tiistai 20. elokuuta 2024

Tähtitarjoukset 2.9. asti



Nämä ihanat Tähtitarjoukset 2.9.-24 asti!


Kuorinta poistaa auringon aiheuttamat ongelmat

Dermalogican Liquid Peelfoliant on suhteellisen uusi tuote, eikä asiakkaat ole vielä oikein löytäneet sitä. Kuitenkin kaikki, jotka ovat ostaneet ensimmäisen pullon, tulevat hakemaan uuden, kun vanha on loppunut. 
Erityinen etu tässä kuorinnassa on sen helppokäyttöisyys ja nopeus. Kuorinta-aine on ohutta geeliä, joka levitetään puhdistuksen jälkeen koko kasvoille sekä kaulalle ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia. Vaikutusajan jälkeen geeli huuhdellaan pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. 
Kuorinta-ainetta ei käytetä silmän ympärillä, joten sitä aluetta kannattaa varoa. Vaikutusaikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, mutta se kuuluu asiaan ja se loppuu heti, kun tuote huuhdellaan pois. Käytön jälkeen iho on ihanan raikkaan ja puhtaan tuntuinen ja näyttää heleältä ja sileältä. 
Kaikilla muilla ihotyypeillä, paitsi herkällä iholla, Liquid Peelfoliantia voi käytttää 1-3 päivän välein. Omalle rutikuivalle vanhenevalle iholle käytän sitä joka toinen tai kolmas ilta. Iho tuntuu heti sileämmältä ja pehmeämmältä ja tämä hyvä tunne motivoi käyttämään kuorintaa tarpeeksi usein. Huomioikaa myös, että meikkikin levittyy huomattavasti paremmin kuorinnan jälkeen, kun hilseily on poissa ja iho on sileämpi.


Pohjamaalia

Halusin vielä laittaa tarjoukseen tämän meikkiin liittyvän tuotteen, koska toivoisin, että ikäiseni asiakkaat oppisivat käyttämään näitä hyviä uudenlaisia meikkituotteita. Youngbloodin Mineral Primer on erinomainen meikinpohjustustuote ja siitä on paljon hyötyä iholle.
Nämä meikinpohjustusaineet toimivat kuin pohjamaalit seiniä maalatessa. Pohjustustuotteen tarkoitus on silottaa ihon pintaa, supistaa huokosia ja parantaa meikin pysyvyyttä. Youngbloodin Mineral Primer vähentää myös ihon kiiltelyä ja meikki pysyy siistinä koko päivän. 
Mineral Primer on täysin väritön ja läpikuultava ohut geeli ja se on myös hoitava. Ensin puhtaalle iholle laitetaan normihoitotuotteet eli seerumi sekä kosteusvoide ja niiden päälle pieni määrä Mineral Primeria ja lopuksi meikkivoide.
Vanhenevalle ja jo rypistyneelle iholle Mineral Primer on erittäin suositeltava tuote, koska se silottaa pikkuryppyjä ja tekee ihosta tiiviimmän ja kiinteämmän, jolle on helppo levittää meikkivoide. Meikki on myös helpompi pestä pois, kun käyttää primeria, koska meikki ei pääse imeytymään huokosiin, vaan pysyy ihon pintakerroksessa. Mineral Primer estää meikkivoiteen kasaantumista ja meikki pysyy koko päivän tasaisena ja siistinä. Mineral Primerilla on myös hoitava vaikutus ja se suojaa ihoa sateelta, tuulelta, kuivalta sisäilmalta ja muilta ikäviltä säätilan vaihteluilta, jotka ovat taas pian edessä. Itse en enää tekisi meikkiä ilman näitä meikinpohjusteita ja mitä enemmän ikää tulee sitä näkyvämmän hyödyn niistä saa.




⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.

Tänään arvonnassa voitti Eeva-Liisa Sieppo, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti