sunnuntai 26. marraskuuta 2023

Black Friday -hinnat voimassa vielä tänään!

Tänään sunnuntaina 26.11. voit vielä tehdä ostoksia Black Friday -hinnoilla eli alennus on -20% verkkokaupassa koodilla BF23. Kehottaisin nyt jopa hamstraamaan tuotteita, koska seuraava tarjoustapahtuma tuskin on ennen kevättä ja talvikuukausina iho tarvitsee tuplamäärän voiteita.


Kaikki tuotteet -20% vielä tänään su 26.11. verkkokaupassa koodilla BF23


Retinolit peliin

Nyt on hyvä hetki käyttää retinolipitoisia tuotteita, kun auringon valosta ei juurikaan ole haittaa. Retinolihan poistaa ihon hilseilykerrosta ja iho on alttiimpi uv-säteilylle ja aurinkoiseen aikaan pitää retinolin kanssa aina käyttää aurinkosuojaa. 
Tähän asti marraskuu on ollut niin pimeä, että aurinkosuojalliset voiteet ovat olleet hätävarjelun liioittelua. Sitten, kun lumesta heijastuu auringon valoa, kannattaa heti käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta. Esimerkiksi Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€-20%) on riittävä tämän vuodenajan uv-suojaksi. 
iS Clinicalin retinolipitoinen Retinol+ Emulsion 0.3 (135€-20%) on erittäin tehokas ihon uudistaja ja sitä kannattaa käyttää aluksi varoen, kunnes iho tottuu siihen. Sen käyttö pitää ehdottomasti aloittaa hitaasti noin 3-4 päivän välein, koska ihon uudistumisprosessi lähtee nopeasti käyntiin. 
Retinolin vaikutuksesta iho alkaa hilseillä, jonka jälkeen iho silottuu ja pikkurypyt katoavat. Tämä hilseily on se vaikutus, mihin pyritäänkin ja näkyvä hilseily vähenee sen myötä, kun iho tottuu retinoliin.
iS Clinicalin Youth Serum (30ml 185€-20%) on erinomainen kosteuttava ja kiinteyttäjä retinolituotteiden rinnalle. Youth Serum on runsaasti kosteutta sisältävä, mutta samalla se elvyttää ja kiinteyttää kollageenisäikeitä.
Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum (98€-20%) on miedompi retinolipitoisuudeltaan kuin iS Clinicalin tuotteet, mutta sitäkin pitää käyttää hitaasti eli vain 2-4 päivän välein aluksi. Atoopikoille ja herkkäihoisille en suosittele retinolivoiteita.
Rasvaiselle ja suurihuokoiselle iholle Dermalogican Retinol Clearing Oil (88€-20%) on hyvä valinta, koska se nopeuttaa finnien parantumisjälkien häipymistä. Öljyisen rasvaisella iholla se myös vähentää talineritystä. Retinol Clearing Oilin huokosia supistava ominaisuus on ollut asiakkaille erittäin ilahduttava hoitovaikutus.


Huulet ja silmänympärykset kuntoon

Valitettavasti Dermalogica on jostain syystä jättänyt valikoimistaan pois erittäin suositut suunympärys- ja huultenhoitotuotteet, mutta onneksi iS Clinical on satsannut huulten hoitoon. iS Clinicalin Youth Lip Elixir (78€-20%) on hyvin tehokas suunympärysryppyihin ja olen itse siihen ihan koukussa. Suositus on, että sitä käytetään iltaisin koko suunympärysalueelle ja huulille. Minä käytän sitä myös työssä päivän mittaan näin talvella, kun huulet rohtuu ja kuivuu.
Kesällä uutuustuotteena iS Clinicalille tuli LIProtect SK35 (29€-20%) huulivoide, joka on erinomainen ulkoilutuote näin talvellakin. Se suojaa tuulen ja pakkasen rohduttavalta vaikutukselta ja samalla siinä on hyvä aurinkosuoja. Keväthangille se on paras mahdollinen huulituote.
Dermalogican Multivitamin Power Firm (73€-20% ja tuplakoko 113€-20%) silmänympärysvoide silottaa ryppyjä silmien ja suun ympäriltä. Hieno juttu on, että Dermalogica teki siitä tuplakoon, joka riittää lähes koko talveksi. 
Erittäin kuiville ja atooppisille silmänympäryksille Dermalogican Stress Positive Eye Lift (73€-20%) on todella hyvä tuote, joka poistaa kutinaa ja kirvelyä. Se kannattaisi olla käytössä kaikilla atoopikoilla. iS Clinicalin vähemmän tunnettu silmänympärysvoide Eye Complex (105€) on kuiville ja herkille silmänympäryksille hyvä tuote ja se sopii myös atoopikoille. Youth Eye Complex (125€) on tunnetumpi iS Clinicalin silmänympärysvoiteista, koska sen ryppyjä silottavaa vaikutusta kehutaan somessa yhtenään. Eikä se kehu ole yhtään turhaa, koska Youth Eye Complex on niin tehokas kiinteyttäjä. Kyllä tämä toinenkin silmänympärysvoide Eye Complex kiinteyttää, mutta siinä on myös herkistymistä rauhoittavia ominaisuuksia.Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Black Friday -pakkauksen, joka sisältää Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistuksen, Calm Water Gel kosteusvoiteen ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeelin matkakokoisina (arvo 45€).

Ellet voi käyttää verkkokauppaa, laita lista valitsemistasi tuotteista sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi tai tekstiviestillä 050 5860 310 ja kerro myös, milloin ehdit ne hakemaan hoitolasta.


Muista myös Tähtitarjoukset enää ma 27.11. asti:


⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Anonyymi09:59

  Olen nyt käyttänyt tuota iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 -voidetta muutaman viikon. Ihoni sietää sitä hyvin. Jo alusta asti ihoni tuntui erittäin hyvältä ja näytti jotenkin tasoittuneelta ja hyvin kirkastuneelta.

  iS Clinicalin Youth Serum ja Youth Intensive Cream ovat myös olleet käytössä. Ne levittyvät kuin unelma - pieni määrä riittää - ja todella kosteuttavat.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23:20

  Piti tilata atoopikon talvenpelastajat eli calming sarjan putsari melting moisture kasvonaamio. Näin rankkaa syksyä ja alkutalvea en muista. Leenalla käytössä kyllä huipputuotteet..

  VastaaPoista