tiistai 13. elokuuta 2024

Tyynyn kuvat poskilla

Jokainen keski-iän ylittänyt tietää, miltä aamulla tuntuu, kun vilkaisee peiliin ja näkee syvät poimut, jotka tyynyn rypyt on kasvoihin painaneet. Mitä enenmän ikää on sitä kauemmin nuo juovat kasvoilla pysyvät ja näkyvät.


Oikeanlainen tyynyliina myös ehkäisee ryppyjen syntymistä.


Ikä lisää turvotusta

Naisen elimistön aineenvaihdunta on herkkä koneisto, jota käyttää hormonitoiminta ja lähinnä estrogeeni. Kuukautiskierto vaikuttaa turvotuksen määrään, mutta vaihdevuosi-iän jälkeen turvotus alkaa olla pysyvää.
Nuo tyynyt kuvat poskilla johtuvat juuri turvotuksesta ja aineenvaihdunnan vilkastuminen hereillä ollessa poistaa ne. Ikä hidastaa aineenvaihduntaa ja tyynyn aiheuttamat juovat tulevat helpommin ja poistuvat hitaammin. Ruuan rasva ja suola lisää turvotusta ja näin kesällä grillimakkarat ja olut takuulla turvottavat. 
Aika harva nainen säästyy näiltä turvotuksilta iän myötä. Liikunta ja oikea ravinto auttaa koko kropan aineenvaihduntaan, mutta siltikin voi tulla silmäpusseja ja kaksoisleuka.
Kasvohoidon yksi tärkeä vaikutus on tämä turvotuksen poistuminen. Varsinkin Dermatude-kasvohoito (185€, neljän kerran sarja 650€) poistaa tehokkaasti turvotusta ja ihosta tulee napakampi ja tiiviimpi. Näen hoitoa tehdessä hyvin, miten tehokas turvotuksen poistaja Dermatude-kasvohoito on. 
Kun asiakas tulee hoitoon, en välttämättä edes huomaa suurta turvotusmäärää, eikä asiakas ole itsekään kiinnittänyt siihen huomiota. Sitten, kun hoito on tehty, kasvot ovatkin paljon kapeammat, iho on kiinteämpi ja sileämpi. 
Itse koen Dermatude-kasvohoidon jälkeen aina tämän saman tunteen, että kasvot tuntuvat kevyemmiltä ja löysä velttous on poissa. Itse käyn säännöllisesti 3-6 viikon välein kollegallani Dermatude-kasvohoidossa ja jos väli pitenee, koen että kasvot alkavat roikkumaan. 



Sileä tyynyliina ei aiheuta ryppyjä

Dermatude-hoitosarjalla on myynnissä Anti-Ageing Pillow Cover (20€), joka on sileä satiinimainen tyynynpäällinen. Olen itse käyttänyt niitä jo useamman vuoden, niin ei tule tuota ikävää yllätystä, että aamulla on syvät uomat poskissa, jotka näkyvät koko aamupäivän. Kolmekymppisenä ne vielä hävisivät puolessa tunnissa, mutta nykyään ei puolikaan päivää riitä. 
Useampi asiakkaani on vuosien varrella kertonut, että Dermatude-kasvohoidon jälkeen menee useita viikkoja, että nuo tyynyn kuvat eivät vaivaa. Se johtuu juuri tästä aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Jokainen asiakkaani tietää, että kasvohoidon jälkeen pitää ensimmäisenä juosta vessaan. Hyvin usein hätä iskee jo kesken kasvohoidon ja itse juoksen Dermatude-hoidossa ollessani vessassa välillä parikin kertaa. Tämä on todella hyvä asia, että aineenvaihdunta vilkastuu, vaikka jotkut asiakkaat ihmettelevät sitä kovasti. Yritän aina selittää uudelle asiakkaalle, että vessassa juokseminen on hyvä asia ja se kertoo siitä, että kasvohoito on tehty huolellisesti ja hyvin. Kasvohierontatekniikka pitää olla kunnossa, että nestekierto saadaan vilkastumaan.
Kasvohoidon jälkeen kannattaa myös juoda enenmän ja näin ylläpitää nestekierron vilkastumista. Suosittelen myös, että tilaatte verkkokaupastani tuon Anti-Ageing Pillow Coverin, koska se on muutenkin miellyttävän viileä.



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti