tiistai 14. marraskuuta 2023

Tähtitarjoukset 27.11. astiNämä tehokkaasti hoitavat Tähtitarjoukset 27.11. asti.


Suojaa ja kosteutta

Marraskuu on nyt pahimmillaan ja kasvojen iho saa sietää tihusadetta, tuulta, lämmönvaihteluita ja kuivaa sisäilmaa. Varsinkin yli nelikymppinen, kuiva ja ohut iho kärsii näistä ilmaston vaikutuksista. Siksi halusin Tähtitarjoukseen Sheald Recovery Balmin, jonka ihoa korjaava ja parantava vaikutus helpottaa monen asiakkaan iho-ongelmia.
Itse olen viime aikoina kokenut Sheald Recovery Balmin hyvänä valintana ohuelle ja superkuivalle iholleni. Ongelmani ei ole ihon punoittelu, joten en sellaisia hoitovoiteita tarvitse, mutta iän mukana jatkuvasti ohentuva iho tarvitsee uudistavaa balsamimaisen täyteläistä voidetta.
Retinol+ Emulsionin (135€) parina Sheald Recovery Balm on ihan ehdoton, koska sen vahvistava vaikutus kompensoi retinolin ohentavaa vaikutusta. Muutenkin kaikkien iho-operaatioiden jälkihoitona Sheald Recovery Balm on verraton. Erilaisten haavojen ja leikkausjälkien parantajana Sheald Recovery Balm on paras mahdollinen ja se vähentää arpeutumisjälkien syntymistä.
Myös meikinalusvoiteena Sheald Recovery Balm toimii hyvin, koska se tekee sileän pinnan, jolle meikkivoide levittyy helposti. Voisin sanoa, että Sheald Recovery Balm pelastaa ihon talven ongelmilta.


Kuiva iho tarvitsee kuorintaa

Hydro Masque Exfoliant on tuote, jossa on kaksi tärkeää ihonhoitomenetelmää yhdessä tuubissa. Hydro Masque Exfoliant on nopeaa ja helppoa ihonhoitoa arvostavalle ykköstuote, koska se kuorii ja kosteuttaa ihon viidessä minuutissa.
Täyteläisessä voiteessa olevat palloset vapauttavat kuorivaa vaikutusainetta, kun ne rikkoutuvat iholle hierottaessa. Sen jälkeen alkaa kosteuttavat ja hoitavat vaikutusaineet toimia ja 5-7 minuutin jälkeen voit pestä naamion pois lämpimällä vedellä. 
Käytä Hydro Masque Exfoliantia 2-3 kertaa viikossa ja kuivuus helpottaa ja iho on sileämpi. Tätä kuorivaa naamiota voit käyttää myös saunan yhteydessä, jolloin sen vaikutus tehostuu lämpimällä iholla. Hydro Masque Exfoliant on myös hyvä tuote nuorelle iholle, jossa on kuivuutta ja atooppisuutta. Kuoriva vaikutus vähentää teini-ikäisen ihon tukkeutumien syntyä, mutta samalla kosteuttaa. 
⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

 1. Anonyymi11:02

  Olen käyttänyt Sheald Recovery Balmia myös päiväsaikaan meikin alla, ja se toimii hyvin.
  Voide on täyteläinen ja uskon sen korjaavan arpia - puhumattakaan siitä, miten se hoitaisi kuivuuttaan kiristelevää ihoa.
  Täyteläisyydestään huolimatta voide imeytyy omalla ei-kuivalla ihollani erittäin hyvin, ja kuten jo sanoin toimii hyvin myös meikin alla. Se tuntuu pehmeältä mutta kiinteyttävältä panssarilta tuiskua ja tuiverrusta vastaan.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Your post was excellent! Your writing is both clear and compelling. Write more, please!

  VastaaPoista
 3. AC15FScott0731F02:51

  9F2BD
  amiClear

  VastaaPoista