tiistai 2. huhtikuuta 2024

Tähtitarjoukset 15.4. asti



Ihanat Tähtitarjoukset 15.4. asti!


C-vitamiini kirkastaa ihon värin

Nyt on jo aika siirtyä kevyempään kosteusvoiteeseen, kun sisälämmitys ja pakkanen eivät enää ihoa kuivata. Dermalogican BioLumin-C -hoitolinja perustuu C-vitamiinin kirkastavaan ja ihoa korjaavaan vaikutukseen. 
C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka on vasta-aine uv-säteilyn ihoa vanhentavalle vaikutukselle. Samalla C-vitamiini hajottaa pigmenttisolujen kasautumista ja kirkastaa sekä tasoittaa ihon väriä. Talven jälkeen iho on helposti harmaa ja epätasaisen värinen ja BioLumin-C Gel Moisturizer tasoittaa ihon väriä ja tuo kirkkautta sekä kuulautta. 
BioLumin-C Gel Moisturizer sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille kosteusvoiteeksi yöksi ja päiväksi. Tämä kosteusvoide on kevyt ja maitomainen, joten se imeytyy hyvin ja toimii myös meikinalusvoiteena. 


Meikkivoide suojaa ihoa

Youngbloodin nestemäinen Liquid Mineral Foundation meikkivoiteessa on kolme värisävyä. Hyvin vaalea Pebble, joka sopii näin talven jälkeen lähes kaikille vaaleaihoisille ja korostaa ihon heleyttä. Värisävy Sun Kissed antaa kevyesti päivettyneen vaikutelman ja sopii niille, jotka haluavat enemmän väriä iholleen. Tummin sävy on Capri ja se sopii tummempi-ihoisille ja jo selvästi ruskettuneelle iholle. 
Liquid Mineral Foundation on ohut ja hyvin levittyvä meikkivoide, eikä siitä jää rajoja kaulaan tai hiusrajaan. Kuitenkin se peittää hyvin ihon epätasaisuutta ja värivirheitä. Meikkivoide on myös hyvä suoja katupölyä ja siitepölyä vastaan, mitkä vaivaavat monia seuraavat viikot. Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoiteen päälle tämä Youngbloodin meikkivoide levittyy oikein hyvin. 
Youngblood on ainoa meikkisarja, jota Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee, koska siinä ei ole mitään tunnettuja allergeeneja. Youngbloodin meikit perustuvat luonnon mineraalipigmentteihin, jotka ovat kevyempiä kuin synteettinen pigmentti. Tästä johtuen mineraalimeikkivoide näyttää luonnollisemmalta iholla kuin synteettistä pigmenttiä sisältävä  meikkivoide. Se ei myöskään tuki iho-huokosia, vaan antaa ihon hengittää.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 2.4.-15.4.2024.

Tänään 2.4. arvonnan voitti ”kai75jus” joka oli kommentoinut blogissa. Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:55

    BioLumin C Gel Moisturizer on lempikosteusvoiteeni. Sarjassa valot päälle iholle. Eli iho jotenkin hehkuu sen ansiosta.

    Leena

    VastaaPoista