maanantai 15. huhtikuuta 2024

Auringon valo paljastaa ihon virheet

Keväällä valon määrän lisääntyessä varmaan jokainen huomaa, miten kotona on pölyistä ja ikkunat likaiset. Voitte kuvitella villakoirien määrää viiden kissan perheessä. Myös peili paljastaa ihon virheet, epätasaisen värin ja rypistymisen.


Dermalogican Porescreen SK40 supistaa huokoset ja tekee ihosta sileämmän ja tasaisemman näköisen.


Kirkas iho kasvohoidolla

Ensimmäisenä ei kannata miettiä ihon virheellisyyksien peittämistä, vaan poistaa ne ongelmat, jotka voidaan. Dermatude-kasvohoito (177€) vähentää jo yhdelläkin hoitokerralla ihon värivirheitä ja kirkastaa ihoa. Se on myös puhdistava ja huokosia supistava vaikutukseltaan ja hoidon yhteydessä annan ohjeet kotihoitoon. 
Ihon kuivuus ja hilseily näkyvät yleensä ihon harmautena ja kuiva pintakerros korostaa helposti huokosten näkyvyyttä. Säännöllinen kuorinta on tähän paras ratkaisu. iS Clinicalin Active Peel System (109€) on loistava tehokuuri poistamaan talven jäljet iholta. Hoitotuotteena on kahden hoitolappusen pari, josta ykköslapun tiiviste pyyhitään ensimmäisenä puhtaalle iholle. Se saa vaikuttaa 2-3 minuuttia ja se saattaa kihelmöidä ja nipistellä vaikuttaessaan aika kovastikin. Seuraavaksi iholle pyyhitään kakkoslapun tiiviste, joka lopettaa kihelmöinnin ja tuote saa jäädä vaikuttamaan yön yli. Lopuksi voi vielä laittaa ne tuotteet, mitä normaalistikin käyttää iltaisin. 
Active Peel Systemin tuoteparia käytetään 2-3 päivän välein ihotyypistä riippuen. Olen itse ihan hurmaantunut tähän Active Peel Systemin helppouteen ja tehokkuuteen. Se toimii kaikilla ihotyypeillä, paitsi hyvin herkällä couperosa-iholla. Jo yksikin käyttökerta tuo iholle raikkaan ja puhtaan tunteen ja iho kirkastuu näkyvästi.


Meikitön meikki

Ihon epätasaista väriä voi tasoittaa kevyillä meikkituotteilla ja nykyisin pyritään luonnolliseen meikkiin. Siihen tarkoitukseen onkin tullut monia uutuustuotteita. Viime kesänä myyntiin tuli Dermalogican Porescreen SK40 (62€), joka on monipuolinen päivävoide sekaiholle ja helposti rasvoittuvalle iholle. Porescreen SK40 on päivävoide, jossa on neljänkympin suojakerroin ja häivähdys väriä. 
Väri on todellakin vain häivähdys, mutta sekin riittää tasoittamaan ihon epätasaisuudet. Samalla Porescreen supistaa huokoset ja tekee ihosta sileämmän ja tasaisemman näköisen. Ikääntyvälle rasvaiselle iholle se on todella hyvä päivävoide, joka saa ihon näyttämään tiiviimmältä ja sileämmältä.
Yumi Make-up -sarjan uudet värilliset voiteet ovat herättäneet innostusta ja niistä sopivin kevyeksi meikiksi on Yumi Face Primer (48€), jossa väriä on ihan aavistus. Tämä primer on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se jättää silkkisen pinnan, jonka päälle on hyvä levittää varsinainen meikkivoide. Yumi Face Primeria voi käyttää myös yksinään päivävoiteen päällä tasoittamaan ihon pintaa ja peittämään epätasaista ihon väriä. 
Nyt, kun katupöly taas alkaa kaupungeissa levitä, on hyvä muistaa, että meikkivoide tai meikinpohjustusaine eli primer on erinomainen suoja tuota likaa vastaan. Katupöly sisältää  kaikenlaista likaa ja sillä on hiova vaikutus ihoon. Ohut ja herkkä iho helposti ärsyyntyy ja punoittaa katupölyn vaikutuksesta, joten iho kannattaa ehdottomasti suojata.
⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 2.-15.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti