tiistai 6. elokuuta 2024

Tähtitarjoukset 19.8. asti



Ihanat Tähtitarjoukset 19.8.-24 saakka!


Katse silmiin

Nyt, kun koulut taas alkavat ja moni palaa työelämään kesälomilta, on aika päivittää meikkituotteet. Etenkin ripsiväri pitäisi vaihtaa parin kuukauden välein, koska se elättää helposti pöpöjä ja sen laatu voi muuttua. Eikä kuivunut ripsiväri levity hyvin ja sellainen myös karisee helposti. 
Silmänympärysiho pitää hoitaa myös hyvin, koska ensimmäiset vanhenemisen merkit näkyvät silmänurkkien harakanvarpaina. Nyt tarjouksena oleva Dermalogican BioLumin-C Eye Serum on ohut geeli ja rakenteeltaan seerumi, joten se imeytyy syvemmälle kuin voiteet. BioLumin-C Eye Serum toimii yksinään käytettynä, eikä sen päälle tarvitse laittaa muuta voidetta, vaikka se onkin seerumi nimeltään. Talvella sen päälle voi laittaa vielä suojaavamman voiteen.
Tämä BioLumin-C Eye Serum on erittäin hyvä tuote näin kesän lopulla, koska se sisältää C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa vanhenemisprosessia. 
Kerron taas kerran, miksi tarvitaan erillinen tuote silmänympärysiholle. Silmänympärysiho on yhden ihosolukerroksen ohuempi, kuin muu kasvojen iho, eikä siinä ole hiki- tai talirauhasia. Silmän ympärillähän ei koskaan ole finnejä, koska nämä talirauhaset puuttuvat. Silmänympärysiholla ei siis ole omia suoja-aineita, koska tuo talineritys puuttuu ja siksi silmänympärys kuivuu ja rypistyy helposti. 
Tavalliset voiteet ovat molekyylirakenteeltaan sen verran suuria, etteivät ne imeydy kunnolla silmäluomille ja ne aiheuttavat turvotusta. Näiden seikkojen takia silmäluomille pitää käyttää oma erillinen silmänympärysvoide. Tämä BioLumin-C Eye Serum on oma suosikkini, koska se on ohut, mutta superkosteuttava. Silmänympärystäni ovat aivan rutikuivat ja pesun jälkeen yläluomet vetävät pikkukurttuihin kuivuuttaan. Tämä ohut geeli sopii myös yläluomiin ja silottaa nuo kuivuusrypyt hetkessä.


Ripsivärin pohjuste tekee ihmeitä

Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer on tuote, jota ilman en halua enää olla. Se tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, antaa kaarevuutta ja parantaa ripsivärin pysyvyyttä. Mineral Lengthening Lash Primer on kuin valkoinen ripsiväri, joka harjataan ripsiin ennen ripsivärin levitystä. 
Iän myötä ripset helposti ohenevat ja vähenevät, eikä silmämeikki ole enää niin näyttävä. Ripsiväri on silmämeikin tärkein asia, koska se nostaa ripset kaarelle ja näin silmät avartuvat. Muutenkin hyvin laitettu ripsiväri tuo silmät paremmin esille ja ilme kirkastuu. 
Mitä enemmän ikää tulee, meikin merkitys kasvaa. Työelämässä helposti syrjitään meitä yli kuusikymppisiä ja tehokas pätevyytemme ei tule esiin, jos näytämme vielä ikäämme vanhemmilta. Valitettavasti huomaan, että moni ikäiseni luopuu meikistä ja alkaa rupsahtamaan ihan omasta aloitteestaan. Toisaalta ymmärrän sen, että itselle ulkonäön merkitys vähenee, eikä enää viitsisi edes meikata. Mielestäni se on kuitenkin karhunpalvelus itselleen, jos ei huolehdi ulkonäöstään. Kyllä puolisonkin takia kannattaa huolehtia itsestään, ettei ainakaan näyttäisi ikäänsä vanhemmalta.
Nyt on hyvä tilaisuus satsata silmämeikkiin ja hankkia tämä primer ja laadukas uusi ripsiväri. Youngbloodin Mineral Lengthening Mascara on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä. Se ei lähde valumaan ensimmäisessä tihusateessa tai kuumana kesäpäivänä, mutta se lähtee hyvin pois kaikilla myymilläni puhdistustuotteilla. 



⭐️ Osallistu arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.–19.8.-24.

Tänään 6.8. arvonnan voitti Päivi Sillanpää, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti