perjantai 26. huhtikuuta 2024

Kirkas iho kuorinnalla

Jos blogin lukijoissa on vielä joku, joka ei käytä kotona kuorintaa säännöllisesti, se kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön. Kuorinnasta saa monta hyötyä ihon terveyteen ja myös kauniiseen sekä kuulaaseen ulkonäköön.


iS Clinicalin Active Peel System on todella tehokas tapa kuoria ja hoitaa ihoa kotona.


Vallinnan vaikeus kuorinnoissa

Nyt myymilläni hoitosarjoilla on niin monta vaihtoehtoa kotikuorintaan, että ymmärrän hyvin, jos asiakas tuntee valinnan vaikeutta. Autan mielelläni oikean kuorinta-aineen valinnassa myös verkkokauppani asiakkaita. Hoitolassa voi poiketa ostoksilla, vaikka ei kävisikään kasvohoidoissa. Palvelen mielelläni kaikkia asiakkaita, enkä halua tyrkyttää kasvohoitoja, jos asiakas ei itse ota niitä puheeksi. Tietysti varmimman vaihtoehdon kotihoitotuotteisiin saa, kun näen ihon toiminnan kasvohoidossa, mutta pystyn kyllä auttamaan, vaikka asiakas vain pikaisesti poikkeaa ostoksilla. 
Verkkokauppatilauksetkin käyn läpi niin, ettei asiakas tilaa ihan sopimatonta tuoteyhdistelmää. Laitan siinä tapauksessa asiakkaalle sähköpostin ja suosittelen jotain muuta tuotetta. Tätä palvelua ette takuulla saa muista verkkokaupoista, vaan yleensä tilaukset pakataan, eikä yhtään ajatella, mitä tuotteita kenellekin menee.
Kotikäyttöön tarkoitetut kuorinnat jakaisin kahteen eri tyyppiin. On olemassa jopa päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kuorintoja, jotka poistavat vain täysin kuolleen solukon. Toinen vaihtoehto on kuorinta, joka sulattaa syvemmältä puolikuolleetkin solut ja niitä käytetään vain 2-3 kertaa viikossa. Suosittelen, että kotona olisi kaksi kuorintaa, joista toista käytetään päivittäin ja toista harvemmin.

Kannattaa hankkia useampia kuorinta-aineita

Kuorinta-aineista on niin suuri hyöty ihonhoidossa, että niihin kannattaa panostaa ja hankkia ainakin kaksi erilaista tuotetta. Huomioikaa myös, että vuodenaikakin vaikuttaa kuorinta-aineiden valintaan. Oikein hyvä vaihtoehto on valita Dermalogicalta joku Daily -tuote käyttöön joko jokapäiväiseksi tai joka toiseksi päiväksi. 
Daily Microfoliant (68€) sopii kaikille ihotyypeille, Daily Milkfoliant (68€) on herkälle ja kuivalle iholle ja Daily Superfoliant (68€) on tarkoitettu vanhenevalle iholle. Tuosta yhdestä tuotepurkista saa noin 70-100 kuorintakertaa, joten kuorinnan käyttö ei tule kalliiksi. Tehokkaammaksi kuorinnaksi suosittelen Liquid Peelfoliant (68€) kuorintaa, joka tuli myyntiin vasta viime syksynä.. Sitä voi käyttää myös kuurina useampia kertoja viikossa ja iho heleytyy silmissä.
iS Clinicalilla on kuorinta-aineiden suursuosikki eli Active Peel System (109€), joka on myös oma suosikkini. Nämä hoitolaput ovat paljon enemmän kuin kuorinta, koska ne parantavat myös ihon kimmoisuutta ja poistavat ryppyjä. Ensimmäisen hoitolapun tehotiiviste levitetään puhtaalle iholle kasvoille ja kaulalle, mutta ei silmien ympärille. Aine saa vaikuttaa iholla noin kolme minuuttia, eikä sitä pestä pois, vaan sen päälle pyyhitään toisen lapun tiiviste, joka saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse. 
Tuo ykköslappusen tehotiiviste saattaa kihelmöidä ja nipistellä aika voimakkaastikin, mutta se menee ohitse, kun iholle levitetään kakkoslapun hoitotiiviste. Kihelmöinti vain kertoo siitä, miten tehokkaasta tuotteesta on kysymys. 
Pakkauksessa on 15 lappuparia ja niitä käytetään 2-3 päivän välein, joten pakkaus riittää vähintään kuukauden. Active Peel Systemia voi käyttää jatkuvasti kuten itse teen tai sitten kuukauden kuureja 5-6 kertaa vuodessa.




Tähtitarjoukset 29.4. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 16.-29.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:55

    iS Clinicalin Active Peel System on supertuote, joka tekee hehkuvan ja kimmoisan ihon. Kesän juhlia ajatellen puollan sitä lämpimästi juhlia edeltävänä iltana kohennukseksi. Tietenkin suosittelen myös Inkerin kasvohoitoja.

    Kaikki Daily-kuorinnat ovat hyviä ihan arkikäytössä. Itse paksuihoisena ja ei-kuivaihoisena voin käyttää niitä joka aamu. Ja ylijäämät sipaisen kämmenselille.

    LIquid Peelfoliantia en vielä tunne. Uskon, että sekin on superhyvä tuote.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:49

    Olipa taas hyvää asiaa kuorinnasta. Pitäisi kyllä poiketa hoitolassa, vaan miten sen saisi onnistumaan kun tulisi 100 km päästä?
    T. Megu Mangusti

    VastaaPoista