maanantai 27. marraskuuta 2023

Kiitos Black Fridayhin osallistuneille!

Suuret kiitokset asiakkaille, että mahdollistatte yritykseni olemassaolon ja ostatte ihonhoitotuotteenne minulta. Samalla mahdollistatte usean muunkin yrityksen toiminnan, koska minunkin pieni yritys ostaa palveluja monelta muulta. Black Friday onnistui hyvin

Yleensä nämä hoitolani tarjoustapahtumat sujuvat hyvin samaan tapaan. Suurin osa asiakkaista on vanhoja tuttuja ja verkkokauppaostoksiakin tekevät tunnistan jo pitkältä aikaväliltä. Tapahtumat ovat aina onnistuneet juuri niin hyvin, kuin olen toivonutkin. Tietysti pitkä kokemukseni yrittäjänä auttaa siinä, että osaan jo etukäteen arvioida tapahtumat realistisesti. 
Kuitenkin on pakko mainita myös se, että tänä syksynä tämä Black Friday ja joulumyynti ovat monelle pienyrittäjälle kuolemanvakava asia. Esimerkiksi vaatealan yrittäjät ovat pulassa ja oikeastaan kaikki ”kivijalkamyymälöitä” pitävät kertovat heikentyneestä kannattavuudesta. 
Sekin täytyy sanoa, että valitettavan moni ikäiseni yrittäjä on jättäytynyt ulkopuolelle ajan hengestä, eikä ole perehtynyt somemarkkinointiin tai verkkokauppaan. Itseäni kiitän siitä, että lähdin kaikkeen uuteen mukaan jo viisitoista vuotta sitten ja perustin verkkokaupan ja Purkkiarmeijan komentaja -blogin. Ilman niitä en olisi selvinnyt koronasta ja ailahtelevasta talouselämästä näin hyvin. 
Toivon, että asiakkaat tekevät hyviä ostopäätöksiä myös joulun aikaan ja ostatte lahjat pienyrittäjiltä. Kyllä nuo isot ketjut pärjäävät, mutta me pienet yrittäjät tarvitsemme joka euron, mikä mahdollisuus on saada.


Black Fridayn suosikkituotteet

Vielä en ole ehtinyt tekemään mitään kunnollista tilastoa Black Fridayn myydyimmistä tuotteista, joten nämä perustuvat nyt ihan mutu-tuntumaan. Näyttää siltä, että ykkösostoksena on vanha kunnon Intensive Moisture Balance (100ml 78€) niin kuin lähes aina kaikissa tarjoustapahtumissa. Se on totta, ettei Intensive Moisture Balance petä koskaan. Se on myös hyvä joululahja ihan kenelle tahansa, koska en ole vielä koskaan kuullut, etteikö joku siitä pitäisi. 
Voiteiden ykkössijaa uhkaa iS Clinicalin Sheald Recovery Balm NYT 65€ (89€) hoitovoide, joka on Tähtitarjouksessa vielä tämän maanantain. Sen siis ehtii vielä tänään hankkimaan ja vaikka olisi vannoutunut Intensive Moisture Balancen käyttäjä, tämä Sheald Recovery Balm olisi pakkaspäivänä hyvä suojaava päivävoide. Dermalogican uutuus Stabilizing Repair Cream (73€) on selvästi valloittanut asiakkaani, mikä on todella hyvä asia, koska sekin suojaa talvisään haasteilta. 
Puhdistustuotteissa ykkössija on iS Clinicalin Cleansing Complexilla (55€) ja se onkin helppo ja nopea puhdistustuote. Moni tekee alkupuhdistuksen Dermalogican PreCleansella (52€), mutta uusi Micellar Prebiotic PreCleanse (52€) uhkaa vanhan öljymäisen PreCleansen asemaa. 
Kumpikin PreCleanse on hyvä tuote ja se on makuasia kumpaan mieltyy enemmän. Tällä hetkellä itse tykkään uudesta Micellar Prebiotic PreCleansesta, mutta toisaalta olen hyvin ihastunut myös Youngbloodin Nourishing Cleansing Oiliin (58€). HUOM.Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään ma 27.11.


⭐️ Osallistu myös arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Minulle nämä alennustapahtumat ja tähtitarjoukset on aina se kohta kun yritän ostaa ihonhoitoni. Dermalociga on laadukas ja riittoisa, mutta kieltämättä tälläiselle pienituloiselle kallis brändi. Mutta mutta kalliimmaksi tulee virheostot ja sitä ei tapahdu Dermalocigan kanssa koskaan. Jokainen pullo tulee käytetty ihan loppuun asti💜

    VastaaPoista