perjantai 23. elokuuta 2024

Sileä iho meikinpohjustustuotteilla

Olen kesän aikana yrittänyt saada tarjoukseen meikkituotteita, koska haluan korostaa sitä, että meikkejä pitää vaihtaa monestakin syystä. Hygieniankin vuoksi ei kannata käyttää vuosikausia samoja meikkituotteita.


Meikinpohjuste eli primer tekee ihosta sileän ja meikistä siistin sekä kestävän.


Uudista meikkituotteet

Välillä joku poikkeaa hoitolassa kysymässä meikkituotetta, joka on lopetettu kymmenisen vuotta sitten. Ihmisillä saattaa olla käytössä esimerkiksi kiinteä puuteri vuosikausia ja tuotteen koostumus on takuulla muuttunut ja siinä elää miljoona pöpöä, jotka lisäävät tulehtuneiden finnien syntymistä. 
Luomivärit voivat kovettua vanhetessaan ja silmämeikki ei enää levity. Yli nelikymppisenä siisti meikki on tärkeämpää kuin nuoremmilla, koska tuhruinen meikki korostaa juonteita ja muita ihon virheitä. Kuivuneilla ja paakkuisilla luomiväreillä tai ripsiväreillä ei saa aikaan siistiä meikkiä. 
Meikkimuoti myös elää ja miettikää, onko järkevää käyttää samoja värejä ja tyylejä kuin parikymppisenä. Usein jämähdetään siihen värimaailmaan, mikä on ollut tarjolla silloin, kun meikkaaminen on aloitettu, eikä se sovi nykyiseen meikkimuotiin.
Erilaiset meikinpohjustusaineet eli primerit ovat loistava keksintö ja kaikkien yli nelikymppisten kannattaa suosia niitä. Tottakai ne ovat nuoremmillekin tärkeitä, mutta yleensä he osaavatkin niitä käyttää. Moni omassa ikäluokassani ei ole kuullutkaan mistään meikinpohjustusaineesta ja tuskin olisin itsekään, ellen tekisi tätä työtä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin meikinpohjustustuotteisiin, jotka parantavat meikkien pysyvyyttä ja rypyt sekä uurteet siliävät.


Youngbloodin Mineral Primer on huipputuote

Tähtitarjouksena on Youngbloodin Mineral Primer NYT 55€ (73€) meikinpohjustusaine, joka on huippukeksintö ja erittäin suosittu tuote. Mineral Primer on täysin väritön geelimäinen tuote, joka silottaa ihon pikkurypyt, supistaa huokoset ja parantaa meikin pysyvyyttä. 
Tämä Mineral Primer levitetään päivävoiteen päälle ja sen päälle sitten meikkivoide. Suosittelen Mineral Primeria päivävoiteen päällä, vaikka muuta meikkiä ei käyttäisikään. Se tekee iholle suojakerroksen ja talven tuulet, vesisateet ja kuiva huoneilma eivät pääse ihoa rasittamaan. Nyt, kun Dermalogican Barrier Repair on lopetettu tuote, tämä YB:n Mineral Primer toimii saman tyyppisesti. 
Dermalogicalla on myös meikinpohjustusaine eli SkinPerfect Primer SK30 (58€), joka on hoitolani myydyin värillinen tuote. Suurin osa käyttää tätä SkinPerfect Primeria meikkivoiteen tapaan, eikä laita sen päälle enää muuta meikkiä. 
Suosittelen tätä YB:n Mineral Primeria tuon SkinPerfect Primerin alla eli ensin seerumi, sitten päivävoide ja Mineral Primer ja lopuksi SkinPerfect Primer SK30. Itse käytän nämä tuotteet joka aamu ja vielä lopuksi laitan YB:n Natural Mineral Foundation (65€) jauhemaisen meikkivoiteen. Nämä ohuet hyvälaatuiset tuotteet eivät tee mitään pakkelikerrosta, vaan iho näyttää sekä tuntuu luonnolliselta ja hyvältä.
Olen työssäni nähnyt, miten helposti jumiudutaan siihen meikkityyliin, mitä on opetellut teini-iässä, eikä siitä osata luopua. Mietin miltä nämä nykynuoret näyttävät viisikymppisenä raskaine ripsipidennyksineen ja täyteaineilla pullistetuilla huulilla. Silmäluomet ainakin lurpsahtavat huomattavasti nopeammin, koska eivät luomet kestä tekoripsien raskasta painoa. Vahvat ripsipidennykset painavat moninkertaisesti omiin ripsiin nähden ja se tulee näkymään silmäluomen venymisenä. Plastiikkakirurgeilla ainakin riittää töitä, kun näitä jälkiä korjataan.




⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Kesällä iho on hyvinvoiva, oon mennyt Dermalocigan primerilla vaan. Ei kaipaa meikkivoidetta. Samoin tää tarjous primeri on ihana💜

    VastaaPoista
  2. Tiia Koskinen23:38

    Niin hyvä muistutus itselleni, että muista vaihtaa meikkituotteet riittävän usein! Usein tulee aivan liian pitkään pyöriteltyä samoja, varsinkin luomivärien kanssa tulee aivan liian pitkään odoteltua, kun ne eivät muka mene miksikään. kiitos kivasta postauksesta, sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista