sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Sound Sleep Cocoon on asiakkaiden suosikkivoide

Tähtitarjouksena oleva Dermalogican Sound Sleep Cocoon NYT 73€ (88€) yövoide on ollut myynnissä jo useamman vuoden. Viime vuosina siitä on tullut asiakkaitteni suosikki miellyttävän koostumuksensa vuoksi. 


Dermalogican Sound Sleep Cocoon -yövoide parantaa yön aikana sekä ihoa että unta.


Unen laatua parantava yövoide

Silloin, kun Sound Sleep Cocoon yövoide tuli myyntiin sen unen laatua parantavasta vaikutuksesta puhuttiin paljon. Itse pidin sitä ihan höpöhöpönä, enkä uskonut siihen ollenkaan. Nyt voidetta pitkään käytettyäni on myönnettävä, että joku taika siinä on.
Sound Sleep Cocoon sisältää laventeli-patsuli-santelipuu-uutteen, jonka tuoksu vaikuttaa aivoihin stressihormonin määrää vähentävästi. Tuoksu on todella niin miellyttävä, että se tuottaa mielihyvää. Joten kyllä tämä voide jollain tasolla voi parantaakin yöunta. 
Vaihdevuosi-iässä moni kokee unen laadun heikkenemistä, niin tämä Sound Sleep Cocoon voide sopii siihen elämänvaiheeseen oikein hyvin. Sen koostumus on miellyttävän kevyt voiteen ja geelin välimuoto, joka imeytyy hyvin, eikä ala valumaan hikiaaltojen aikanakaan. 
Vaihdevuosiin liittyvät hikoulupuuskat vaativat yövoiteelta keveyttä, koska paksumpi voide nousee hikoilun myötä ihon pintaan. Tahmean hikinen naama lisää vielä muutenkin kurjaa olotilaa, joten kannattaa valita kevyempi yövoide siinä vaiheessa ja Sound Sleep Cocoon on juuri sopiva.


Laventelin tuoksu rauhoittaa

Jo useamman sata vuotta ihminen on osannut hyödyntää laventelin rauhoittavaa vaikutusta. Kuivattua laventelia tuoksupusseissa on käytetty iät ja ajat liinavaatekaapissa tuomaan vuodevaatteisiin miellyttävää tuoksua. Tässä Sound Sleep Cocoon voiteessa on hyödynnetty tämä vanhan kansan viisaus ja lisätty laventeliin vielä patsuli ja santelipuu, joilla on myös rauhoittava ja tervehdyttävä vaikutus. 
Sound Sleep Cocoon voiteessa on myös paljon kosteutta ja se sopii kaikenikäisille. Myös pintakuivalle rasvaiselle iholle se sopii poistamaan ihon kuivuutta ja kiristelyä. Siinä on myös couperosaa ja ihon punoitusta hillitseviä vaikutusaineita ja se sopii herkällekin iholle.
Tähän vuodenaikaan lämmönvaihtelut aiheuttavat rasitusta pintaverisuonille ja ohuella sekä kuivalla iholla on vaarana couperosa. Näissäkin iho-ongelmissa Sound Sleep Cocoon on hyvä valinta. Erinomainen yhdistelmä ohuelle vanhenevalle iholle on Smart Response Serum (148€) eli älyseerumi alle ja sen päälle tämä Sound Sleep Cocoon.
Huomioikaa myös, että tästä Smart Response Serumista on myynnissä myös erikoispakkaus samaan hintaan, jossa on kaupanpäällisinä matkakoko Dynamic Skin Recovery SK50 päivävoiteesta sekä Gua Sha -kivi, millä voi tehdä hieronnan omille kasvoilleen. 



Tähtitarjoukset 13.11. asti:

⭐️ Osallistu myös arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 13.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti