perjantai 3. marraskuuta 2023

Dermalogicalta lisää jättikokoja

Dermalogica on lisännyt isoja kokoja pysyvästi tuotevalikoimaansa. Amerikkalaiset aika tyypillisesti suosivat isoja megakokoja ja näköjään se vaikuttaa kosmetiikkamaailmassakin. Nämä jättikoot ovat Dermalogican suosikkituotteita.


Kosmetiikkatuotteen isomman koon valitseminen tulee edullisemmaksi.


Suosikkituotteiden isot koot

Ensimmäiset jättikoot Dermalogicalle tulivat pari vuotta sitten ja ensimmäinen tuote oli Dynamic Skin Recovery SK50 (50ml 84€ ja 100ml 138€). Aluksi meille kerrottiin, että kyse on vain erikoiserästä ja jättikoko, joka on siis tuplakoko, ei jää pysyvästi myyntiin. Se olikin pois valikoimasta useita kuukausia, mutta onkin nyt vakituisesti saatavilla.
Suosituista kosteusvoiteista, Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance (50ml 48€, 100ml 78€ ja 150ml 108€), on tullut tämä 150ml:n jättikoko myyntiin loppukesästä. Nämä isot koot saivat heti niin suuren suosion, että ne ovat loppuneet maahantuojalta useamman kerran. Varsinkin tämä Intensive Moisture Balancen iso koko on ollut hyvin suosittu. Toivon vaan, että sen saatavuus paranisi, koska on ollut hyvin haasteellista saada sitä tarpeeksi myyntiin.
PreCleanse (150ml 52€ ja 295ml 83€) alkupuhdistusöljy on saanut myös jättikoon pysyvästi myyntiin. Siitä olikin muutaman kerran saatavilla lähes puolenlitran jumbokoko, mutta se on nyt loppu. Se olikin jo niin jättiläinen, että sen käyttö oli hankalaa.
Talven suosikkivoide on ollut Super Rich Repair (50ml 98€ ja 100ml 149€) ja senkin tuplakoko on tullut tarpeeseen. Jo viime talvena tätä isompaa kokoa meni enemmän kuin tuota pienempää. 
Viimeisin uutuus on Multivitamin Power Firm (15ml 73€ ja 30ml 113€) silmänympärysvoiteen tuplakoko. Tämä ihoon sulava Multivitamin Power Firm on talvella Dermalogican suosituin silmänympärysvoide sen suojaavien ominaisuuksien vuoksi. Se on loistotuote myös huulivoiteena ja sillä on suunympärysryppyjä pehmentävä vaikutus.


Isot koot ovat edullisempia käyttää

On erittäin hyvä asia, että Dermalogica on tuonut markkinoille näitä isoja kokoja. Käyttämällä niitä, tuotteen käyttö on edullisinta. Yritän aina nostaa esiin tämän taloudellisuuden, kun esittelen tuotteita asiakkaalle. 
Sitä pelkoa ei ole, että tuotteet ehtisivät pilaantua käytön aikana, koska nämä tuubit ovat hygieenisiä, eikä sinne pääse pöpöjä, jotka nopeuttaisivat voiteiden pilaantumista. Esimerkiksi Intensive Moisture Balance 150ml pysyy hyvänä avattunakin noin 12-18 kk eli noin puolitoista vuotta. Jos voidetta käyttää säännöllisesti aamulla ja illalla, se riittää noin 4-5 kk. 
Matkustavaisille nämä isommat koot ovat hiukan hankalia ja lisäävät matkatavaroiden painoa. Sitä varten kannattaa hankkia myynnissä olevia matkakokoja, koska niillä pärjää parin viikon reissun hyvinkin. 
Tällä hetkellä mediassa puhutaan paljon heikosta talouselämän vaiheesta ja se näkyy kosmetiikkamaailmassa niin, että ihmiset satsaavat laatuun ja siksi Dermalogican ja iS Clinicalin myynti on lisääntynyt. Ihmiset haluavat vähentää ostamista ja halutaan riittoisaa ja luotettavaa laatua, jonka tiedetään sopivan omalle ihotyypille. 




Tähtitarjoukset 13.11. asti:
⭐️ Osallistu myös arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 13.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti