perjantai 16. elokuuta 2024

Kestovärit eivät leviä

Monella ikääntyneellä on ongelmia silmämeikin pysyvyydessä, koska silmän malli muuttuu ikääntymisen myötä ja esimerkiksi ripset alkavat osumaan alaluomeen. Yksi hyvä konsti on ripsien kestotaivutus (98€).


Laadukkailla silmämeikeillä ja ripsien kestotaivutuksella koko päivän siistinä pysyvä meikki on taattu.



Tuhruinen silmämeikki

Iän myötä ei enää jaksaisi käyttää aikaa omaan peilikuvaan niin paljon kuin parikymppisenä. Aamulla tehty meikki pitäisi kestää siistinä koko työpäivän, kun enää ei viitsi sitä korjailla joka käänteessä. Ikääntyminen tuo monenlaisia muutoksia ja tämä suhde omaan ulkonäköön on yksi niistä. Ainakin itse vielä alle kolmekymppisenä siistin meikkiäni joka vessareissun kohdalla, mutta nykyisin en juuri päivän aikana peiliin vilkaise.
Oma ajatukseni on, että aamulla tehty meikki pitää pysyä hyvänä koko työpäivän, oli sitten helle, vesisade tai muu ongelma. Nyt helteisen kesän myötä huomaan, että monella ikäiselläni ripsiväri ja muut silmämeikit alkavat valua ja ilmeestä tulee tuhruinen. 
Yksi konsti pysyvään silmämeikkiin on hyvälaatuiset meikit. XtremeLashesin luomivärikynät ja rajauskynät (35€-42€) pysyvät todella hyvin ja lähtevät helposti pois puhdistusaineella. Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer NYT 33€ (42€) ripsivärin pohjustaja sopii kaiken merkkisten ripsivärien alle ja se tuo pituutta sekä volyymia ripsiin, mutta vaikuttaa positiivisesti myös pysyvyyteen. 
Samoin XtremeLashesilla on GlideShadow Primer (35€), joka levitetään ensimmäisenä silmäluomelle ja vasta sen päälle luomivärit. Myös tämä luomivärin pohjuste käy kaikkien luomivärien alle. 


Ripsien kestotaivutus pysyy noin kaksi kuukautta

Ripsien kestotaivutus on helppo tapa saada kauniit kaarevat ripset vaivattomasti. Se näyttää luonnolliselta, koska ripsiin ei lisätä mitään ja ne pysyvät pari kuukautta hyvänä ilman korjailuja. Tuohon Ripsien kestotaivutukseen varataan aikaa noin puolitoista tuntia, joten mikään pikajuttu se ei ole, eikä sitä voi tehdä kasvohoidon yhteydessä. 
Ripsien kestotaivutukseen kuuluu kestovärjäys ja se pysyy hyvänä noin 3-4 viikkoa ja sitä voi lisätä kuinka usein asiakas haluaa. Itse ripsien kestotaivutus tehdään vain kahden kuukauden välein, koska ajatus on, ettei sitä koskaan tehdä kahta kertaa samaan ripseen. Kahden kuukauden aikana vanha ripsi ehtii kasvaa pois ja uusi tulla tilalle. Minulla on myynnissä myös keratiinipitoista ripsien hoitoainetta (37€), jota voi harjata ripsiin iltaisin ja sillä pidentää kestotaivutusten pysyvyyttä. 
Muistutan vielä, että olkaa tarkkana, kun valitsette paikkaa, mihin menette ripsien kestotaivutuksiin. Niitä tekee moni, kenellä ei ole asiaan mitään koulutusta. Heillä myös vaikutusaineet saattavat olla hyvinkin heikkolaatuisia ja ripset voivat tärveltyä ja silmät ärtyä. Itse käytän ranskalaista Yumi-Lashes -menetelmää ja he eivät myy tuotteitaan, kuin koulutetuille ammattilaisille. Yumi-Lashes -tuotteita ei myöskään voi ostaa, ellei ole Y-tunnusta eli pitää olla virallisesti yrittäjä. 
Nykyinen tilanne on tosi ikävä, kun tekijöitä on niin monenlaisia ja koko alalle tulee helposti huono maine yhden osaamattoman tekijän takia.



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi09:37

    Kiitos hyvästä kirjoituksesta joka taas osui yhteen omien mietteiden kanssa. Olisi kiva saada myös artikkeli miten tehdä tuollsinen pysyvä arkimeikki silmiin ja tierry tuotteet ja miten sen sitten saa hellävaraisesti pois. Itse en osaa tehdä ollenkaan hyvää arkimeikkiä silmiin kun menen toimistolle. Nyt on vaan ripsiväri ja joskus kajal. Mutta ah vai voi miltä silmät näyttävät sitten kotiin tultua..

    VastaaPoista