tiistai 28. marraskuuta 2023

Tähtitarjoukset 11.12.-23 asti


Nämä ihanat ja tarpeelliset Tähtitarjoukset ovat voimassa 11.12. asti.

Pakkanen rohduttaa huulet ja ikä tuo rypyt suun ympärille

Ikääntyminen tekee kaikenlaista ikävää, josta mieluummin luopuisi, mutta sehän ei ole mahdollista. Suunympärys ja ylähuuli ovat alueita, jotka rypistyvät sen mukaan, miten ihminen ilmehtii. Jokaisella on oma tapansa käyttää kasvolihaksia ja suunympäryslihakset ovat käytössä jatkuvasti. Syödessä ja puhuessa huulet ja suunympäryslihas liikkuvat ja joillakin se aiheuttaa syviä juonteita suun ympärille.
Ainoa tapa ennaltaehkäistä ja pehmentää näitä ryppyjä on hoitaa suunympärystää hyvin. Siihen tarkoitukseen on kehitetty iS Clinicalin Youth Lip Elixir! 
Youth Lip Elixiriä sipaistaan vähintään joka ilta suun ympärille ja huulille. Talvella se on erinomainen huulihoide, joka estää huulten rohtumista. Youth Lip Elixir sitoo itseensä huulten limakalvojen kosteutta niin, ettei se pääse haihtumaan. Tämä pitää huulet joustavina ja pehmeinä ja hiukan pulleamman näköisinä. Itselläni on hyvin kapeat huulet ja siksi haluan käyttää tämän tyyppisiä huulivoiteita, jotka pitävät ne hiukan täyteläisempinä. 
Pidän itse Youth Lip Elixiriä yöpöydän laatikossa ja saatan sipaista sitä parikin kertaa ennen valojen sammuttamista etenkin nyt, kun huulet helposti sisälläkin kuivuvat.
Vielä vinkiksi kissaperheille, että Youth Lip Elixir kannattaa pitää laatikossa piilossa. Jos sen jättää pöydälle, se taatusti katoaa leikkikaluksi. Se on jotenkin sopivan kokoinen helposti pyörivä puikko, jota on kiva tassulla pyöritellä ja sille tielle se hukkuu. 😄


Suojaava silmänympärysvoide

Multivitamin Power Firm on yksi Dermalogican suosituimpia tuotteita ja se on ollut myynnissä jo yli kaksikymmentä vuotta. Muutaman kerran koostumusta on päivitetty nykyteknologian tehokkailla vaikutusaineilla, mutta muuten voide on pysynyt ennallaan. 
Multivitamin Power Firm sulaa ohuelle silmänympärysiholle ja jättää suojaavan pinnan kyynelnestettä, tuulta ja sadetta vastaan. Niille, joiden silmät valuvat helposti, Multivitamin Power Firm on ehdottomasti paras voide. Myös kuivasilmäiset, jotka käyttävät paljon kostutustippoja, hyötyvät Multivitamin Power Firmin vaikutuksista, koska se suojaa ihoa kuivattavilta silmätipoilta.
Silmänympärysryppyihin ja juonteisiin Multivitamin Power Firm on tehokkaasti silottava ja pehmentävä. Atoopikot ja kuivuudesta muuten kärsivät ihot saavat hyvän avun Multivitamin Power Firmistä. Tätä silmänympärysvoidetta kannattaa sipaista myös huulille ja suun ympärille, niin huultenkin rohtuminen helpottaa. Huomioikaa nyt myös tuo isompi koko eli 30ml, joka on käytössä edullisempi ja se kestää kevääseen saakka.



⭐️ Huom. Perjantaina 1.12. alkaa taas perinteinen Joulukalenteri arvontoineen! Osallistu kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!

Tänään 28.11. arvonnassa voitti Instagramissa kommentoinut nimimerkki ”tuul1kas”. Voittajalle on laitettu viestiä. Paljon onnea! 


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti