lauantai 4. marraskuuta 2023

iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 siirsi ihonhoidon uusiin ulottuvuuksiin

Voin kokemuksesta sanoa, että iS Clinicalin uudet retinolivoiteet Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja 1.0 (165€) ovat tuoneet kosmetiikan vaikuttavuuden ihan uudelle tasolle. Lähinnä kyseessä on miedompi 0.3 -retinolivoide, koska vahvempaa on harvoilla käytössä.


Käytettyäni iS Clinicalin uutta Retinol+ Emulsionia koin ihossani ihan totaalisen muutoksen, mitä en olisi uskonut enää mahdolliseksi.


Sileä ja pehmeä iho

Oma kokemukseni Retinol+ Emulsion 0.3 voiteesta on saanut minut vakuuttumaan retinolin tehokkaasta vaikutuksesta. Olen ihonhoidon ammattilaisena pitänyt aina hyvää huolta omasta ihostani ja tietysti haluan torjua rypistymistä itsellänikin. 
Vielä kesällä olin ihan tyytyväinen ihooni, koska olin tehnyt itse kaiken sen, mitä neuvon asiakkaillenikin. Ajattelin, ettei parempaa tilannetta voi enää kosmetiikalla saavuttaa. Sitten sain koekäyttöön iS Clinicalin kehittämän uutuuden Retinol+ Emulsion 0.3 voiteen. Tiesin, että iS Clinical oli kehittänyt tuotteita vuosikausia ja luotan heidän työnsä korkeaan tasoon.
Olen jo vuosia sitten vakuuttunut, että iS Clinicalin vaikutusaineiden tehot ovat maailman ykkösluokkaa. Kokeilin pari kuukautta sitten ensimmäisen kerran Retinol+ Emulsion 0.3 voidetta ja parin viikon käytön jälkeen ihoni oli sileämpi ja kiinteämpi kuin koskaan ennen. Koin ihossani ihan totaalisen muutoksen, mitä en olisi uskonut enää mahdolliseksi. 


Ohjeita pitää noudattaa

Kokeilen kaikki myymäni tuotteet aina ensin itse, jotta voin kertoa asiakkaalle konkreettisesti, miltä jokin tuote tuntuu. Kokeilen yleensä myös käyttövirheet, jotta tiedän, mitä asiakkaat voivat kokea. Olen muutenkin huono noudattamaan ohjeita ja yleensä teen ensin ja luen ohjeet vasta jälkikäteen. 
iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3:a suositellaan käyttämään aluksi varovasti, jotta iho tottuu tehokkaaseen retinoliin. Käyttöohjeessa neuvotaan käyttämään voidetta vain joka kolmas ilta. Aluksi käytinkin tuotetta sillä tavoin, mutta sitten ajattelin nopeuttaa tuloksia ja laitoinkin voidetta joka ilta. 
Käytin voidetta 4-5 iltaa joka yö ja tuloksena oli voimakas hilseily, mikä oli näkyvää ja korostui vielä meikkivoidetta levitettäessä. Ihoni myös tuntui huutavan kuivalta ja kireältä. Sain tilanteen kuriin käyttämällä runsaasti iS Clinicalin Hydra-Cool Serumia (15ml 72€ ja 30ml 112€) ja Sheald Recovery Balmia (15g 37€ ja 60g 89€) ja kuorin ihoani joka päivä Dermalogican Daily Milkfoliantilla (68€). Iho rauhoittuikin noin viikossa, mutta sen opin, että retinolin kanssa ohjeita pitää noudattaa tarkasti. 
Mitään muita retinolituotteita ei pidä käyttää yhtäaikaa Retinol+ Emulsion 0.3:n kanssa, koska sekin kostautuu liiallisena ihon uudistumisena. Koska Retinol+ Emulsion 0.3 käytetään vain kolmen päivän välein, tuo 30g:n pumppupullo kestää käytössä lähes puoli vuotta, joten mitenkään kalliiksi tämä tehohoito ei tule. 
Mitään aikaisempaa kotihoitotuotetta Retinol+ Emulsion 0.3 ei korvaa, vaan sitä käytetään muiden tuotteiden lisänä yövoiteen tapaan kasvoille ja kaulalle kolmen päivän välein. Ellei kotona ole jo valmiiksi jotain hyvin ravitsevaa hoitovoidetta, niin kannattaa ostaa yhtäaikaa retinolivoiteen kanssa edes pienempi tuubi Sheald Recovery Balmia. Myös Dermalogican uusi Stabilizing Repair Cream (73€) toimii hyvin tämän iS Clinicalin retinolivoiteen kanssa.
Tähtitarjoukset 13.11. asti:
⭐️ Osallistu myös arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 13.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi06:30

    Tätä (melkein) mahdoton lukea puhelimesta

    VastaaPoista