tiistai 30. huhtikuuta 2024

Tähtitarjoukset 13.5. asti



Kevät on hyvä hetki kokeilla uusia meikkejä ja siksi laitankin Tähtitarjoukseksi kaikki uudet YUMI Make-up meikit NYT -20%

Toinen Tähtitarjous on Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (73€) silmänympärysgeeli.


Yumi Make-up

Yumi Make-up -meikkisarja on ranskalainen ja erittäin korkeatasoinen. Yumi Lashes -ripsien kestotaivutusta olen tehnyt jo useamman vuoden ja nyt sama firma on tehnyt meikkisarjan, jossa on muutama värillinen tuote.
Meikkivoiteita on kolme: BB Creme NYT 28€ (norm.35€), Tinted Serum NYT 38€ (norm.48€) ja Face Primer NYT 38€ (norm.48€) ja jokaista tuotetta on vain yksi värisävy, joka sopeutuu kaikkien ihon väriin. BB Creme on värillinen päivävoide, joka on hiukan peittävä laadultaan. Periaatteessa sen voi laittaa suoraankin puhtaalle iholle, koska se on kosteuttava, mutta suosittelen kyllä laittamaan ensin seerumin ja/tai kosteusvoiteen. 
Yumi Tinted Serum on hoitava meikkivoide, joka käy hyvin ohuelle rypistyneelle ja vanhenevalle iholle. Se on aika peittävä, mutta ei näytä paksulta tai meikatulta kasvoilla. 
Face Primer on kevyesti värillinen meikinpohjustusaine, joka silottaa ja tasoittaa ihon. Face Primeria voi käyttää yksinään meikkivoiteen sijaan tai pohjustuksena peittävämmälle meikille.
Combimatic Brow Duo NYT 28€ (norm.35€) kulmakynä on kaksipäinen ja toinen pää on terävä kynämäinen ja toinen pehmeä puuteri. Näitä voi käyttää yhdessä niin, että ensin rajaa kulmien reunat terävällä päällä ja sitten levittää puuterimaisen värin karvoihin. Tai voi tehdä niinkin, että ensin piirtää karvat terävällä kynällä ja pehmentää sävyn puuterimaisella värillä.
Glow Care NYT 27€ (norm.34€) huulikiilteitä on kolme eri sävyä: Rosewood, Coral ja Pink. Huulikiilteet ovat väriltään hyvin kevyitä ja läpikuultavia. Ne sisältävät aprikoosiöljyä, joka on hoitava ja kosteuttava. Nämä huulikiilteet sopivat hyvin tämän kesän muotilookiin, joka on hyvin naturelli eli huuletkin ovat lähes luonnollisen väriset. Aurinkopuuteri Iridescent NYT 30€ (norm.38€) on hyvä poskipuna ja sekin sopii tähän luonnolliseen meikkimuotiin. Irtopuuteri Matifying NYT 39€ (norm.49€) on hyvin hienojakoinen puuteri, mikä tekee meikistä mattapintaisen. 


Silmänympärysrypyt kuriin

Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (73€) on noussut hyvin suosituksi silmänympärysvoiteeksi ja itse käytän sitä usein. Kuivalle ja rypistyneelle silmänympärykselle se on erinomainen, koska se tasoittaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja juonteita. 
Ohutihoisena näen selvästi pesun jälkeen, miten yläluomi vetäytyy kuivuuttaan pikku kurttuihin, mutta BioLumin-C Eye Serum silottaa sen näkyvästi. Samalla se ennaltaehkäisee syvempien juonteiden syntymistä ja tasoittaa silmäpusseja. 
Kesällä auringonpaisteessa helposti siristellään silmiä, mikä aiheuttaa harakanvarpaita silmäkulmiin. BioLumin-C Eye Serum sisältää antioksidanttista C-vitamiinia, joka vaikuttaa nimenomaan tähän uv-säteilyn vanhentavaan vaikutukseen. Tätä silmänympärysgeeliä voi käyttää aamulla sekä illalla ja se on myös hyvä pohja silmämeikille.




⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 30.4.-13.5.-24.

Tänään 30.4. arvonnan voitti nimimerkki jonna_eveliina_, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti