perjantai 30. elokuuta 2024

Dermalogican Skin Forum oli upea koulutuspäivä

Tämä viikko on kouluttautumista täynnä, koska maanantaina 26.8. oli Dermalogican Skin Forum -tapahtuma Helsingissä ja perjantaina eli tänään 30.8. vuorossa on iS Clinicalin Platinum-asiakkaiden tapaaminen.




Skin Forum antoi työmotivaatiota

Minulla ei yleensäkään ole puutetta työmotivaatiosta, mutta maanantain koulutuksen jälkeen olin aivan täpinöissäni kaikista uusista opeista. Dermalogica ja iS Clinical järjestävät kumpikin erittäin laadukkaita koulutustilaisuuksia, joiden avulla kosmetologit pysyvät kartalla ihonhoidon kehityksessä.
Dermalogican Suomen kouluttaja on Mari Salokannel ja hän on vastannut meidän koulutuksesta yli parikymmentä vuotta. Hänestä voin sanoa, että hän on yksi parhaista kouluttajista, mitä tiedän ja odotukset ovat aina korkealla, kun tiedän hänen olevan puheenvuorossa.
Dermalogican yksi toimintaperiaate on juuri tämä hyvä koulutus. Ellet osallistu tarpeellista määrää heidän järjestämiin koulutustapahtumiin, koko sarja otetaan pois myynnistä. Näissä ammattilaissarjoissa on aina eri tuotteet hoitotyöhön ja kotikäyttöön. Ei olisi mitään järkeä tehdä kasvohoitoja samoilla tuotteilla, mitä asiakas voi käyttää kotona.
Hoitotyöhön tarkoitetut tuotteet ovat vaikutusainepitoisuuksiltaan todella tehokkaita ja niitä pitää osata käyttää oikein, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Sitten kotihoitotuotteilla jatketaan hoitolahoidon vaikutuksia. 
Nyt uutuusesittelyssä oli ammattikäyttöön tarkoitettu naamio, mitä käytetään vaativien kasvohoitojen päättämiseen. Esimerkiksi Dermatude-kasvohoito (185€) voidaan päättää tällä uudella naamiolla.



Ihotautilääkärin puheenvuoro

Paikalla oli myös lääketieteen tohtori ja ihotautilääkäri Ville Kiiski, joka kävi läpi erilaisia ihonhoitomenetelmiä. Hän on hyvin perehtynyt kosmetologin palveluihin ja tekee paljon yhteistyötä helsinkiläisten kosmetologien kanssa. 
Hän kertoi, että plastiikkakirurgiassa on siirrytty uudenlaiseen ajatteluun. Enää ei tehdä mitään massiivisia kasvojenkohotuksia, joista näkee heti, että kasvoja on korjailtu. Nykyisin tehdään pienempiä toimenpiteitä useampi, millä saadaan nuorekkuutta ulkonäköön, mutta luonnollisen näköisesti. Myös rintaimplantit eivät enää ole puolenlitran pusseja, vaan moni haluaa kohtuullisen kokoiset rinnat. Tämä muutos kuulosti kyllä hyvältä, koska ainakin itse kauhistelen ylisuuria rintoja ja överiksi menneitä huulitäytteitä.
Tuo koulutuspäivä oli Helsingissä Hotelli Mariassa Mariankatu 27 ja se oli paikkana upea. Luentosali oli silmiä hivelevän kaunis ja siellä oli ihanat kattokruunut. Sen verran piti kerrata historiaa, että tuo Mariankatu on nimetty Aleksanteri I:n äidin Maria Fjodorovnan mukaan. Kruununhaka on täynnä upeita vanhoja rakennuksia ja aloin kovasti kiinnostumaan alueen historiasta. Yleensäkin minun pitäisi perehtyä paremmin kotimaan historiaan, eikä aina vain ihastella muiden maiden pääkaupunkeja.





⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti