lauantai 18. marraskuuta 2023

Meikki kovalla koetuksella

Pääsin omakohtaisesti arvioimaan, miten oma meikkini pysyy huonoissa olosuhteissa. Samalla pystyin katsomaan, miten itse käyttämäni ja myymäni meikkituotteet kestävät. Meikit selvisivät testistä ihan kiitettävästi. 



Hyvin hoidetulla iholla meikki pysyy paremmin

Jouduin testaamaan meikin kestävyyttä poikkeusoloissa, kun lähdimme syyslomalle Tallinnaan. Otimme oman auton mukaan, koska tarkoitus oli käydä Viron sotamuseossa Tallinnan ulkopuolella. Olimme varanneet aamulähdön ja nousin jo viiden aikoihin tekemään meikkiä. 
Tein normaalin päivämeikin ihan niin kuin teen joka työaamu. Pesun jälkeen laitoin iholle iS Clinicalin Youth Serumin (30ml 185€), joka on superkiinteyttävä ja kosteuttava. Sen päälle laitoin voiteeksi Reparative Moisture Emulsionin (120€), joka on mielestäni paras voide meikin alle. Se jättää iholle ihanan tiiviin ja sileän pinnan, mihin on helppo levittää meikkivoide. 
Laitan aina ensin Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusvoiteen ja sen päälle YB:n Natural Mineral Foundation (65€) väri Honey. Silmämeikkiin käytän Xtreme Lashes luomivärikyniä, rajauksia ja ripsiväriä. Ripsivärin pohjustan aina YB:n Mineral Mineral Lengthening Lash Primerilla (42€), joka tuo tuuheutta ja lisäpituutta ripsiin. Poskipunana oli YB:n Pressed Mineral Blush (42€) sävy Tangier, joka on lempivärini. Meikki oli juuri se sama, mitä käytän työpäivinäkin, enkä sitä juurikaan kerkiä korjailemaan päivän mittaan. Jos menen illalla vielä johonkin kokoukseen, siistin meikin kerroksella jauhemaista mineraalimeikkiä ja lisään poskipunaa ja huulipunaa. Huulipunahan on kadonnut yleensä jo ensimmäisen asiakkaan tullessa, kun olen jotain juonut tai syönyt. Harvoin ehdin sitäkään lisäämään päivän aikana.


Mutkia matkassa

Kaikki ei sitten mennytkään, niin kuin piti, vaan päästyämme Helsinkiin, ilmeni ettei laiva lähde. Siinä oli tekninen vika ja liput pystyi siirtämään iltalähtöön kello 20.30. Mietimme hetken mitä teemme, koska mieheni oli vielä edellisen iltavuoronsa jälkeen väsynyt ja oli odottanut pääsevänsä laivan hyttiin nukkumaan. Vaihtoehtoina oli lähteä takaisin kotiin ja ajaa illalla uudestaan Helsinkiin tai jäädä kuluttamaan aikaa kaupungille. 
Päätimme varata hotellihuoneen ja käydä välillä lepäämässä. Vettä satoi koko päivän, eikä sateenvarjo juurikaan suojannut ja kasvoni kastuivat moneen kertaan kaupunkia kierrellessä. Välillä otin päivälevot ja yritin olla hieromatta silmämeikkiä tyynyyn. Loppujen lopuksi olimme Viron hotellihuoneessa puolenyön jälkeen ja meikki oli ollut korjaamatta noin yhdeksäntoista tuntia. 
Ihmettelin meikkiä poistaessa, miten hyvin se oli pysynyt. Silmämeikki oli ihan kunnossa, eikä mikään ollut varissut tai muuten levinnyt. Poskipuna oli lähes kadonnut, mutta muuten meikki oli kestänyt ihmeteltävän hyvin. 
Voinkin todeta, että nämä Xtreme Lashes -silmämeikit ovat kestävyydeltään parhaita, mitä koskaan olen käyttänyt. Ne myös lähtevät helposti pois puhdistusaineilla. Yleensä poistan silmämeikin kostutettuun vanuun laitetulla iS Clinicalin Cleansing Complexilla (55€) tai Dermalogican PreCleansereilla (52€). Itselleni tämä helppo poistaminen on meikissä ihan yhtä tärkeää kuin pysyminenkin. 
Näen työssäni ihan liian paljon sitä, että meikki poistetaan huonosti. Joskus tuntuu, että aamupäivän asiakkaalla on edellispäivän meikit, eikä ihoa ole edes yritetty puhdistaa.




Tähtitarjoukset 27.11. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä
 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:45

    Äitini jo aikoinaan opetti teini-ikäistä minua: jos meikkaat, pidä huolta siitä, että meikki poistetaan jokaikinen ilta kunnolla. :)

    Pidän itse tuplapuhdistuksesta, jotta iholta saadaan kestävä meikki pois. Mitä suosittelisit tuotteistasi tähän erityisesti pintakuivalle iholle?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22:12

    Mua kiinnostaa myös pintakuivan ihon puhdistus. Etenkin talvella iho kuivuu korpuksi.
    T. Nelliina
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista