sunnuntai 11. elokuuta 2024

Toispuoleinen silmämeikki

Aina sattuu ja tapahtuu ja olin viime viikolla yhden päivän työssä toispuoleisen silmämeikin kanssa. Onneksi ikä on tuonut sen helpotuksen, etten enää yhtään kauhistele, että voi mikä moka ja kuinkahan moni huomasi.




Nälästä pyörtyvä kissa

Tästä silmämeikkimokastani syytän nyt Allua. Tehdessäni aamulla silmämeikkiä, Allu esitti niin taitavasti nälästä pyörtyvää kissaa, että minun oli pakko ruokkia Allu ja keskeyttää meikin tekeminen. Samassa hötäkässä kolme muutakin kissaa huomasi olevansa nälkäkuoleman partaalla, joten syötin porukan jo kolmatta kertaa sinä aamuna. 
Sitten, kun palasin meikkipuuhiin en enää muistanut, että vain toisessa silmässä oli rajaus ja ripsiväri ja toisessa pelkät luomivärit. Jatkoin varmaankin poskipunalla ja huulipunalla ja kiirehdin töihin. Eipä tuo tahtia haitannut ja huomasin vasta iltapäivällä vilaista peiliin ja hoksasin toispuoleisen ilmeeni. 
En edes ehtinyt korjata tilannetta heti, vaan vasta ennen viimeistä asiakasta. Otin käyttöön uuden Youngbloodin Mineral Lengthening Mascaran NYT 33€ (norm.40€) ja kylläpä tuo tuliterä ripsiväri oli selvästi parempi, kuin minulla kotona oleva muun sarjan tuote. Olen kesän aikana etsiskellyt uutta meikkisarjaa Youngbloodin rinnalle ja aina kokeilen muutenkin uutuuksia, jos ne kelpaisivat verkkokauppaani. 
Nyt tämä kokemus taas kerran osoitti, miten yliveto Youngbloodin ripsiväri on. Samoin ymmärsin, miten merkittävä ero on täysin uudella ripsivärillä, kuin jo pari kuukautta käytössä olleella tuotteella. Koin taas käytännön herätyksen siihen, miten tärkeää on ripsivärin uusiminen tarpeeksi usein.


Hälläväliä

Tämä kokemus toispuoleisesta silmämeikistä osoitti myös, miten paljon helpompaa elämä on näin vanhempana. Jos olisin kolmekymppisenä tehnyt tämän mokan, olisin harmitellut koko illan, että mitä asiakkaatkin meinasivat mokastani.
Nykyään olen vähän hälläväliä, koska tiedän, että harvoin ihminen katsoo toista niin tarkasti, että erottaisi silmämeikinkin. Asiakkaani ovat pääasiassa oman ikäisiäni ja eihän me edes nähdä enää niin tarkkaan, mitä toisten naamassa on.
Vielä kolmekymppisenä en olisi kehdannut mennä ruokakauppaan, jos hame päällä olessani sukassa olisi juossut silmä. Nykyisin sellaiset eivät enää rajoita ja ajattelen, kuka minun sukkiani ehtii katselemaan. Kaiken kaikkiaan ikä on tehnyt elämästä helpompaa ja en enää välitä muiden sanomisista, enkä kuvittele, että kaikki katsovat juuri minua. Eläköön vanheneminen! 



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti