keskiviikko 14. elokuuta 2024

Dermalogican uutuus Phyto Nature Lifting Eye Cream

Dermalogicalle tuli uutuutena noin kuukausi sitten Phyto Nature Lifting Eye Cream (133€) silmänympärysvoide. Tapani mukaan olen kokeillut sitä useamman viikon ennen kuin otin sen myyntiin, koska haluan tietää tarkalleen, miten uusi tuote toimii.


Dermalogican uusin silmänympärysvoide Phyto Nature Lifting Eye Cream kohottaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti silmien ympärillä.


Täyteläinen silmänympärysvoide

En voi kylliksi korostaa silmänympärysvoiteen tärkeyttä, koska sillä pystyy huomattavasti ehkäisemään harakanvarpaita silmäkulmissa. Silmänympärykset rypistyvät ja kuivuvat ensimmäisenä, koska silmänympärysiho on yhden ihosolukerroksen ohuempi, kuin muu iho. Eikä silmän ympärillä ole hiki- tai talirauhasia, jotka tuottaisivat rasva-aineita suojaamaan ohutta ihoa.
Atoopikoilla silmänympärykset ovat ongelmalliset ja kutisevat ja hilseilevän kuivat luomet ovat ikävä vaiva. Vanhemmiten silmänympärysten ongelmat vain lisääntyvät.
Tämä Dermalogican uusi Phyto Nature Lifting Eye Cream on juuri omiaan kuiville ja helposti rypistyville silmäluomille. Se on selvästi täyteläisin Dermalogican silmänympärysvoide ja superkuiville silmänympäryksilleni se tuntui aivan ihanan kosteuttavalta ja silottavalta. 
Phyto Nature Lifting Eye Cream on tarkoitettu yöksi ja päiväksi ja näin kesällä sitä voi käyttää yötuotteena, jos päiväksi on joku ohuempi silmänympärysvoide.
Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (norm.73€) on erinomainen pari Phyto Nature Lifting Eye Cream silmänympärysvoiteelle. Tämä ohut geelimäinen BioLumin -silmänympärysgeeli päiväksi ja täyteläinen Phyto Nature Lifting Eye Cream yöksi.

Silmänympärysvoide hidastaa silmäryppyjä

Olen nyt loppukesästä alkanut kiinnittämään erityisesti huomiota silmänympäryksiin. Alkukesästä minulla oli useampia uusia asiakkaita, jotka kävivät ripsien kestotaivutuksessa (98€) ja jokainen harmitteli silmänympärysryppyjään. 
Huomioin myös sen, että nelikymppisillä ensimmäinen vanhenemisen merkki oli nuo harakanvarpaat silmäkulmissa. Järkevintä olisi aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö jo parikymppisenä. Sitten, kun se kuuluu ihonhoidon rutiineihin, niin se menee sujuvasti muun ihonhoidon ohella. Monihan perustelee, ettei käytä silmänympärysvoidetta, koska ei ehdi laittamaan niin montaa tuotetta. Tämä on pötypuhetta, millä peitetään laiskuus ihonhoidossa.
Omilla vakioasiakkaillani huomaan, että 60-70-vuotiaana alkaa näkymään selvästi se hyöty, mikä silmänympärysvoiteesta on saatu. Heillä on huomattavasti vähemmän syviä juonteita silmien ympärillä. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa silmänympärysvoiteen käyttöä. Tämä uusi Phyto Nature Lifting Eye Cream sopii yli 35-vuotiaille tai nuoremmille atoopikoille. Ensimmäisenä silmänympärysvoiteena parikymppisenä suosittelen nyt Tähtitarjouksena olevaa BioLumin-C Eye Serumia.



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Nämä sun artikkelit on aina lukemisen arvoisia.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:17

    Hieno uutuus. Mitä tulee yleisesti silmänympärystuotteisiin, olen niiden vannoutunut käyttäjä. Opiskeluajastani Tampereella oli ainakin se hyöty, että Stockmannin kosmetiikkamyyjä neuvoi minua, opiskelijatyttöä, käyttämään silmänympärysvoidetta. Sen koommin olen sitä käyttänyt, jo kymmeniä vuosia. On mielestäni ehdottomasti kannattanut.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testasin tästä Dermalocigan uutuudesta näytepussin ja oon ihan myyty. Paras voide ikinä! Tänään sain kunnon atooppisen haavaisen kirvelevän hyökkäyksen silmänympäryksille ja kaipasin kovasti tätä uutuutta. Talveksi se on pakko ostaa. Muutenkin teen jo ostoslistaa seuraavaa pimeän kaupan iltaa varten.

      Poista