keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Retinoli auttaa aknearpiin

Retinoli on kosmetiikan vaikutusaineena todella mullistava ja sillä pystytään myös jonkin verran pehmentämään ja tasoittamaan aknearpia. Moni kärsii aknearvista vielä ikäihmisenäkin ja nyt retinolilla pystytään silottamaan myös yli viisikymppisen arpeutunutta ihoa.


Dermalogican huipputehokas retinoliseerumi Dynamic Skin Retinol Serum Tähtitarjouksessa NYT 79€ (norm.98€). Voimassa 29.4.-24 asti. 


Retinoli tehoaa myös vanhoihin aknearpiin

Olen saanut erittäin hyviä tuloksia yli viisikymppisten aknearpiin Dermatude-kasvohoidolla (185€/kerta) ja jos hoidon yhteydessä käytetään retinoliseerumia, tulos on hämmästyttävän hyvä. Tähtitarjouksena oleva Dynamic Skin Retinol Serum NYT 79€ (98€) on erinomainen seerumi ikääntyvälle rasvaiselle iholle. 
Rasvainen iho yli nelikymppisenä alkaa helposti näyttämään samealta ja hilseilevältä, eikä nuoruuden kuulaudesta ole jälkeäkään. Juuri rasvoittuvalla iholla iän tuoma ihosolujen uudistumisen hidastuminen näkyy selvästi. Tähän aivan loistava apu on retinolin uudistava vaikutus. 
Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serumia kannattaa aluksi käyttää joka kolmas ilta ja muina iltoina esim. Pro-Collagen Banking Serumia (98€). Näin iho tottuu retinolin tehokkaaseen vaikutukseen, eikä uudistuminen tuo liikaa hilseilyä. Retinoli nopeuttaa ihosolujen uudistumista, joka näkyy hilseilynä, koska vanha kuollut solukko poistuu hilseilynä. 
Parissa viikossa iho tottuu retinoliin ja seerumia voi käyttää joka toinen ilta ja sitten joka ilta. Tämä Pro-Collagen Banking Serum on loistava kaveri Dynamic Skin Retinol Serumille, koska sen ansiosta kollageenisynteesi vauhdittuu ja ihon kimmoisuus paranee. 
Kuivalla ja ohuella iholla näiden seerumien vaikutus tuntuu sileytenä, kimmoisuutena ja ihon kirkkautena, mutta rasvaisella iholla tuloksena on ihan muodonmuutos.

Retinoli kirkastaa paksua ja rasvaista ihoa

Retinolin vaikutus paksulle, suurihuokoiselle ja arpeutuneelle iholle on aivan mullistava. Retinolin uudistava vaikutus vähentää ihon tukkeutumista ja mustapäiden syntyä. Retinoli hajoittaa kuollutta solukkoa ja talitulppia, joten tukkeutuminen vähenee ja talin eritys hidastuu. 
Dynamic Skin Retinol Serumilla on aivan näkyvä ihoa puhdistava ja kirkastava vaikutus. Näin pitkän talven jälkeen rasvainen iho on yleensä paksuuntunut, hilseilevä ja samea. Retinoli kiihdyttää ihosolukon syntymistä ja ihosta tulee kirkkaampi, sileämpi ja pehmeämpi. Usein rasvainen iho tottuu nopeasti retinoliin ja jo viikonkin harjoittelun jälkeen voi siirtyä käyttämään retinoliseerumia joka ilta.
Se pitää aina retinolin kohdalla muistaa, että iho voi herkistyä auringon valolle ja palaa nopeammin. Siksi retinolituotteiden kanssa pitää aina käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta. Rasvaiselle iholle paras päivävoide on iS Clinicalin Eclipse SK50 (60€), koska se on hyvin ohut ja kevyt kosteusvoide. Hyvä suojakerroin vähentää myös pigmenttiläiskien syntymistä, mitkä ovat yleisiä etenkin aknearpisella iholla. Aknearvet ovat rikkoneet ihosolukerrosta ja pigmenttisolut syntyvät epätasaisesti ja siksi pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä syntyy helpommin.




Tähtitarjoukset 29.4. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 16.-29.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti