lauantai 3. elokuuta 2024

Piilota ihon epätasainen väri

Näin loppukesästä monen iho on muuttunut epätasaisen väriseksi ja uv-säteily on lisännyt harmaata kuolleen solukon määrää. Näihin auttaa kuorinta ja heleyttävät hoitotuotteet, mutta värivirheet saa myös piiloon kevyillä värillisillä voiteilla.


SkinPerfect Primer SK30 on hoitolani suosituin värillinen voide kesällä ja talvella.


Suojaavaa sävyä

Kesällä on kaksi suosikkituotetta värillisistä voiteista. Ne ovat Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) ja iS Clinicalin Eclipse SK50 (60€). Kummassakin voiteessa on aurinkosuoja eli primerissa kolmekymppiä ja Eclipsessa viisikymppiä. 
SkinPerfect Primer SK30 on hoitolani suosituin värillinen voide kesällä ja talvella. Sen valoa taittava pigmentti saa ihon näyttämään heleältä ja sileältä. Se on myös niin ohut koostumukseltaan, ettei iho näytä yhtään meikatulta. 
Jotkut eivät pidä meikkivoiteista siksi, että kokevat ne jotenkin epämiellyttävän kalvomaisina. Tämä SkinPerfect Primer SK30 ei ole perinteinen meikkivoide, eikä jätä mitään kalvon tunnetta kasvoille. 
iS Clinicalin Eclipse SK50 on saatavilla värittömänä ja värillisenä ja värisävyjä on vain yksi eli beige. Tämä Eclipsen väripigmentti on vieläkin ohuempaa kuin SkinPerfect Primerissa ja siitä tulee vain aavistus tasoittavaa sävyä. 
iS Clinicalin Eclipse SK50 on värillisen päivävoiteen tyyppinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Kuivalle ja ohuelle iholle suosittelen alle jotain hoitavaa seerumia, koska Eclipse SK50 on vain kevyesti kosteuttava.


Pigmenttiläiskät piiloon

Selkeät tummat pigmenttiläiskät ovat sen verran näkyviä, ettei mikään kevyempi meikki niitä peitä tai tasoita. Usein myös tumman pigmenttiläiskän ympärillä on lievää vitiligoa eli siitä puuttuu pigmentti kokonaan. Tämä vielä korostaa pigmenttiläiskien tummuutta ja ihon epätasaisuutta.
iS Clinicalin Extreme Protect SK40 PerfecTint (101€) on saatavilla värittömänä ja kahtena eri sävynä. Sävy beige on vaaleampi ja bronze sopii selvästi päivettyneelle iholle ja se korostaa rusketusta. Extreme Protect SK40 PerfecTint on täyteläisempi värillinen päivävoide ja siksi myös hiukan peittävämpi. Itse valitsen tämän voiteen, ellen käytä muuta meikkivoidetta. 
iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (93€) on nyt Suomessakin ”löydetty” ja sen myynti kasvaa koko ajan. Toivonkin, että entistä useampi asiakas päätyisi tähän puuterimaiseen aurinkosuojaan, koska se on niin kätevä. 
PerfecTint Powderia on helppo sipaista pitkin päivää ja näin lisätä suojakerrointa, mutta myös siistimään ihon pintaa. Hikisen kiiltävä iho näyttää ainakin asiakaspalvelussa hiukan nuhjuiselta ja tämä PerfecTint Powder SK40 poistaa kiillon ja supistaa huokoset. Yksi sipaisu ja iho on taas raikkaan ja siistin näköinen. Tämä puuteri on nin upea keksintö, että sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.






⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Siltsu19:32

    Hyviä vinkkejä :) siljamaria888@gmail.com

    VastaaPoista