sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Hyvä ja halpa

Vanha sanonta on, ettei hyvää ja halpaa ole samassa paketissa, vaan pitää ostaa kaksi tuotetta. Olen vahvasti samaa mieltä ja näin se on yleensä kosmetiikassakin. Paitsi, iS Clinicalin Eclipse SK50 (60€) on hyvä ja halpa samassa paketissa. 


Hyvä aurinkovoide on tehokkaasti suojaava ja hoitava, eikä tuki ihohuokosia. 


Halpa henkivakuutus

Aurinkosuojavoide on myös halpa henkivakuutus, koska ihosyöpä on erittäin rankka sairaus. Uv-säteily on yleisin syy ihosyöpään ja aurinkokeratoosiin tai basalioomaan eli tyvisolusyöpään. 
Aloitan taas kirjoittamaan näistä auringon vaikutuksista, vaikka itsestänikin tämä tuntuu jo jankuttamiselta. Kuulen kuitenkin niin usein työssäni ihmisiltä, etteivät he ole koskaan kuulleetkaan auringon haitoista, että minun pitää vain jatkaa ohjeiden antamista. Vieläkin moni asiakas kertoo halustaan ruskettua ja sivuuttaa puheeni auringon haitoista. Usein asiakas haluaisi ruskettua, mutta samalla välttää uv-säteilyn haitat. Tämä ei ole mahdollista eli ei voi syödä kakkua ja säästää sitä samanaikaisesti. 
Rusketuksen tarkoitus on kertoa ihmiselle, että iho on vaurioitunut ja siihen on tullut elimistön oma suojapinta säteilyä vastaan. Jo sanan säteily pitäisi kertoa, ettei kyse ole mistään ihmiselle hyväksi olevasta asiasta.
iS Clinicalin Eclipse SK50 on tehokkaan suojan lisäksi hyvä päivävoide, koska siitä on olemassa myös värillinen versio. Tämä värisävy beige on hyvin kevyt ja läpikuultava ja siitä pitävät nekin, jotka eivät yleensä käytä meikkiä. Myös miehet voivat käyttää tätä värillistä voidetta, koska iho ei näytä meikatulta. Värisävy vain tasoittaa hiukan ihon virheellisyyksiä.

Suojaa myös vartalo

Toinen edullinen aurinkosuojavoide on Dermalogican Protection Sport SK50 (40€), joka on tarkoitettu sekä vartalolle että kasvoille. Protection Sport SK50 on hyvin ohut ja helposti levittyvä ja se sopii kaikille ihotyypeille.
Monella asiakkaalla ja varsinkin miehillä on sellainen mielikuva, että aurinkovoide aiheuttaa finnejä ja haisee pahalle. Näin se varmaan olikin vielä 80-luvulla, mutta nyt aika on jo toinen ja tuotteet huomattavasti parempia. 
Mikään myymistäni aurinkosuojatuotteista ei tuki ihoa ja ne ovat ohuita ja hyvin levittyviä. Protection Sport SK50 on sen verran ohut, että kuivaihoisen kannattaa laittaa sen alle päivävoide, jos käyttää sitä kasvoillekin. 
Huomioi myös, että nämä esitellyt tuotteet ovat isoja kokoja ja muutenkin ne ovat riittoisia. Protection Sport SK50 on 156ml ja se on tuubi. iS Clinicalin Eclipse SK50 on 100g pumppupullo, joka riittää jokapäiväisessä käytössä noin 3 kuukautta. 





⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 2.-15.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti