lauantai 27. huhtikuuta 2024

Parempaa palvelua

Tällä hetkellä tunnen eläväni parasta työaikaani ja koen, että ammattitaitoni on parhaimmillaan. Minulta välillä kysytään, milloin aion jäädä eläkkeelle, mutta en edes ajattele tai suunnittele sellaista, koska haluan tehdä työtä vielä pitkään.




Ammattitaitoni on parhaimmillaan

En missään tapauksessa halua vähentää työtahtiani tai kouluttautumista, vaan teen 110% täydellisyydellä työni loppuun asti. Olen liikaa nähnyt niitä tapauksia, kun vielä lähes kahdeksankymppinen kosmetologi raahautuu työhön pölyisten purkkien luokse ja työn taso on menneen talven lumia. Tiedän, että monen kohdalla tämä on yksinkertaisesti pakko, koska yrittäjien eläkkeet ovat niin pieniä. 
Itselläni on tähtäimessä vuosi 2030, kun hoitola täyttää viisikymmentä vuotta ja olen itse 68v. Nyt sekin hetki tuntuu olevan niin kohtalokkaan lähellä, että olen alkanut jo suunnitella jatkamista vielä kymmenen vuotta.
Tietysti terveys ja elämäntilanne sanelee paljon, mutta tämä on suunnitelma. Haluan tehdä työni loppuun asti myös asianmukaisissa työtiloissa ja siksi suunnittelenkin remonttia syksyksi. Vielä ajankohta ei ole tarkentunut, mutta alustavasti ajattelen syys-lokakuuta. Hoitolaanhan on tehty täydellinen remontti vuonna 2000 ja silloin siirreltiin seiniä ja vedettiin vesipisteet kaikkiin kolmeen työhuoneeseen. 
Enää en aio työntekijöitä ottaa ja haluan muuttaa yhden työtilan verkkokauppapostituksia varten. Nyt ei tarvitse seiniä siirrellä, vaan pintaremontti maalauksineen riittää. Toivon, että se onnistuisi alle viikossa ja ajattelin järjestää siihen kohtaan kesälomani ja olla itse ulkomailla, kun hoitola on remonttihenkilöiden vallassa. Tämä voi olla liian hieno suunnitelma, että en itse olisi edes paikalla, kun remonttia tehdään, mutta se jää nähtäväksi miten käy. 
Sen kuitenkin lupaan, ettei hoitola ole kiinni kuin sen 2-3 viikkoa, mitä yleensäkin pidän kesälomaa. 


Parempaa palvelua

Kaikissa suunnitelmissani on asiakas ykkösenä ja kaikki tähtää parempaan asiakaspalveluun. Aion käyttää ammattilaisia suunnittelussa, koska itse en ole innokas pyörimään rautakaupoissa valitsemassa maaleja ja muuta sellaista. 
Kaikki pikkutilpehööri on enempi minun hommaani ja pyrin panostamaan siihenkin, että tulevaisuudessa vaihtaisin somisteita parvekkeelle ja työtiloihin nykyistä useammin. Haluan myös kaikki tuotteet paremmin esille, jotta asiakkaat pystyvät niihin hyvin tutustumaan. 
Olen aina osallistunut erilaisiin yrittäjäkoulutuksiin ja projekteihin ja olen niistä oppinut hyvin paljon. Onneksi nykyään on erilaisia yrittäjäpalveluita, joista saa apua tällaisiin muutossuunnitelmiin. Eniten haluan uusinta tietoa verkkokaupasta ja siihenkin aion panostaa nykyistä enemmän. 
Verkkokaupan tekniseen puoleen ja markkinointiin saan ulkopuolista apua, mutta myös käytännön työ pitää suunnitella paremmin. Erilaiset pakkaustarvikkeet vievät tilaa todella paljon ja niitä varten haluan oman työtilan missä pakkaaminen käy sujuvasti. 
Minullehan tuo verkkopakettien tekeminen on suorastaan terapiaa, kun kuuntelen samalla äänikirjoja tai katson sivusilmällä jotain koulutuswebinaaria. Pakkaaminenhan on lähinnä rutiinityötä, mikä sujuu hyvin kuunnellessa muuta. Mitä paremmin saan organisoitua paketointitavarat järjestykseen sitä paremmalla rutiinilla työ sujuu. 




Tähtitarjoukset 29.4. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 16.-29.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. On kyllä mahtava lukea ammattitaidon huippuhetkistä ja vielä siihen päälle tulevaisuuden suunnitelmista vaikka vuosia on pitkästi takana! Tsemppiä sinulle :) ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi20:55

      Aivan samoin ajatella. Hyvä oli kuulla Inkerin pitkän ja lyhyemmän ajan suunnitelmista - ja näin pitkän yrittäjäuran jälkeen.

      Itseäni onnittelen tämän kauneushoitolan bongaamisesta jo 14 vuotta sitten. Asun melko kaukana Hämeenlinnasta ja valinnan tein sen perusteella, mitä ja miten Inkeri kirjoittaa blogissa työstään.

      Leena
      .

      Poista
  2. Paula20:56

    Noista pakkaustarvikkeita tuli mieleen kuinka ilahdun aina Inkerin tilauksiin mukaan laittamista itsetehdyistä korteista! Ne on sellainen kiva lisä ja tuntuu kivalta, kun asiakas huomioidaan niin mukavalla tavalla. Kiitos myös runsaista näytteistä.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista