perjantai 9. elokuuta 2024

Youngbloodin suosikkimeikkivoide

Kesän aikana olen hämmästellyt, miten paljon Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€) jauhemaisen meikkivoiteen myynti on lisääntynyt. Tuotehan on aivan loistava ja toivonkin, että mahdollisimman moni löytäisi sen.


Youngbloodin Natural Mineral Foundation silkkimäinen puuteri on samalla meikkivoide, peiteväri sekä puuteri.


Youngblood on meikkimaailman ykkönen

Jos meikkituotteita jotenkin vertailtaisiin, niin Youngbloodin mineraalimeikit ovat täysin omaa luokkaansa. Minulla Youngblood on ollut myynnissä parikymmentä vuotta, enkä ole löytänyt mitään muuta sen vertaista tuotesarjaa. 
Suosituin myyntiartikkeli on juuri tuo Natural Mineral Foundation jauhemainen tai puuterimainen meikkivoide. Toiseksi suosituin on nyt Tähtitarjouksena oleva Mineral Lengthening Mascara NYT 33€ (norm.40€) ripsiväri. Kumpikin tuote on sellainen, että jos asiakas ne kerran ostaa, hän tulee aina hakemaan lisää. 
Itse olen käyttänyt tätä jauhemaista meikkivoidetta niin kauan, kuin olen sitä myynyt, enkä usko luopuvani siitä koskaan. Aika ihmeellinen tuote pitää markkinoille tulla, jos se ohittaa tämän Natural Mineral Foundationin. 
Kaikki YB:n tuotteiden väripigmentti on mineraalipigmenttiä ja se oli ensimmäisiä mineraalimeikkisarjoja Suomessa. Youngblood on myös Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelema, joten tuotteet sopivat myös äärimmäisen herkälle iholle. 
Mineraalipigmentti eroaa synteettisestä väripigmentistä todella paljon. Vielä 1990-luvulla suomalainen Kemira myi synteettistä väripigmenttiä meikkivalmistajille, mutta samoja pigmenttejä käytettiin ihan seinämaaleissakin. Väripigmenttipallo vain ympyröitiin aineilla, jotka tekivät siitä ihoystävällisemmän, mutta myös kooltaan suuremman.


Mineraalipigmentti on ihoystävällistä

Nämä 2000-luvun alkupuolella kehitetyt mineraalipigmentit mullistivat meikkimaailman täysin. Mineraalipigmentti mahdollisti paljon entistä ohuemman ja luonnollisemman meikkivoiteen, joka levittyi tasaisesti. Mineraalipigmentti on litteän levymäinen muodoltaan, kun tuo synteettinen väripigmentti on pallomainen. Litteät pigmentit asettuvat iholle meikkiä levitettäessä paljon ohuempana kerroksena, kuin nuo synteettiset pallomaiset väripigmentit. 
Mineraalipigmentti läpäisee valoa, joten meikkikerros on läpikuultavampi ja ohuempi kuin vanhanaikaiset paksut meikkivoiteet. Se myös antaa ihon hengittää, eikä tuki huokosia. Ellei ole vielä koskaan kokeillut mineraalimeikkivoidetta, kannattaa se tehdä nyt. Eron huomaa heti, kun ihosta tulee luonnollisen näköinen, eikä meikki ole mikään paksu tönkkö. 
Natural Mineral Foundation levitetään tuuhealla siveltimellä ja se levittyy kauniin tasaisesti. Meikkijauheella saa hyvin peitettyä finnit ja couperosan, koska jauhetta pystyy laittamaan peitettäviin kohtiin paksummin kuin muualle. Ei siis tarvita mitään erillistä peitepuikkoa, vaan sama tuote käy peittämiseen ja ohuempaan meikkikerrokseen.
Olen hyvin ilahtunut siitä, että Natural Mineral Foundationin myynti on lähes kolminkertaistunut kesän aikana. Tietysti se on talouden kannalta hoitolalleni hyvä juttu, mutta eniten iloitsen siitä, että ihmiset ovat löytäneet luonnollisen näköisen meikkivoiteen, joka on myös ihoystävällinen.



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti