tiistai 21. marraskuuta 2023

Vielä muutama päivä ja Black Friday on täällä!

Syksyn odotetuin tapahtuma on Black Friday ja tämän viikon perjantaina 24.11. se vihdoinkin koittaa. Hoitolassa ja verkkokaupassa on taas hyvät alennukset perjantaista sunnuntai iltaan, joten niitä ei kannata ohittaa.


Black Friday -20% ALE hoitolassa pe 24.11. klo 10-13.30 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF23


Varaudu talveen

Suunnittele ihonhoito-ostoksesi niin, että selviät talven ylitse. Seuraavat tarjouspäivät ovat hämärän peitossa ja ainakaan alkuvuodesta Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry ei ole järjestämässä mitään kauppatapahtumaa. Kyllä kevään aikana joku tapahtuma tulee, mutta oletettavasti vasta maalis-huhtikuulla eli kevättalven puolella.
Nyt kannattaa hankkia hoitotuotteita koko pakkasajan ylitse, jottei kuivuus tai ihon ärsytykset pääse yllättämään. Huomioi, että pari suomalaisten suosikkituotetta on lopetuslistalla Dermalogicalla eli Melting Moisture Masque (74€) naamio ja Barrier Repair (53€) suojaava hoitovoide. Kumpaakin on vielä muutama jäljellä ja nyt pitää olla tosi nopea, jos niitä vielä itselleen mielii.
Olen tosi harmissani tästä lopetuksesta, koska ne olivat menekkituotteita, mutta Suomen osuus ei riitä amerikkalaisille. Syksyn aikana on laatukosmetiikan myynti lisääntynyt ja se näkyy siinä, että tuotteita on maahantuojilta loppu. Nuo kosteusvoiteiden isommat koot (150ml) ovat olleet erittäin suosittuja ja siksi myös välillä loppuunmyytyjä. Tällä hetkellä maahantuojalta on loppu Intensive Moisture Balance (150ml 108€), mutta sitä pitäisi tulla perjantaiksi.

Ei etkoja eikä jatkoja

Tänä syksynä nämä kauppapäivähullutukset ovat menneet ihan mahdottomiksi. Joka paikassa on etkoja ja luvataan jatkoja ja joillakin koko marraskuu on musta. Yritän pitää siitä kiinni, että markkinointini pysyisi maltillisena, etten olisi koko ajan tyrkyttämässä jotain. Minuun yrittäjänä kohdistuu joka vuosi raskaampi paine tukkujen puolesta ja vaikuttaa jo siltä, että homma lipeää käsistä. 
Itse tiedän, mitä ostan sisään ja mitä haluan asiakkailleni myydä, mutta moni aloittava yrittäjä saattaa sokeutua ja tekee vääriä sisäänostopäätöksiä. Paine kasvaa vuosi vuodelta kovemmaksi ja itselleni alkaa tulla jo vastarinta. Henkilökohtaisissa ostoissa vältän koko tätä hulabaloota ja teen vain ne ostokset, mitkä ovat järkeviä. 
Siksi pyrin myös ohjaamaan omia asiakkaitani niin, että heille päätyy tuotteita, mistä on eniten hyötyä. Uutuuksista Dermalogican Stabilizing Repair Cream (73€) hoitovoide on tuote, josta hyötyvät lähes kaikki ihotyypit. Ainoastaan hyvin rasvaiselle nuorelle iholle en sitä suosittele. Hoitosuihkeet ovat myös tuotteita, joihin kannattaa panostaa, koska ne ovat helppo lisäys tehokkaaseen kotihoitoon. 
iS Clinicalin Sheald Recovery Balm NYT 65€ (89€) hoitovoide on Tähtitarjouksessa ja sen elvyttävästä sekä uudistavasta vaikutuksesta hyötyvät kaikki yli nelikymppiset tässä rasittavassa talvisäässä. Tähtitarjoukset 27.11. asti:⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti