sunnuntai 21. huhtikuuta 2024

Hoitotuotteilla tasainen ihon väri

Minulla on myynnissä useita tuotteita, joilla pystyy tasoittamaan ihon väriä ja samalla hoitamaan ihoa muutenkin. Kaikki eivät ole meikkituotteita, vaan hoitotuotteita, joissa on paljon vaikutusaineita ja samalla väripigmenttiä, joka tasoittaa ihon värin.


iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 on puuterimainen aurinkosuoja, joka estää valoikääntymistä, häivyttää ihohuokosia ja vähentää ihon rasvaisuutta, jolloin iho näyttää kokonaisuudessaan tasaisemmalta.


Hoitavia värillisiä tuotteita

iS Clinicalilla on useampia aurinkosuojallisia voiteita, joissa on mukana väriä, joka tasoittaa ihoa. Suosituin on Eclipse SK50 (60€), jota on myynnissä värillisenä ja värittömänä. Värillinen voide oli viime kesänä huomattavasti suositumpi kuin väritön. 
Tämän Eclipse SK50 väri ei ole meikkipigmenttiä, vaan raaka-aineista tuleva kevyt sävy, joka ei näytä yhtään meikiltä. Tämä sävy on hyvin vähäinen, eikä se muuta ihon väriä, vaan neutralisoi ihon kirjavuutta. 
Toinen iS Clinicalin aurinkosuojallinen hoitovoide on Extreme Protect SK40 PerfecTint (101€), jota on värittömänä ja kahtena eri sävyisenä värillisenä voiteena. Tämä Extreme Protect SK40 PerfecTint on värillisen päivävoiteen tyyppinen ja värisävyt ovat vaaleampi Beige ja tummempi Bronze. Tämä voide on selkeästi peittävämpi kuin Eclipse SK50, mutta tämäkään ei ole mikään meikkivoide. 
iS Clinicalin jauhemainen PerfecTint Powder SK40 (93€) on aivan huipputuote ja siinä on neljä värisävyä eli hyvin vaalea Ivory, hiukan väriä antava Beige, kevyesti päivettyneen sävyn tuova Cream ja tummin sävy on Bronze
PerfecTint Powder SK40 on tuote, jonka jokaisen pitäisi kokea itse. Puuterimaisena se on helppo levittää ja se supistaa huokoset, poistaa kiillon ja siistii ihon pinnan tasaiseksi. Toivon, että mahdollisimman moni löytäisi tämän tuotteen. 
Dermalogicalta tuli viime kesänä myyntiin Porescreen SK40 (62€), joka on aurinkosuojallinen päivävoide, jossa on häivähdys väriä. Porescreen supistaa huokosia, vähentää kiiltoa ja tasoittaa rasvoittuvaa ihoa. 


Meikkivoiteilla tasainen ihon väri

Hoitolani ehdottomasti suosituin värillinen hoitotuote on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusvoide. SkinPerfect Primer SK30 on suojaava ja hoitava koostumukseltaan, mutta se antaa samalla kevyesti väriä ja peittää ihon värivirheitä. Sävy on kuitenkin niin kevyt, ettei iho näytä meikatulta, eikä siitä jää rajoja. 
Youngbloodilla on kaksi eri tyyppistä ja vahvuista meikkivoidetta, jotka sisältävät vain mineraalipigmenttiä. Suosituin on Natural Mineral Foundation (65€), joka on jauhemainen meikkivoide ja siinä on useita sävyjä. Toinen on Liquid Mineral Foundation (79€), joka on ohut, mutta kohtuullisen peittävä meikkivoide ja siinä on kolme värisävyä.
Uusimmat meikkituotteet ovat Yumi Make-up -sarjasta ja siinä on kolme erilaista meikkivoidetta. Hoitavin on Tinted Serum (48€), joka erinomainen vanhenevalle ja jo rypistyneelle iholle. Face Primer (48€) on kevyesti värillinen meikinpohjustusvoide, joka silottaa ja tasoittaa pikkurypyt ja epätasaisen ihon värin. Kaikista peittävin Yumin meikkivoiteista on BB Creme (35€), joka sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.



Tähtitarjoukset 29.4. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 16.-29.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi07:08

    Olisin niin tilannut tuon iS Clinical Extreme Protect SK40 PerfecTint voiteen, mutta en osaa päätyää tuota sävyä. On sen verran kallis ettei vika ostokseen olisi varaa.
    Hankala on myös tulla hoitolasn pidempäältä.
    T. Megu Mangusti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola11:42

      Tuo värisävy beige on suositumpi kuin bronze. Jos haluat korostaa ihon päivetystä silloin suosittelen bronzea, mutta yleensä tuo sävy beige käy lähes kaikille näin alkukeväästä eli suosittelen sävyä beige.

      Inkeri

      Poista