perjantai 17. marraskuuta 2023

Nykyajan kotkotuksia

Välillä koen olevani ihan vanha jäärä, kun en oikein ymmärrä, miksi markkinoille tulee kaikenlaista ihonhoitoon liittyvää, jolla ei välttämättä ole suurtakaan merkitystä. Olen aina pitäytynyt siinä, että kosmetiikan käytölle pitää olla selkeät perusteet.Kosmetiikkaähky

Seuraan kyllä sivusilmällä näitä kosmetiikkauutuuksia, joilla ei mielestäni ole juuri mitään hoidollista merkitystä. Seuraan myös talouselämää tiiviisti ja tiedän, että taantumasta huolimatta, palveluala pärjää hyvin ja kosmetiikkamarkkinat on ainoita aloja, joiden myynti on selkeästi nousujohteinen. Näen tämän myös omassa hoitolassani silläkin tavoin, että monet tuotteet ovat loppu maahantuojilta lisääntyneen myynnin vuoksi.
Taannoisella Tallinan matkallani tutustuin varsinaiseen kosmetiikkahelvettiin ostoskeskuksessa, joka oli hotelliani vastapäätä. Ilmeisesti kyse oli tukun ja kuluttajamyymälän välimuodosta. Kiertelin paikkaa ihan mielenkiinnosta, vaikka koin jo ihan ostoähkyä. Osa tuotteista oli tuttuja laatumerkkejä, mutta suurin osa oli ihan bulkkitavaraa, johon en koskisi. 
Eräässä nurkassa oli vuori kylpykuulia ja muistin, että hotellihuoneessa oli amme, joten päätin kokeilla sellaista. Jo viime jouluna joka tuutista myytiin minulle kylpykuulia, joiden piti olla sen joulun lahjahitti. En ottanut niitä myyntiin, kun en oikein ymmärtänyt, miksi niitä asiakkailleni tarjoaisin. Suurin osa ikäisistäni kysyi, mitä ne kylpykuulat ovat, ja päätin niitä kokeilla ihan itse.


Kosmetologi punajuuriliemessä

Olimme illalla menossa balettiin ja päätin aloittaa valmistautumisen iltaan kylvyssä lekottelulla. Laitoin veteen ostamani vaaleanpunaisen kylpykuulan, jonka tuoksun nimi oli hattara. Vesi alkoi värjäytymään neonpinkiksi. 
Olin vähän ymmälläni, että tuohon liemeenkö minun pitäisi mennä. Asetuin ammeeseen makoilemaan ja mietin tätä kylpykuulajuttua. Makasin punajuuriliemen värisessä vedessä, jossa ei ollut tuoksua eikä vaahtoa. Alitajuisesti yritin olla roiskimatta vettä, koska mieleen nousi koko ajan, että punajuuritahraa on vaikea saada pois. Hiukan jopa epäilin, että värjääkö vesi ihonikin pinkiksi. Onneksi ei värjännyt, vaikka valkoiseen froteepyyhkeeseen jäikin kuivauksestani hiukan vaaleanpunaista väriä. 
Koin, että tilanteessa oli joku juttu, mikä ei minulle avautunut. Mitä iloa oli siitä, että kylpyvesi oli pinkkiä? Olin myös pettynyt, kun kylpy ei ollutkaan tuoksuva vaahtokylpy. Mietin myös, että olisinko mieluummin maannut sinisessä tai vihreässä vedessä. Eivätkä nekään vaikuttaneet yhtään mieleisiltä. Tulin siihen tulokseen, että olen liian jalat maassa oleva tyyppi, joka ei vaikutu markkinointihenkilöiden kikoista. 
Tähtitarjoukset 27.11. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia: