tiistai 7. marraskuuta 2023

Näitä tuotteita kannattaa kokeilla

Rakastan tätä kosmetiikan kanssa läträämistä niin, että kokeilen kaikki myymäni tuotteet ensin itse, voidakseni kertoa niistä mahdollisimman paljon asiakkaille. Tämän takia lempituotteeni vaihtelevat usein sen mukaan, miten kokeiluni etenevät.


Väärin valittu puhdistustuote saattaa pilata koko ihonhoidon.


Suosikkiputsarit

Puhdistusaine on mielestäni ihonhoidon ehdoton perusta, koska jos puhdistus on väärin valittu, koko ihonhoidon vaikutus voi muuttua. Perinteisesti suomalaisilla on taipumus hankkia ihan liian tehokkaita ja voimakkaita puhdistusaineita. Toinen taipumus on se, että puhdistusaineen pitää olla halpa, eikä siihen haluta panostaa.
Pahimmassa tapauksessa joku viiden euron kuivattava saippuainen geeli vesittää parin sadan euron hoitotuotteiden merkityksen. Toivonkin, että kuluttajat miettisivät tarkemmin, millä puhdistavat kasvonsa. Nyt on myös menossa palasaippuabuumi ja ihmiset tekevät itsekin saippuoita, mutta vain pari prosenttia niistä soveltuu kasvojen puhdistukseen. Näitä palasaippuoita mainostetaan todella härskisti ja luvataan vaikutuksia, millä ei ole mitään katetta. Tunnen suurta surua, kun näen mainoksia, joissa väitetään palasaippuan auttavan akneihoon ja finneihin. Näihin mainoksiin ei kannata uskoa.
Tällä hetkellä itselläni on kolme suosikkiputsaria, mitä käytän tilanteen ja fiiliksen mukaan. iS Clinicalin Cleansing Complex (55€) on ehdoton suosikkini ja se on ollut jo pitkään hoitolani eniten myyty puhdistustuote. Se on lempituotteeni myös silmämeikin poistoon ja laitan sitä pari tippaa kostutettuun vanuun ja pyyhin sillä silmämeikin pois. Ainakin kaikki käyttämäni Xtreme Lashes silmämeikit lähtevät sillä hyvin pois. 
Cleansing Complex pesun jälkeen käytän ainakin joka kolmas päivä iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) kuorivaa puhdistusta. Se on helppo ja nopea käyttää ja erittäin riittoisa. Olen omaa tuubiani käyttänyt lähes vuoden ja vieläkin siellä on jäljellä tuotetta ainakin pariksi kuukaudeksi. 
Uusin lempiputsarini on Dermalogican Oil to Foam Total Cleanser (63€), joka korvaa yksinään kaksoispuhdistuksen. Tästä kevyestä öljystä tulee veden kanssa vaahdotettuna aivan ihana samettinen pesuvaahto, joka puhdistaa meikkivoiteet hyvin, eikä kuivata. 
Tämä puhdistustuote oli Pimeän kaupan iltana kaupanpäällispakkauksessa mukana, joten ottakaa se kokeiltavaksi, kenellä tämä pakkaus on vielä käyttämättä. 


Silmänympärysongelmat kuriin

Minulla oli hetken unohduksissa tuo iS Clinicalin Youth Eye Complex (125€), joka on hoitolani eniten myyty silmänympärysvoide. Nyt taas ymmärrän, miksi sitä haetaan uudestaan ja uudestaan. 
Minulle alkoi tulla selvästi turvotusta silmien alle ja ohut pussittava iho veti myös tuhanteen ryppyyn. Siis ihan tyypillinen joka naisen ongelma kuusikymmentä täytettyään.😁
Otin käyttöön tämän Youth Eye Complexin ja jo reilun viikon käytön jälkeen tuo ryppyverkko väheni ja parin viikon päästä pussitkin pienenivät. Tietysti olisi toivonut, että pussit olisivat häipyneet täysin ja kaikki rypyt hukkuneet, mutta tähän täydelliseen nuortumiseen ei mikään voide pysty. Kuitenkin Youth Eye Complex tehoaa enemmän kuin mikään muu silmänympärysvoide näihin ikääntymisongelmiin. 
Minulla on paljon vakioasiakkaissa atoopikkoja ja kaikki vannovat Stress Positive Eye Liftin (73€) nimiin. Suosittelen lämpimästi, jos teillä on vaikeaa kuivuutta silmän ympärillä, niin ottakaa käyttöön Stress Positive Eye Lift. Se vähentää atooppisen ihottuman kutinaa ja kuumottelua sekä vähentää ihon rikkoutumista. 
Silmäluomille ei oikein pysty laittamaan kortisonivoidetta jatkuvasti ilman ohentavaa sivuvaikutusta, mutta Stress Positive Eye Liftiä voi lisätä vaikka useita kertoja päivässä. Se kannattaa jättää vaikuttamaan yöksi ja suurin osa atoopikkoasiakkaista käyttää sitä päivälläkin silmänympärysvoiteen tapaan. 




Tähtitarjoukset 13.11. asti:

⭐️ Osallistu myös arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 13.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti