torstai 22. elokuuta 2024

Huithapeli palaa ruotuun

Moni alkaa palailemaan villin ja vapaan kesän jälkeen takaisin työelämään ja ulkonäkö pitää saada katseet kestävään kuosiin. Jos kotihoito ja aurinkosuojat ovat kokonaan unohtuneet, suosittelen Nanolift-kasvohoitoa (137€), joka sopii kaikille.


Monilla saattaa kesällä mennä iho epätasapainoon ja tehokkain sekä nopein apu siihen on sopiva kasvohoito.


Nanolift-kasvohoito tuo iholle tasapainoa

Suurin osa asiakkaistani on vakioasiakkaita, jotka käyvät säännöllisesti 4-8 viikon välein joko Nanolift-kasvohoidossa tai Dermatude-kasvohoidossaeikä heidän ihollaan tapahdu mitään romahduksia lomakautenakaan. Vakioasiakkailla on myös säännöllinen kotihoito-ohjelma, joka takaa sen, että iho pysyy tasapainoisena, kirkkaana ja kuulaana. 
Kuitenkin muistan menneiltä vuosilta, miten uusien asiakkaiden iho oli kärsinyt kesän auringosta ja hoidon laiminlyönnistä. Monella iho oli totaalisessa epätasapainossa, joka näkyy hilseilynä, epätasaisena ihon värinä ja näppylöinä. 
Etenkin sekaiho tai rasvainen iho työntää näppyjä ja pikkufinnejä loppukesästä, kun hikoilu on lisännyt talineritystä. Helleaika lisää myös tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa ja finnejä syntyy tavallista enemmän. Mikäli aurinkosuojaus ei ole onnistunut, iho on myös kirjavan epätasainen väriltään ja uv-säteily, uiminen ja saunominen kuivattavat ihoa, mikä näkyy harmaana hilseilykerroksena. 
Nopein ja tehokkain konsti saada iho kuntoon on Nanolift-kasvohoito, joka tehdään aina ihotyypin mukaisilla tuotteilla eli se on aina täsmähoito jokaiselle asiakkaalle. Yksikin hoitokerta antaa näkyviä tuloksia ja hoidon vaikutuksia kannattaa tehostaa ihotyypin mukaisilla kotihoitotuotteilla.


Oikeat kotihoitotuotteet pidentävät kasvohoidon vaikutuksia

Nanolift-kasvohoidon vaikutuksia kannattaa ylläpitää oikein valituilla kotihoitotuotteilla. Tulee paljon halvemmaksi hankkia juuri ne kotihoitotuotteet, mitä iho tarvitsee, kuin ostaa satunnaisia purkkeja, joita ei pystykään käyttämään. Tiedän, että monilla menee paljon rahaa hukkaan, kun ostetaan muka edullinen tuote, mutta todetaankin parin päivän jälkeen, ettei iho tykännytkään siitä ja purkki päätyy roskiin. 
Tärkeät perustuotteet ovat puhdistusaine, kuorinta, hoitovoide, seerumi ja silmänympärysvoide. Monilla on näin loppukesästä pigmenttiläiskiä ja iho on muutenkin kirjava ja siihen auttaa parhaiten tehokas seerumi eli Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum (105€), jota voi käyttää sekä aamulla että illalla. 
Aina sopiva hoitovoide on Dermalogican Intensive Moisture Balance (100ml 78€ ja 150ml 108€), joka käy yö- ja päivävoiteena. Se on helppo nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka sopii hyvin myös meikin alle.
Korostan vielä kotikuorinnan tärkeyttä, koska se lisää muiden hoitotuotteiden imeytyvyyttä ja sitä kautta ne myös vaikuttavat tehokkaammin.
Itse olen ilahtunut Tähtitarjouksena olevaan melko uuteen Dermalogican Liquid Peelfoliantiin NYT 53€ (norm.68€), joka on helppo ja nopea käyttää. Liquid Peelfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja sitä kannattaa käyttää 2-4 kertaa viikossa. Ensin iho puhdistetaan puhdistustuotteilla ja sitten levitetään ohut kerros tuota geelimäistä kuorintaa. Sen annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. 
Ihosta tulee raikkaan puhdas, ihon väri tasoittuu ja pienet kuivuudesta johtuvat rypyt silottuvat. Säännöllisesti kuoritulle iholle kaikki kotihoitotuotteetkin imeytyvät ja vaikuttavat kunnolla.




⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti