torstai 23. marraskuuta 2023

Black Friday tarjoukset 24.-26.11.

Huomenna perjantaina on Black Friday ja annan taas jo perinteeksi tulleet alennukset sekä hoitolassa että verkkokaupassa koodilla BF23. Palvelen aamupäivän kello 10.00-13.30 ostoksilla kävijöitä, mutta iltapäivällä minulla on kasvohoitoasiakkaita.


Black Friday kaikki -20% hoitolassa pe 24.11. klo 10-13.30 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF23


Perinteinen tarjoustapahtuma

Moni kauppias on keksinyt kaikenlaista hulabaloota houkutukseksi asiakkaille, mutta minä panostan omaan tyyliini joka on jo perinteinen. Kaikista hoitotuotteista on -20% alennus ja yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Black Friday -pakkauksen, joka sisältää Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistuksen, Calm Water Gel kosteusvoiteen ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeelin matkakokoisina (arvo 45€). 
Tarjoukset ovat voimassa pe-su 24.-26.11. eli verkkokaupan tarjoukset sulkeutuvat sunnuntaina klo 24.00. Hämeenlinnalaiset haluavat yleensä poiketa hakemaan hoitotuotteet hoitolasta ja siinä säästyy postikulut ja sen myötä myös luonto. Ellette pääse perjantaina ostoksille, niin laittakaa viestiä, mitä tuotteita haluatte ja koska voitte poiketa ne hakemaan. 
Päätin varata ostosajaksi tuon perjantain aamupäivän kello 13.30 asti, koska ajanvaraustilanne on ruuhkautunut ja iltapäivän kasvohoitoajat ovat niin täynnä, että katsoin viisaammaksi tehdä hoitoja loppupäivän.  
Tätä Black Fridayta on tänä vuonna markkinoitu joka tuutista ja odotankin mielenkiinnolla, miten oma tapahtumani sujuu. Ostamalla tuotteet minun yrityksestäni tuette samalla kotimaista pienyritystä ja nimenomaan naisen omistamaa ja perustamaa yritystä. Yrittäjyys on vielä toistaiseksi miesvaltainen ala. 


Varaudu talveen

Black Friday-ALE kannattaa hyödyntää, koska talven aikana ei tule muita tarjoustapahtumia. Uskoakseni Hämeenlinnan oma Pimeän kaupan ilta menee alkukevääseen, joten järkevintä olisi ostaa hoitotuotteet niin, että ne riittävät ainakin maaliskuulle, johon on aikaa noin 3-4 kuukautta. 
Hoitotuotteiden pilaantumista ei tarvitse pelätä, koska avaamattomana tuotteet säilyvät vähintään vuoden. Minun hyllyissä eivät tuotteet ehdi vanheta, koska paljon tavaraa tulee sisään vasta tänään ja lähtee asiakkaalle jo seuraavana päivänä. Olen lähes satavarma, ettei yksikään muu kosmetiikkakauppa pysty tähän kiertonopeuteen. 
Nyt kannattaa varustautua jo siihen, että iho selviäisi myös tammi-helmikuun pakkasista. Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin Sheald Recovery Balm NYT 65€ (89€) on erittäin hyvä hoitovoide yöksi ja päiväksi kuivalle, ohuelle ja vanhenevalle iholle. Se käy hyvin myös meikin alle ja lisää ihon suojautumiskykyä lämmönvaihteluita vastaan. 
Muistakaa myös, että meikkivoide on erinomainen suojatuote tuulta, sadetta ja kylmyyttä vastaan. Dermalogican supersuosittu SkinPerfect Primer SK30 (58€-20%) meikinpohjustusvoide suojaa hyvin sateelta ja tuulelta ja se estää ihon oman kosteuden haihtumista. Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€-20%) jauhemainen meikkivoide antaa vielä vahvemman suojan talvisäätä vastaan ja tuon primerin kanssa yhdessä suojavaikutus on erinomainen. 
Olen itse käyttänyt tätä SkinPerfect Primer ja Natural Mineral Foundation -yhdistelmää varmaan jo kymmenen vuotta, enkä niistä ihan äkkiä luopuisi. En ole löytänyt markkinoilta mitään, joka voittaisi tämän meikkiyhdistelmän. 

Tervetuloa Black Friday ostoksille!


Muista myös Tähtitarjoukset 27.11. asti:


⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi06:53

    Kysyisin neuvoa 18-vuotiaan tytön ihonhoitoon. Hänellä on paljon pieniä ihon värisiä näppyjä otsassa ja jokunen finnikin silloin tällöin. Miten tälläistä ihoa pitäisi hoitaa?

    Marjukka

    VastaaPoista
  2. Viestisi oli hienoa luettavaa! Havaintosi ovat arvokkaita. Jatka kirjoittamista ja ajatustesi jakamista!

    VastaaPoista