perjantai 24. marraskuuta 2023

Tänään on Black Friday!

Kaikki kotihoitotuotteet ovat -20% ja alennukset jatkuvat verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF23. Hoitolassa palvelen ostoksilla kävijöitä tänään klo 10.00-13.30. Tervetuloa!


Hanki kaikki parhaat tuotteet talveen nyt edullisesti!


Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Black Friday -pakkauksen, joka sisältää Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistuksen, Calm Water Gel kosteusvoiteen ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeelin matkakokoisina (arvo 45€).

Ellet ehdi hoitolaan perjantaina tai halua käyttää verkkokauppaa, voit laittaa listan valitsemistasi tuotteista sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi tai tekstiviestillä 050 5860 310 ja kerro myös, milloin ehdit ne hakemaan.


Panosta ihosi hyvinvointiin

Iho on ihmisen suurin elin, mutta sitä harvoin muistetaan silloin, kun iho on hyvässä kunnossa. Sitten jos iskee ihottuma tai liiallinen kuivuus ihon tuntemukset ovat koko ajan mielessä. Siksi kannattaa panostaa hyvään kotihoitoon, joka tuottaa itselle myös mielihyvää.
Nyt kannattaa hankkia edullisemmat kotihoitotuotteet koko talveksi, koska seuraava aletapahtuma on vasta keväällä. Talven aikana iho kaipaa kosteutta ja suojaa, jottei tapahdu ihon ohentumista ja rypistymistä. 
Puhdistustuotteilla on suuri merkitys ihonhoidossa ja usein käytetään liian voimakasta puhdistusainetta. Pidän hyvin huolestuttavana tätä palasaippuainnostusta, mikä on meneillään. Saippuan tekeminen on kiva harrastus ja ne ovat hyviä itsetehtyjä lahjoja läheisille, mutta kasvojen pesuun ne eivät sovellu. 
Hoitolani suosituin puhdistustuote on iS Clinicalin Cleansing Complex (55€-20%), joka on aavistuksen kuoriva. Tämä puhdistusgeeli käy kaikille, eikä se missään tapauksessa kuivata ihoa. Silloin, kun käytetään meikkivoidetta, suosittelen, että iltaisin tehdään kaksoispuhdistus. Ensimmäiseksi kannattaa käyttää alkupuhdistukseen tarkoitettuja puhdistusaineita, joita on esim. Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil (58€-20%) ja Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse ja öljymäinen PreCleanse (52€-20%)
Uusin näistä on syksyllä myyntiin tullut Micellar Prebiotic PreCleanse ja ellet ole sitä ennen kokeillut, niin kannattaa ottaa se käyttöön nyt. 

Tehohoitoa seerumeilla

Pidän välttämättömänä, että yli kolmekymppiset käyttävät seerumia päivittäin ja ainakin näin sisälämmitysaikana. Seerumi on kosmetiikan tehokkain hoitotuote ja se imeytyy syvimpään ihokerrokseen. Seerumi ohittaa imeytyessään ihon päälimmäiset kerrokset, eikä jätä ihon pinnalle suojaa ja siksi seerumin päälle pitää aina laittaa hoitovoide. 
Rasvoittuvan ihon Retinol Clearing Oil (88€-20%) on osoittautunut todella hyväksi tuotteeksi vanhenevalle rasvaiselle iholle. Retinol Clearing Oil puhdistaa huokosia, tasoittaa vanhoja aknearpia ja silottaa pikkuryppyjä. Suosittelen kokeilemaan, jos iho on rasvoittuva.
Tähän aikaan vuodesta on hyvä käyttää PowerBright Dark Spot Serum (105€-20%) joka on ihon väriä tasoittava ja pigmenttiläiskiä vaalentava seerumi. Nyt, kun iho ei saa juurikaan uv-säteilyä, ihon kirjavuus tasoittuu nopeammin ja ihosta tulee heleä ja tasaisempi. 
iS Clinicalin Youth Serum (185€-20%) on monella tapaa ihon vanhenemista hidastava ja ihoa kaunistava seerumi. Huomio, että Youth Serum on pakattu tippapulloon, joka on 30ml eli käytössä se on samaa hintaluokkaa, kuin muutkin iS Clinicalin seerumit. 
Youth Serum on erityisen runsaasti kosteuttava ja kiinteyttävä. Ensimmäinen kokemukseni siitä on, että olin aamulla ihan ihmeissäni, miten sileältä ihoni näytti yhdenkin käyttökerran jälkeen. Myös atoopikot rakastavat tätä seerumia, koska sen kosteuttava vaikutus poistaa kutinaa ja kiristystä iholta.

Tervetuloa tekemään järkeviä hankintoja ihonhoitoon!



Muista myös Tähtitarjoukset 27.11. asti:


⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti