tiistai 16. huhtikuuta 2024

Tähtitarjoukset 29.4. asti

  • Dermalogican retinoliseerumi Dynamic Skin Retinol Serum NYT 79€ (98€)  
  • Ostaessasi iS Clinicalin Extreme Protect SK30 (95€) aurinkosuojallisen päivävoiteen saat lahjaksi Pure Radiance Trial Kit -paketin (arvo 33€), joka sisältää matkakoossa Brightening Serumin, Brightening Complex -yövoiteen, Eclipse SK50 -päivävoiteen ja näytepussin Cleansing Complex -puhdistusgeelistä. Näin pääset kokeilemaan viikon verran iS Clinicalin ihon väriä kirkastavia tuotteita.


Tähtitarjoukset ovat voimassa 29.4. asti.


Retinoli on ihmeaine

Voin sanoa, että retinoli on vaikutusaineena suorastaan ihmeellinen, kun sen silottava ja ihon väriä kirkastava vaikutus on niin näkyvä. Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum on tarkoitettu yökäyttöön iltaisin koko kasvoille ja kaulalle, mutta ei silmien ympärille. Tämän seerumin päälle laitetaan hoitovoide, niin kuin yleensäkin seerumien päälle. Päivävoiteessa pitää ehdottomasti olla vähintään suojakerroin 30, koska retinoli saattaa tehdä ihosta herkemmän auringolle.
Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum on hyvin siedetty tehoseerumi vanhenevalle iholle vähentämään juonteita ja silottamaan ryppyjä. Retinoli on vaikutukseltaan uudistava, joka tarkoittaa sitä, että ihon kuolleen solukon pois hilseily nopeutuu ja tämä lisää uuden solukon syntymistä. Hilseily saattaa olla näkyvää ja jos se on liian voimakasta, seerumin käyttökertoja voi vähentää joka toiseen iltaan. 
Dynamic Skin Retinol Serum sisältää myös runsaasti kosteuttavia ja ihon herkkyyttä vähentäviä raaka-aineita, joka tekee siitä sopivan myös ohuelle ja kuivalle iholle.
Erityisesti retinolin vaikutuksista hyötyy paksuhko helposti rasvoittuva ja tukkiintuva iho. Dynamic Skin Retinol Serum supistaa suuria ihohuokosia, vähentää huokosten tukkiintumista ja kirkastaa ihon väriä. 
Näin pitkän ja raskaan talven jälkeen iho kaipaa tehohoitoa ja tämä Dynamic Skin Retinol Serum saa ihon hehkeytymään ja nuorentaa ulkonäköä.


Aurinkosuojaa tarvitaan jo nyt

Viimeistään nyt pitää ottaa esiin aurinkosuojallinen päivävoide, koska iho on hyvin herkkä uv-säteilylle talven jälkeen. iS Clinicalin Extreme Protect SK30 on ihanteellinen päivävoide nyt kuivattavan talven jäljiltä, koska se sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia vaikutusaineita. 
Tämä Extreme Protect SK30 on 100g eli tuplakoko ja se riittää päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta. Laskin, että sen hinnaksi tulee noin yksi euro per päivä eli se on halpa henkivakuutus. Aurinkosuojallisella päivävoiteella torjutaan ihosyöpä ja aurinkokeratoosi eli ylläpidetään ihon terveyttä. 
Nyt saat Extreme Protect SK30 voiteen mukana iS Clinicalin Pure Radiance Trial Kitin, joka sisältää viikon verran riittävät hoitotuotteet vähentämään pigmenttiläiskiä ja kirkastamaan ihoa. Jo tämä viikon verran riittävä tehohoito tekee ihosta kuulaan ja tasaisen värisen.
Extreme Protect SK30 on sopiva voide myös meikin alle, koska se imeytyy hyvin ja jättää mattapinnan iholle. Kannattaa muistaa levittää päivävoide kaulalle ja dekolteelle asti, koska ne herkästi palavat talven jäljiltä. 
Extreme Protect SK30 soveltuu kaikenikäisille kuivaihoisesta sekaihoon asti ja myös herkkä atooppinen iho saa suuren hyödyn tästä voiteesta. ⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 16.-29.4.-24.

Tänään 16.4. arvonnan voitti Merja Uuttera, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi22:35

    Toiveena olisi is clinicalin active peel hoitolaput tähtitarjoukseksi, iho kaipaa kunnon hoitoboostia kevään tultua. Terkuin, Timo

    VastaaPoista