. Oman hoitolani myyntiraporteista näen, että yhtä kaulavoidetta kohden ostetaan kaksitoista silmänympärysvoidetta. Rankkana yhteenvetona voisi sanoa, että kaksitoista asiakasta hoitaa silmänympäryksiään hyvin, mikä on tietysti hieno asia, mutta vain yksi kahdestatoista huomioi kaulan. 
Aika pitkälle kaulan ihon voi hoitaa samoilla voiteilla ja puhdistuksilla kuin kasvojenkin ihon, mutta kyllä yli viisikymppisenä kaula vaatii oman tehoaineensa. Varsinkin, kun epäilen, että puolet ihmisistä lopettaa kasvojen hoidon leuan kärkeen ja kaula saa rypistyä ja kuivua ihan rauhassa. 
Minulle on ollut aina ihmetyksen aihe, miten monelle tulee täytenä yllätyksenä, että kaula onkin rypistynyt ja veltostunut. Olen käynyt lukuisia keskusteluja, kun asiakas kertoo kaulan rypistyneen aivan yhtäkkiä. Kuusikymppinen asiakas voi suorastaan järkyttyneenä kertoa, että kaula veltostui parissa viikossa. 
Usein äkkinäinen veltostuminen on huomattu jostain valokuvasta tai peilistä, kun aurinko on osunut siihen sopivasti. Siinä kohtaa on aika vaikea selittää kohteliaasti, että kyllä ihmisen kaikki osat ja ihon kohdat rypistyvät samassa tahdissa ja olisi vastoin luonnon lakia, ellei kuusikymppisen kaula olisi ryppyinen. 
Tässä vaiheessa halutaan, että minä tekisin asialle jotain ja yleensä halutaan kokeilla Dermatude-kasvohoitoa (177€)
En mielelläni lähde tekemään mitään hoitoa, jos toiveet ovat epärealistisia. Sellaista kasvohoitoa ei olekaan, joka korjaisi rypyt yhdellä kertaa, kun kymmeniin vuosiin ei ihoa ole mitenkään hoidettu. Kasvohoidoilla saadaan kuitenkin aina kaulakin näyttämään paremmalta ja pystytään hidastamaan tulevaa vanhenemista, mutta mikään hoito, ei edes plastiikkakirurgia, muuta kuusikymppisen kaulaa kaksikymppisen näköiseksi.


Kaulavoiteen käyttö kannattaa

Olen vuosia sitten kertonutkin, miten tutustuin iS Clinical -hoitosarjaan, kun sain kollegalta kokeiluun NeckPerfect Complexin (110€). Jo muutaman käyttökerran jälkeen tuntui kuin pääni pysyisi jämäkämmin pystyssä. Tunsin kaulan ihon olevan olemassa, kun ihon toiminnot olivat elpyneet ja iho tuntui paljon sileämmältä. 
NeckPerfect Complex on tehokkain hoitotuote, mitä kaulan hoitoon on saatavilla. Se sisältää hedelmähappoentsyymejä, joiden vaikutus on kontrolloitu ja niiden ansiosta ohut kaulan iho siliää ja epätasaisuus ja rypistyminen tasoittuvat. Aurinko tekee kaulasta myös kirjavan ja NeckPerfect Complexin vaikutusaineet tasoittavat myös ihon väriä. Itse käytän joka ilta NeckPerfect Complexia leuan kärjestä rintoihin asti ja teen samalla muutamia lihaksia vahvistavia jumppaliikkeitä. 
Dermalogican Neck Fit Contour Serum (92€) on hiukan miedompi vaikutusaineiltaan ja suosittelen sitä herkkäihoisille ja atoopikoille. Sen kanssa on hyvä aloittaa säännöllinen kaulanhoito noin nelikymppisenä. Hinnaltaan ne tulevat aika samoihin, koska iS Clinicalin NeckPerfect Complex on riittoisampi. Sitä tarvitaan vähemmän kerrallaan, koska sen vaikutusainepitoisuus on niin suuri. 
Huom. Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään ma 18.9.

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti