lauantai 25. marraskuuta 2023

Järkevää ihonhoitoa Black Friday -tarjouksilla!

Toivon kovasti, että pystyisin ohjaamaan asiakkaitani järkevään ihonhoitoon, joka on myös taloudellisinta. Hyvälaatuiset paljon vaikutusaineita sisältävät kotihoitotuotteet tulevat käytössä edullisemmiksi, kuin halpakosmetiikka ja iho kiittää hyvästä hoidosta.


Kaikki hoitotuotteet -20% koko viikonlopun koodilla BF23


Hyödynnä hoitotuotepakkaukset

Dermalogicalle tuli joulumyyntiä varten monia tuotepakkauksia, joissa on useampi hoitotuote. Nämä pakkaukset tulevat edullisemmiksi, kuin erikseen ostetut kotihoitotuotteet ja nyt saat niistä vielä -20%, joten tämä hintaetu kannattaa hyödyntää!
Myös iS Clinicalilla on tuotepakkauksia, joissa on useampi hoitotuote edulliseen hintaan ja myös niistä tulee Black Friday -alennus -20%. Kannattaa käydä siis läpi verkkokaupan osio Tuotepakkaukset, niin siellä ovat esillä nämä kaikki.
Dermalogican tuotepakkaus Best Cleanse + Glow (114€-20%) sisältää PreCleanse (52€-20%) alkupuhdistusaineen, Daily Microfoliant (68€-20%) jauhekuorinnan ja Special Cleansng Gel (43€-20%) puhdistusgeelin. Jos nämä tuotteet ostettaisiin yksittäin niiden yhteishinta olisi 163€, mutta ostaessasi tämän kolmen tuotteen paketin, saat sen alle sadan euron. 
Toinen esimerkki on iS Clinicalin Polish Repair Duo (159€-20%), jossa on Reparative Moisture Emulsion (120€-20%) kosteusvoide  ja Cleansing Complex Polish (63€-20%) kuorintageeli. Erikseen ostettuna niiden hinta on 183€ ja nyt Black Friday -tarjouksena ne ovat 127€!
Kaikki edellä esitellyt tuotteet ovat jokaiselle ihotyypille sopivia hoitotuotteita, joita jokainen tarvitsee. Muistutan vielä, että pakkaukset ovat myynnissä niin kauan kuin niitä riittää, joten kannattaa olla nopea.


Hoitotuotteita lahjaksi itselle ja muille

Tässä verkkokaupan sivulla ”Tuotepakkaukset” on myös tuoteyhdistelmiä, mitä voi hankkia lahjoiksi läheisille. Esimerkiksi Dermalogican Supple Skin Kit (98€-20%) on erinomainen lahjaidea sisarelle, äidille, tyttärelle tai parhaalle ystävälle. Supple Skin Kit sisältää Circular Hydration Serum (66€-20%) kosteuttavan seerumin ja Skin Smoothing Cream 50ml (48€-20%) kosteusvoiteen. Pakkauksessa on myös kivat lasikuulat, joita voi käyttää kasvojen hierontaan ja siihen löytyy ohjeet paketista. Erikseen ostettuna nämä hoitotuotteet ja hierontakuulat maksaisivat 134€ ja nyt hinta on reippaasti alle sata euroa. 
Toinen kiva lahjaksi sopiva pakkaus on Dermalogican Hydration on-the-go (48€-20%). Pakkauksessa on pikkukoot Daily Milkfoliant -jauhekuorinnasta, Skin Smoothing Cream -kosteusvoiteesta ja Circular Hydration Serum -kosteusseerumista. Nämä pikkukoot riittävät 2-3 viikon hoitokuuriin ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Nyt alehinnaksi jää alle 40€. 
Tietysti nuo kaikki hoitotuotepakkaukset soveltuvat lahjoiksi ja joululahjoiksi Dermalogica on ne tarkoittanutkin. Oma ajatukseni on, että harva suomalainen ostelee yli sadan euron joululahjoja ystävilleen. Luulenkin, että arvokkaammat pakkaukset ostetaan joululahjaksi vaimolle tai äidille tai ihan itselleen. 
Näistä pakkauksista löytyy myös Dermalogican Smart Response Serum (148€-20%) älyseerumi ja paketissa on mukana pikkukoko Dynamic Skin Recovery SK50 -päivävoidetta sekä Gua Sha -kivi, jota voi käyttää kasvojen akupaineluun. Pakkauksessa on ohjeet, miten akupaineluhieronta tehdään. 
Suosittelen tätä Smart Response Serumia kaikille yli kolmekymppisille, koska siinä on neljä eri vaikutusta. Tämä älyseerumi kiinteyttää, kosteuttaa, rauhoittaa herkkää ihoa sekä tasoittaa ihonväriä. 

Black Friday -20% alennus verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF23

Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Black Friday -pakkauksen, joka sisältää Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistuksen, Calm Water Gel kosteusvoiteen ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeelin matkakokoisina (arvo 45€).

Ellet voi käyttää verkkokauppaa, laita lista valitsemistasi tuotteista sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi tai tekstiviestillä 050 5860 310 ja kerro myös, milloin ehdit ne hakemaan hoitolasta.


Muista myös Tähtitarjoukset 27.11. asti:


⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 27.11. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti