lauantai 13. huhtikuuta 2024

Katse huuliin

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että kesän muotimeikissä tärkein yksityiskohta on suu ja huulet. Itselläni huulten hoitaminen ja huulipuna on kuulunut aina jokapäiväiseen elämääni. En pärjäisi ilman iS Clinicalin Youth Lip Elixiriä (72€).




Huulisyöpä on lisääntynyt

Ihotautilääkäreiden mukaan huulien alueen ihosyöpä on lisääntynyt huomattavasti ja ammattilehdissä kerrotaan paljon huulten suojaamisesta. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että huulisyöpä on erityisesti lisääntynyt miehillä, eikä niinkään naisilla. Syyksi ihotautilääkärit selittävät huulipunan käyttöä, jonka väripigmentti suojaa säteilyltä. 
Sekin tulisi muistaa, että huulten limakalvo on paljon herkempää ja helpommin vaurioituvaa, kuin muu kasvojen alue. Huulivoide myös liukenee helpommin pois, joten sitä pitää lisätä useammin. Kesän tärkein tuote on iS Clinicalin LIProtect SK35 (29€) ja se pitäisi löytyä jokaisen taskusta, myös miesten!
Kuten jo mainitsin huulipunilla on suojaava vaikutus, koska niiden väripigmentti estää hyvin uv-säteilyn. Nyt uudessa YUMI -meikkisarjassa on kaksi uutta Yumi Glow Care (34€) huulikiillesävyä aikaisemman Rosewood sävyn lisäksi. 
Sävyt ovat Coral eli ihana raikas kesäinen korallin sävy, joka on läpikuultava, eikä liian kirkas. Toinen on Pink, joka on myös läpikuultava vadelmanpinkki sävy. Nämä Yumi Glow Care -huulikiilteet ovat hyvin hoitavia sisältämänsä aprikoosiöljyn ansiosta. Kaikki kolme värisävyä on suunniteltu tällä hetkellä muodikkaaseen nude-meikkiin eli meikki on hyvin luonnollinen.


Huulet kaipaavat hoitoa

Käytän iS Clinicalin Youth Lip Elixiriä ainakin pariin kertaan joka ilta. Aina iltapuhdistuksen jälkeen levitän sen huulille ja suun ympärille. Minulla on toinen pakkaus yöpöydällä, josta sipaisen usein ennen nukkumista hoitoaineen huulille. Talvella käytän Youth Lip Elixiriä päivän mittaan useampaankin kertaan, jos huulet ovat rohtuneet.
Tosin nyt lopputalvesta olen pärjäillyt työssä Yumi Glow Care huulikiillolla, joka on tosi miellyttävä ja kiva käyttää. iS Clinicalin Youth Lip Elixir ei ole pelkkä huulivoide, vaan se on tarkoitettu myös pehmentämään suunympärysryppyjä ja estämään niiden syntymistä. Suunympärys on hankala alue, johon saattaa syntyä hyvinkin syviä pystyryppyjä, eikä niille voi kosmetologi tehdä juuri mitään. Ainoa mahdollisuus on hidastaa niiden syntymistä Youth Lip Elixirillä. Siksi tämä tuote onkin käytössäni joka käänteessä, koska muuten konstit ovat niin vähissä.
Plastiikkakirurgi ei myöskään pysty suuriin muutoksiin, koska huulia on vaikea mitenkään kiristääkään. Yleisin tapa on käyttää täyteaineita ja se onkin sitten loputon kierre. Täyteaineet liukenevat noin 3-4 kuukauden aikana ja niitä on säännöllisesti lisättävä. Yksi käsittelykerta maksaa useita satasia tai lähelle tuhat euroa. 
Myös nuoret naiset ovat innostuneet näistä huulitäytteistä ja varsinkin pääkaupunkiseudulla törröhuuliset nuoret naiset ovat osa katukuvaa. Mietin vain, miltä huulet näyttävät nelikymppisenä, jos täyteaineet jättää pois?



⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 2.-15.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti